Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P508 2016 Full led svetlo svieti nízko - vyriešené + foto


AnotherOne

Recommended Posts

Z ničoho nič mi začalo svietiť ľavé svetlo nízko. Po naštartovaní sa obe nastavujú, len sa mi zdá, že ľavé v menšom rozsahu. Zvihol som ho nastavovacou skrutkou na maximum ale aj tak svieti nízko. Nevie niekto čo s tým?

Upraveno uživatelem AnotherOne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nový poznatok - diagnostika nehlási chybu, test aktuátora prebehne bez problémov, pri nastavovaní smerom nadol sa však zo svetla ozýva cvakanie akoby v najspodnejšej pozícii chcelo ísť ešte nižšie ale keďže je na doraz zrejme prešmykuje prevod v motorčeku.

Upraveno uživatelem AnotherOne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno podľa toho ako vyzerá motorček je tam to presne takto, len ako je možné, že sa svetlo hýbe hore aj dole. Alebo ho nedvíha motorček a len sa vracia samospádom? Ak je to vypadnuté ako ho zacvaknem? Nemám čim držať vnútro svetla keď budem tlačiť motorček dnu. Či len ho vysunúť na max a dúfať, že zaskočí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vůbec netuším, jak to tam vypadá. Řešil jsem to jen na 308 a na 307. Tam stačilo vyndat žárovku prostrčit prst a tahem nacvaknout parabolu zpátky :myslim U toho led modulu nevím, zda se tam dá nějak dostat a za něco uchopit :nevim 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak by niekoho zaujímalo ako je možné nasadiť okrúhly koniec tiahla vo vnútri svetlometu keďže tam nie je možné držať vnútrajšok aby sa pri nasadzovaní nehýbal. Je to vyriešené tak, že protikus tiahla v svetle nemá okrúhly otvor, do ktorého sa tiahlo zacvakne, ale je tam drážka, do ktorej sa tiahlo nasunie zboku, netreba tak vnútrajšok držať. Tiahlo motorčeka však musí byť manuálnym nastavením vysunuté na max a nasadzuje sa to šikmým vložením motorčeka do diery - treba to proste naslepo zasunúť do drážky. Tu je foto ako to vo svetle vyzerá.

 

20220616_140229.thumb.jpg.261b7fe00cbced2bc207481c904ea28f.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motorček som poskladal ako mal byť, po naštartovaní sa stalo presne to isté ako predtým. Pri prvom štarte sa svetlo sklopilo ale nevyšlo hore. Pri ďalšom štarte to v ňom cvaká a svetlo sa hýbe minimálne. Všetky mechanické diely chodia ľahko (vnútro svetla, prevody motorčeka) z toho usudzujem, že je vadná elektronika motorčeka. Diagnostika ani auto chybu nehlási. Chyba sa ozve len keď je odpojený kábel od motorčeka a to len pri zasvietení svetiel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • AnotherOne changed the title to P508 2016 Full led svetlo svieti nízko - vyriešené + foto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...