Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Displej rádia a palubního počítače si nepamatuje nastavení jasu. 2.0 103 kW aut.

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, zajímalo by mě, jak přinutit palubní počítač, aby si pamatoval jas svého displeje. Mohu ho nastavit, ale po vypnutí motoru a znovunastartování se to vrátí do původního stavu, kdy se obnoví střední hodnoty jasu i kontrastu. Předem díky za tipy. 

Odesláno

Dík za odpověď ... No, možná vypadám jako totální trotl, ale takovejhle trotl zas nejsem 🙂 To samozřejmě vím, že se to musí potvrdit. Ale problém už je vyřešen, to nastavení, o kterém jsem psal, je zřejmě zamýšleno jako přechodné na chvíli a týká se jen displeje palubáku/rádia, a to, co potřebuju, lze udělat tlačítkem na budíkách u otáčkoměru, o kterém jsem původně nevěděl, co dělá, protože jsem ho zkoušel v situaci, kdy jsem neměl nastartováno a rozsvíceno. Vysvětlili mi to tu kolegové v jiném vlákně 🙂

Odesláno

No konečně mě někdo pořádně ocení, takové upřímné ocenění, to vyloženě zahřeje u srdce.

Před hodinou, Radek Hurvajz napsal:

Prosím?? Kde že jsem se to naučil??

Važ slova, naučil jsem se to sám ve své 207, rozhodně né od tebe!!!

Ty sis myslel, že to myslím vážně? Tak ne, nemyslel, a měl jsem za to, že je to dostatečně absurdní myšlenka na to, aby to někdo bral vážně ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...