Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 - Olej v pojistkove skrini v motorovem prostoru

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, resim problem s moji 307 ...

1.6 88kW

po kratsi jizde par km mi zacne blnout posilovac rizeni

zjistil jsem ze, v pojistkove skrini v motorovem prostoru z pojistky posilovace rizeni vyteka do pojistky olej ... ,

drat jsem tesne za posilovacem rozholil , zjistil jsem ze tam olej neni , ale kdyz jsem drat rozholil tesne pred pojistkou ,... tak tam olej je ...

i pres rozholeni dratu olej dotece do pojistky

neni mozne ze ta pojiska slouzi jeste pro neco jineho ... je to 70A ve spodni casti pojistkovky

mate nekdo nejake reseni ??? pripadne radu ?

děkuju moc hoby

Odesláno (upraveno)

přesně tak to je :) ..... tak jsem se chtěl zeptat jestli nemá někdo s tímto zkušenosti  a čím to může být??? případně kde vyměnit těsnění ...

a je to 307 s 80kW ... jsem se upsal :)

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Necituj těsně předchazející přispěvek!!!
Odesláno

Olej v kabelu opravdu téct může. Zažil jsem, že takhle v kablících tekla nafta a hromadila se u ŘJ. Na vině byla kostka vyhřívání, která praskla a nafta se tudy tlačila přes konektor do kablíků, svazek byl na vyhození... Totéž může klidně dělat třeba čidlo tlaku oleje. Hledal bych, co za čidla a akční členy je zapojeno tam, kde to má s olejem nějakou souvislost.

Odesláno

Tady je to jednoduchý , pojistka a daný vodič je pouze pro servo , nejspíš tam povolilo těsnění mezi hydraulickou a elektronickou částí a opravdu je ten olej schopnej vyvzlínat až na konec vodiče . Toto se často stává i u řízených termostatů , ale tam je to o to horší , že je to voda a nateče až do jednotky motoru ...

Servo by chtělo zrepasovat nebo to ta elektronika dlouho nedá , jestli už není pozdě .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...