lamalamalama Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 Dobrý den, zajímalo by mě, jak přinutit palubní počítač, aby si pamatoval jas svého displeje. Mohu ho nastavit, ale po vypnutí motoru a znovunastartování se to vrátí do původního stavu, kdy se obnoví střední hodnoty jasu i kontrastu. Předem díky za tipy. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 (upraveno) V rohu displeje je symbol OK ten je potřeba označit a potvrdit Upraveno 19. březen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
lamalamalama Odesláno 20. březen 2022 Autor Odesláno 20. březen 2022 Dík za odpověď ... No, možná vypadám jako totální trotl, ale takovejhle trotl zas nejsem To samozřejmě vím, že se to musí potvrdit. Ale problém už je vyřešen, to nastavení, o kterém jsem psal, je zřejmě zamýšleno jako přechodné na chvíli a týká se jen displeje palubáku/rádia, a to, co potřebuju, lze udělat tlačítkem na budíkách u otáčkoměru, o kterém jsem původně nevěděl, co dělá, protože jsem ho zkoušel v situaci, kdy jsem neměl nastartováno a rozsvíceno. Vysvětlili mi to tu kolegové v jiném vlákně Citovat
ozzy56 Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 trottl nee, ale čtu lama, tak nevím MJSytic, Hafity, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Každopádně to nastavení displeje funguje jenom při rozsvícených světlech, pak se to dá s tím u budíků nakombinovat tak aby v noci neoslňoval a ve dne svítil více Citovat
lamalamalama Odesláno 20. březen 2022 Autor Odesláno 20. březen 2022 Což ses naučil v mém příspěvku, který jsem zadal díky tomu, že jsem si nepřečetl manuál Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Prosím?? Kde že jsem se to naučil?? Važ slova, naučil jsem se to sám ve své 207, rozhodně né od tebe!!! Citovat
MJSytic Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 JJ, Radku, ještěže šel zrovna kolem a nečte manuál, jinak bys byl úplně marnej a nic by jsi nevěděl Radek Hurvajz a 307rg ohodnotil 2 Citovat
lamalamalama Odesláno 20. březen 2022 Autor Odesláno 20. březen 2022 No konečně mě někdo pořádně ocení, takové upřímné ocenění, to vyloženě zahřeje u srdce. Před hodinou, Radek Hurvajz napsal: Prosím?? Kde že jsem se to naučil?? Važ slova, naučil jsem se to sám ve své 207, rozhodně né od tebe!!! Ty sis myslel, že to myslím vážně? Tak ne, nemyslel, a měl jsem za to, že je to dostatečně absurdní myšlenka na to, aby to někdo bral vážně ... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
307rg Odesláno 22. březen 2022 Odesláno 22. březen 2022 Ale zároveň je to aj dostatočne absurdná myšlienka nato, aby si niekoho naštval. Dnešný svet je plný absurdností. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.