Fruktis Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Sice nejdražší zelenina, ale ta chut k nezaplacení ozzy56 and Hafity 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 (edited) Další progres Dovezl jsem kubík kompostu za 700,-- První dva záhony jsou už i osázeny a je připravený terén na třetí: Jen mám málo desek, pět jich bude chybět @Charlie 1 jak se daří Tobě? Edited April 15, 2022 by Péťa Pe.Tr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted April 14, 2022 Author Share Posted April 14, 2022 Mě se nedaří vůbec desky cetris nemam a betonové taky ne hlavní ze je funkční sklenik a zbytek snad dodělám do léta…. Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Hlavně ta nabídka se fakt pořád mění. Minulý týden neměli nic, teď: Ale je fakt, že těch mých 28 mm tloušťka je zbytečně mnoho Charlie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted April 15, 2022 Author Share Posted April 15, 2022 Co to mas mezi záhony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 To jsou nějaké plastové chodníčky Florabest z Lidlu. Ale už je nemají, ještě bych potřeboval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted April 15, 2022 Author Share Posted April 15, 2022 A je to bytelny přišlo mi to jako guma…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Sice to má zámky, ale musíš mít pod tím ideální rovinu a pevné podloží. Moc spokojený s ím nejsem, ale když už je mám... Po dnešní akci: Ještě musím sehnat těch chybějících pět desek a udělat zavlažování. radim.1008 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vena garážmistr Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Jako vypadá to dost fortelně ty vaše záhony. A teď otázka do pranice na tom jejich webu jsem viděl různý věci co z toho materiálu lidi tvoří a protože můj oblíbený materiál OSB desky je momentálně cenově mimo resp. dali by se sehnat za rozumnější cenu ale musela by se odebrat celá paleta a tu nespotřebuju a abych pak rozprodával zbytek po deskách a otravoval se s tím to se mi nechce. Tak se ptám dal by se z toho postavit nábytek do dílny když bych použil 12/14 mm sílu desky? Dá se to sešroubovat vruty nebo se to musí spojovat přes nějaký spojovací uhelníky a rámy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Je to cementové, do toho vrut nezašroubuješ (tak, aby držel a nevytrh se). Navíc Cetris je asi podstatně těžší než OSB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted May 11, 2022 Author Share Posted May 11, 2022 Nechtěl by někdo nějaké gumy ba vyvažování okurek rajčat a čehokoliv? https://eshop.oslavan.cz/bindex-vyvazovaci-gumicky chci koupit balení a je jich tam 740 js jich potrebuju tak 300 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitler Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Jak se vyvažujou rajčata? Nějaká speciální metoda, aby se dobře kutálela? Hafity 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namor74 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 (edited) Já dělám vyvýšené záhony z klasických stavebních prken š100x20mm, dovnitř buď nopovku nebo prostou fólii. Matka moje dostala první vyvýšené záhony před dvěma lety a postupně na mne vyvíjí větší tlak na další a další záhony (prý kvůli věku, aby se nemusela tolik ohýbat...) Ta prkna odebírám z práce jako odpad, stejně tak vruty, takže životnost mne netrápí, vím že to nevydrží věčně. Tuším max 6-8 let. Edited May 23, 2022 by Namor74 oprava překlepu Charlie 1 and Péťa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Koukám, že "moje 28 mm desky" jsou po dlouhé době v nabídce, jen docela zdražili: Budu tam muset zajet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Zítra ráno jim zavolám a pokud budou, tak v úterý vezmu dalších 52 desek 28 mm tloušťky @Pacho69 ještě jednou dík za tip https://www.cetrishobby.cz/#napady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Už jsou doma Charlie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacho69 Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 koukám, cetris se rozjel, jsem čučkař Ale taky chystám "boxík" na levandule. Tedy až na jaře a pár desek ještě mám. Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Připravil jsem trubky na zavlažování, na jaře do nich jen navrtám rozprašovací trysky radim.1008, Hafity, VojtouNerCZ and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 17 Share Posted March 17 Zlevnili Trochu BubakGS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted March 19 Author Share Posted March 19 tenhle rok musím už záhony udelat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts