hobyjp Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 Ahoj, resim problem s moji 307 ... 1.6 88kW po kratsi jizde par km mi zacne blnout posilovac rizeni zjistil jsem ze, v pojistkove skrini v motorovem prostoru z pojistky posilovace rizeni vyteka do pojistky olej ... , drat jsem tesne za posilovacem rozholil , zjistil jsem ze tam olej neni , ale kdyz jsem drat rozholil tesne pred pojistkou ,... tak tam olej je ... i pres rozholeni dratu olej dotece do pojistky neni mozne ze ta pojiska slouzi jeste pro neco jineho ... je to 70A ve spodni casti pojistkovky mate nekdo nejake reseni ??? pripadne radu ? děkuju moc hoby Citovat
ChouLu Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 307? A 88kW? Není to spíše 308 s VTi? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 Teda jako moudrej z toho nejsem, ať je to 308 s 88kw, nebo 307 s 80kw tak nechápu co chtěl autor říci. To jako že olej teče v drátu od posilovače či od něčeho jiného??? Citovat
hobyjp Odesláno 14. červen 2022 Autor Odesláno 14. červen 2022 (upraveno) přesně tak to je ..... tak jsem se chtěl zeptat jestli nemá někdo s tímto zkušenosti a čím to může být??? případně kde vyměnit těsnění ... a je to 307 s 80kW ... jsem se upsal Upraveno 14. červen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně předchazející přispěvek!!! Citovat
oddie Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 Olej v kabelu opravdu téct může. Zažil jsem, že takhle v kablících tekla nafta a hromadila se u ŘJ. Na vině byla kostka vyhřívání, která praskla a nafta se tudy tlačila přes konektor do kablíků, svazek byl na vyhození... Totéž může klidně dělat třeba čidlo tlaku oleje. Hledal bych, co za čidla a akční členy je zapojeno tam, kde to má s olejem nějakou souvislost. Citovat
jarokare Odesláno 14. červen 2022 Odesláno 14. červen 2022 Tady je to jednoduchý , pojistka a daný vodič je pouze pro servo , nejspíš tam povolilo těsnění mezi hydraulickou a elektronickou částí a opravdu je ten olej schopnej vyvzlínat až na konec vodiče . Toto se často stává i u řízených termostatů , ale tam je to o to horší , že je to voda a nateče až do jednotky motoru ... Servo by chtělo zrepasovat nebo to ta elektronika dlouho nedá , jestli už není pozdě . pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.