Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 9 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Vážené dámy, vážení pánové, vážení příznivci značky Peugeot!

Dovolte, abychom vás informovali o spuštění internetových stránek roadshow PEUGEOT EMOTION DAY

https://peugeotemotionday.cz

jimiž vás srdečně zveme k testování toho nejlepšího, co značka momentálně nabízí.

Na své si přijdou fanoušci tradičního spalovacího pohonu i zájemci o alternativy.

Šikovný malý Peugeot 208, koráb pro dálkové cesty Peugeot TRAVELLER a další zástupci modelové řady PEUGEOT budou od 14. května do 21. června připraveni pro vaše testování v reálném provozu.

Rádi se postaráme i o doprovod – chvíle klidu u kávy a časopisu jistě přijde vhod a ani dítko se nudit nebude, protože porazit našeho lva Jacquese v závodě mini-formulek je přece výzva 😊

Zažijte s námi pozitivní emoce, těšíme se na vás!

Tým PEUGEOT

Odesláno

Doufám, že mi to letos vyjde, viděl bych to tak a 208 a 408

image.png.4653fc9ea002cbb5190706ac510a8a7e.png

Jen je škoda, že je nyní ta Ostrava tak rozkopaná (to je napsané slušně) , u Futura je to D1 a Avionu pro změnu ul.Rudná a její mosty.

Kdyby to bylo raději u Globusu v Plesné (tam to bylo minulý nebo předminulý rok) pěkný výjezd na ul.Rudnou směr Opava. 

Odesláno

Jj potvrzovací email dorazil (nešel do spamu jako posledně). Akorát jsem musel rezervaci na druhý email dělat z mobilu, protože z pc to prostě nešlo podruhé odeslat. 

Odesláno

Ano, potvrzovací email přišel a jelikož jsem chtěl i druhé auto. Tak mi napsali, že email jsem už použil.

Tak jsem zrušil první auto a pak jsem si dal první auto, pak jsem přidal  druhé auto a modlil se a to projde a prošli obě auta 💪

A přišel opět potvrzovací email, že vsechno OK 

IMG_5483.jpeg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dnes jsme se byli projet v Brně. Začalo to divně. Ač mi přišel potvrzovací mejl, slečna mne v systému neměla. Naštěstí tam byla volná okna, tak se to povedlo. 408 EL a 308SW PlugIn. Ještě proběhla "Fialova" tombola kde jsme vyhráli "lunchbox" s logem peugeot sport. :P Počasí přálo a silnice skoro prázdný. :super :roker 

P.S. Jen malinko nechápu proč nás ta dříve dobrosrdečná peugeoťačka absolutně zazdila a nedokázala říct ani "Ahoj". :myslim  :( 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...