majko.ucet Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Ahoj vymenil som radio bez bluetooth za radio s bluetooth rd4 za rd45 ak sa nemylim, vymenil som aj displej (čínsky som zohnal za 35e) a problem je ze si nepamätá bluetooth zakazdym po odpojení telefónu musím manuálne znovu spárovať a pisat kod k parovaniu radia s telefónom (Samsung S21) neviem kde moze byť problem ci v radiu či v displeji. Nestretol sa s tým niekto? Ďakujem za každú radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Dušek Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Mám stejný problém, při každém spuštění radia vyžaduje kód pro spárování . Díky za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majko.ucet Posted August 20, 2022 Author Share Posted August 20, 2022 A máš originál displej? Či náhradu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majko.ucet Posted August 22, 2022 Author Share Posted August 22, 2022 Ma tak napadlo či original od výroby nema viac privodnych káblov.. keby bol niekto kto ma bluetooth od výroby ochotny pozrieť ci má tiež len 4 kable ku displeju ako mam ja Ďakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Dušek Posted February 6 Share Posted February 6 V 20. 8. 2022 at 19:18, majko.ucet napsal: A máš originál displej? Či náhradu? Mám náhradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majko.ucet Posted February 6 Author Share Posted February 6 No bolo by dobre keby to skusi niekto z nas či to robi tá "nahrada" a original funguje spravne alebo nie. Keby bol niekto ochotny na skúšku požičať C display som z okolia Piešťan Je to rychlovka vymena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Podle mě je Bluetooth jenom v rádiu displej to pouze zobrazí, taky jde o to co je nastaveno v telefonu. Může být chyba i tam. Pokud byl originál Bluetooth v autě tak to byla krabička která byla zvlášť a uměla pouze telefonovat, přenos hudby nešel, fungovala s klasickou rd4 Edited February 6 by Radek Hurvajz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majko.ucet Posted February 6 Author Share Posted February 6 V 308 rv 2009 funguje do par sekund spojenie aj ked je televon vo vrecku A ano bluetooth je v radiu mi ho naslo aj s displejom nie C ale nebolo mozne ho spárovať. Da sa radio resetovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 6 Share Posted February 6 Hele možná řešení: Hlásím úspěch. Po prostudování různých informací z internetu jsem dospěl k přesvědčení, že za vše může verze software v displeji. Já měl JCE-EMF C- ORA CEMO 25J6 SW 24.11. U Alíka jsem našel JNDSNY RD45T88 EMF C- SW v.1.52 a HW v. S06.01 za nějakých 775Kč včetně dopravy. Ihned po výměně mám shodné volby jako výše. Párování tentokrát proběhlo a Hands free funguje. Další funkce se mi nechtělo zkoušet, protože je venku -7°C. Více na: https://www.citroen-club.cz/forum-tema/c8-autoradio-vymena-rd4-na-rd45-nejde-parovani-bt-76038?select=98925 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majko.ucet Posted February 6 Author Share Posted February 6 No tam pisu ak sa nemylim problem s parovanim ale JA nemam problem sa spojit s radiom cez "pin" mne ide o to že zakaždým musim davat pin ako prvy krát... V radiu su ulozene 3 telefony napr 1.Adel 2.Adel 3.Adel pripojim sa cez pin kod 1. "Ja" 2. Adel 3. Adel Vypnem auto jedno s druhym znova nastartujem a "ja" zmiznem a je tam 3x adel v pamäti aj ked ich vymazem znovu sa objavia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts