lamalamalama Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 Dobrý den, v palubním počítači můžu zobrazit stav různých nastavení, třeba automatické zamykání dveří, ale ty to věci nejdou změnit. Pokud je lze nastavit třeba nějakým speciálním tlačítkem, třeba vypnout ESP nebo airbag spolujezdce nebo ručně zamknout dveře, tak ten palubák takovou změnu vidí a správně zobrazí, ale pokud daná funkce, třeba to automatické zamykání dveří nemá svůj čudlík, tak pouze v palubáku mi to nijak nejde nastavit. Jak se to, prosím, dělá? Předem díky za rady. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 Automatické zamykání se aktivuje podržením tlačítká zamknutí na několik sekund ( Nevim jestli 5s nebo 10s), stejně tak se vypne. Co si ten návod prostudovat lépe a celý? Pokud nemáš tak tady - https://public.servicebox.peugeot.com/APddb/ Péťa a lamalamalama ohodnotil 2 Citovat
lamalamalama Odesláno 20. březen 2022 Autor Odesláno 20. březen 2022 Návod? Co to je ? Každopádně děkuju za odpověď, hned to za chvíli vyzkouším, ale to už je mi jasné, že je přesně ono. Jinak k tomu návodu, není někde k dispozici komplet jako PDF, kdyby nastala ta nepravděpodobná situace, že by byl potřeba? Ta webová verze je příšerně nepohodlná ... Děkuji. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 (upraveno) V naší sekci Ke stažení Upraveno 20. březen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Péťa a lamalamalama ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 @lamalamalama Chápu, také tvrdím, že číst návod je až to poslední Ale správně by mělo být, že nejdřív se snažím sám, třeba i tím, že přečtu návod. Pak teprve oslovím ostatní. Všechny Tvé dotazy byly spíš o vlastní lenosti. Proč se snažit, když stačí napsat dotaz, ať se snaží ostatní pavelu96, radim.1008, lamalamalama a 2 další ohodnotil 4 1 Citovat
lamalamalama Odesláno 20. březen 2022 Autor Odesláno 20. březen 2022 To je ale podstata diskusních fór, kde se lidi ptají ... Než abych strávil dvě hodiny čtením hromady nesmyslů, tak se zeptám. Upřímně řečeno čekal jsem, kdy nastoupí všelijaké poučování a moralizování, divím se spíš, že to trvalo tak dlouho. No, všichni máme, co jsme chtěli, já mám odpovědi, Ty máš požitek z toho mi vynadat. Jestli Tě ještě víc uspokojí mi dát černý puntík, nebo ban, tak směle do toho Hafity a 307rg ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 před 14 minutami, lamalamalama napsal: Jestli Tě ještě víc uspokojí mi dát černý puntík, nebo ban, tak směle do toho Prosím tě, klid. Zeptat se samozřejmě mužeš, bylo ti i odpovězeno, ale při tý spršce dotazů co jsi položil to spíš vypadá že by ti pročtění manuálu nic neudělalo no. Ja taky nejdřív zkouším sám, potom Google, pak se zeptám a nakonec otevřu manuál a hle vono to většinou pomuže. Takže tak 307rg, Hafity, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
lamalamalama Odesláno 20. březen 2022 Autor Odesláno 20. březen 2022 Já jsem v úplném klidu Samozřejmě toto není první fórum, ve kterém to pozoruju, a myslím, že je to hodně zajímavý psychologický jev, který by stál za disertační práci Podle mě normální by bylo, kdyby fóra, kam chodí lidi, co něčemu rozumí, byla placená, tudíž by jejich znalosti byly ohodnoceny a taky by to odfiltrovalo verbež, která všude jen otravuje, místo, aby šla do servisu. Ale ne, všude je všechno zadarmo, a pak ti, co něčemu rozumějí, se utápějí v marných výzvách, aby lidi četli manuály, což samozřejmě nikdo nedělal, nedělá, a dělat nebude, dokud bude snazší se zeptat Jinak sprška dotazů je daná tím, že to auto mám tři dny, tak řeším věci, které mi přijdou divné. A kromě toho zamykání myslím, že bych se o tom v manuále nedočetl A ještě maličkosti, roční členství jsem právě objednal a uhradil Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 (upraveno) No vidiš, a uhradou členství se ti zpřistupnily sekce o kterých tu píšeš že by se za ně mělo platit. Upraveno 20. březen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Hafity, Péťa, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
lamalamalama Odesláno 20. březen 2022 Autor Odesláno 20. březen 2022 Tvl kdo mi tam přidělal tu lamu ??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 asi google automaticky , sfině ozzy56, VojtouNerCZ, 307rg a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 před 1 hodinou, lamalamalama napsal: Tvl kdo mi tam přidělal tu lamu ??? a co bys tam chtěl ? dávají to prý podle otázek Hafity, VojtouNerCZ, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hafity Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 @ozzy56 : to bude vono.... Já jsem tady totiž na všechny PES.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
lamalamalama Odesláno 20. březen 2022 Autor Odesláno 20. březen 2022 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: a co bys tam chtěl ? dávají to prý podle otázek Přece řiditele zeměkoule, to snad dá rozum ... Citovat
lamalamalama Odesláno 20. březen 2022 Autor Odesláno 20. březen 2022 Kdo Ti dovolil mě fotit????? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.