Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den.

Měl bych prozbu.Dnes jsem přišel k vozu.Chtel jsem natočit a nic (starter točí,baterka ok,nadží pulka,naftak). několikrat jsem opakoval nic,Jen Při opětovnem zapnuti kličku se rozblikaji varovne směrovky automaticky?(nikdy to nedalo (imobilizer,neaktivny).Nafta nepada vše jsem pohledem prošel...???Předtím vše ok.Každy den vždy naskočil naškrtnutí..??? 

Odesláno

ahoj, no něco tomu asi bude ???  pomohla by diagnostika ???  jinak , je celkem obvyklé, že auto roky normálně jezdí a pak nastane den, kdy už nejede...

přidej nějaká technická data o autě a motoru, možná pak někdo zkušený poradí co dál 😉

Odesláno

Peugeot Partner (2002) Motor 2.0 66kw HDI ,Behem tohohle tydne koplet vymněněn vyfukovy sistem (převaveřeni katiku).Vmotoru zadny zasach nebyl.Jelikoz tu mame kunu tak jsem prochazel i kabelaz...(Na diagnostiku cekam az bude mit kolega cas aby to prošel).Jinak dekuji za info.

Odesláno

Typuju když 66kw tak kod motoru RHY?  Pokud ano tak by mělo být elektrické čerpadlo v nádrži a jestli umřelo tak to poznáš snadno zapneš klíček a dobře posloucháš pokud je slyšet zabzučení tak čerpadlo běží pokud není slyšet nic tak umřelo čerpadlo.  Aby jsi ho vyměnil musí nádrž dolů z auta. 

Odesláno

napadl mě ten havarijní spínač pod kapotou, co vypíná čerpadlo v nádrži--má červenou barvu a je poblíž nádobky brzd. kapaliny, zkus ho zmáčknout, pokud tam je

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...