Dix1 Odesláno 24. červen 2025 Odesláno 24. červen 2025 https://www.media.stellantis.com/cz-cs/peugeot/press/peugeot-emotion-days-2025-21-dnu-plnych-emoci-novych-zkusenosti-a-prilezitosti Pagvelius ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Neblázněte, ještě nemají ani boty, natož aby fungoval web Péťa ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 22. duben Odesláno 22. duben Vážené dámy, vážení pánové, vážení příznivci značky Peugeot! Dovolte, abychom vás informovali o spuštění internetových stránek roadshow PEUGEOT EMOTION DAY https://peugeotemotionday.cz jimiž vás srdečně zveme k testování toho nejlepšího, co značka momentálně nabízí. Na své si přijdou fanoušci tradičního spalovacího pohonu i zájemci o alternativy. Šikovný malý Peugeot 208, koráb pro dálkové cesty Peugeot TRAVELLER a další zástupci modelové řady PEUGEOT budou od 14. května do 21. června připraveni pro vaše testování v reálném provozu. Rádi se postaráme i o doprovod – chvíle klidu u kávy a časopisu jistě přijde vhod a ani dítko se nudit nebude, protože porazit našeho lva Jacquese v závodě mini-formulek je přece výzva Zažijte s námi pozitivní emoce, těšíme se na vás! Tým PEUGEOT Veverka, zbynek..s, kemo a 8 další ohodnotil 11 Citovat
zbynek..s Odesláno 23. duben Odesláno 23. duben Doufám, že mi to letos vyjde, viděl bych to tak a 208 a 408 Jen je škoda, že je nyní ta Ostrava tak rozkopaná (to je napsané slušně) , u Futura je to D1 a Avionu pro změnu ul.Rudná a její mosty. Kdyby to bylo raději u Globusu v Plesné (tam to bylo minulý nebo předminulý rok) pěkný výjezd na ul.Rudnou směr Opava. pavelu96 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 23. duben Odesláno 23. duben Bych se i rád zúčastnil, ale všechno je to pro mě daleko. Když to bylo v Olomouci, tak to bylo super. Citovat
Weri 605 Odesláno 23. duben Odesláno 23. duben A myslíš, že by ses do něj vešel... a hlavně potom vylezl ven...? pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 23. duben Odesláno 23. duben O to už se potom postarají hasiči. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Bez problému. Vždyť je to uvnitř v podstatě 308 T7. Navíc nezapomínejte, že do práce jezdím 3d 206 Pepito ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Tak v sobotu v Liberci - to zase bude voser s ucpanými kruháči Ale udělal jsem to docela sofistikovaně - v 10:30 rezervace 408 na Danču a v 11:00 na sebe Péťa a riozavi ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Přišel to email? Dělal jsem včera rezervaci do HK a zatím nic. Citovat
pavelu96 Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Jj potvrzovací email dorazil (nešel do spamu jako posledně). Akorát jsem musel rezervaci na druhý email dělat z mobilu, protože z pc to prostě nešlo podruhé odeslat. Citovat
zbynek..s Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Ano, potvrzovací email přišel a jelikož jsem chtěl i druhé auto. Tak mi napsali, že email jsem už použil. Tak jsem zrušil první auto a pak jsem si dal první auto, pak jsem přidal druhé auto a modlil se a to projde a prošli obě auta A přišel opět potvrzovací email, že vsechno OK Citovat
OK406 Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben Též jsem se registroval společně s @riozavi. Takže máme auto na celou hodinu (60 minut). pavelu96 a riozavi ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno včera v 16:16 Odesláno včera v 16:16 Dnes jsme se byli projet v Brně. Začalo to divně. Ač mi přišel potvrzovací mejl, slečna mne v systému neměla. Naštěstí tam byla volná okna, tak se to povedlo. 408 EL a 308SW PlugIn. Ještě proběhla "Fialova" tombola kde jsme vyhráli "lunchbox" s logem peugeot sport. Počasí přálo a silnice skoro prázdný. P.S. Jen malinko nechápu proč nás ta dříve dobrosrdečná peugeoťačka absolutně zazdila a nedokázala říct ani "Ahoj". Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.