Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Budu zabíjet !!!!!!!!!


merkurek

Recommended Posts

Musím vám zdělit co se mě stalo přes noc,když jsem ráno vstal a chystal jsem do služby tak jsem zažil vražednej šok.. Přijdu k mému autíčku a co nevidim dlažební kostka na střeše a robité přední skolo,ale to nebylo všechno promáčklá střecha od toho kamene na dvou místech.A to ještě není všechno prořezané všechny 4 kola takže šok jako svině... škoda asi za 15tis no doufám že to stihnu všechno opravit !!!! já tam někoho chytit zak mu tu hlavu ještě protlačim tim sklem .. :mad::mad::mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravdu máš, ak ho chytis tak zabijaj...:mad: ... takychto hajzlov nieje skoda... ....clovek ma vtom kopu penazi a roboty aby auto nejak vypadalo a potom dojde jedno hovado co to takto posere...

...ja niekoho takto prichytit - tak mu vrazim nos do mozgu... debilovi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Merkurku přesně vim jak se cejtíš přesně zašlapat do země jsou to prostě zmrdi to aby si člověk na autě nic neudělal už vim proč Oddie kroutí hlavou když mu řeknu že sem auto umyl a nablejskal asi má svoje skušenosti nejlepší asi bude když to člověk nechá rezavý špinavy a otlučeny to si pak nikdo nevšímá jinak držim palce s opravou :):mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je fakt na zabiti. Ty skody a jak to pocitam tak to bude vic nez 15 000.Kč lak sklo + 4 kola no nevim. A kdyz chytnes ty fetaky tak si taky nic nepomuzes. Proste strilet takovy hajzly:mad::mad::mad::mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je snad možný jen u nás :mad::mad::mad: Vyrvat jim voko skrz prdel zmrdům!!! Člověk si s autem dá práci, šperkuje leští a pak během chvilky TOHLE. To je samá shovívavost: Vždy? ty narkomani sou vlastně chudáci a musíme jim pomoct.... NASRAT!!! Nikdy sem v ničem podobným nelítal a z hloubi srdce to odsuzuju. Tady je vidět, co udělá zmagořenej mozek. Jakou cenu má takovejhle člověk? A a? mi nikdo nevykládá, že je to tím, že se daj drogy sehnat na každým kroku. Je to jen otázka jestli je chci JÁ a pokud ano, tak sem drostě debil. A že sem přišel o práci, že se na mě vyprdla přítelkině, že mám životní krizi? Copak první po čem šahám je fet? Nevím jak je léčit, ale takovýhle pošahanci nemaj právo na slitování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle jsem zažil na vlastní kůži, ale naštěstí to byly bouraný auta na díly, kde mi jednu noc na oploceným pozemku roztřískali nějaký čů.... na pěti autech všechny zdravý okna plus nějakej ten plech. Dovedu si představit tu bezmoc, když jsi to Merkurku uviděl. Já mít tenkrát někoho po ruce, tak bych ho zabil i kdyby s tím neměl absolutně nic společnýho. Na druhou stranu to ale docela chápu, vždy? se ty kreténi něčim bavit musí. Můžeme být rádi, že to odsraly jenom auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemas zac protoze neco tak hrozneho se neda omluvit a takovy clovek nezaslouzi slitovani.A nedivim se ze kudy chodis tudy na to myslis. Takovy prace co te to stalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Merkurek pokud člověk nepočítá čas dobře je to koníček zanadáváš si a uděláš to znova ale dneska aspon si myslim je to hodně i o penězich a těch nema nikdo na rozdávání a hlavně kvůli nějakejm šmejdům co jen zaviděj a sami nic pořádnýho neuměj a nedokazali :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Emiš: Nikdo je to nedonutí zaplatit, vyfásnou podmínku a nudou se Ti smát do ksichtu, šáhneš na ně a máš na krku ublížení na zdraví. Tohle musí jít mimo naše sqělý orgány. Prostě oko za oko. Dnešní justice takovejm grázlům spíš pomáhá.

Merkurek: Nejde něco z toho na pojiš?ovnu? Kdybys potřeboval kola známej tahá docela hezký z němec. Sadu by mi nechal tak za 12 - 15 stovek podle stavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...