Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Brzdove třmeny


tuner

Recommended Posts

Mam dost velky problem se zrerezlyma(zalomenyma)odvzdušnovacimi šrouby na brzdičích a proto by mě zajimalo jestli někomu doma nepřebýva 1ks předního leveho třmenu(BENDIX)205 1.8D. A 1ks zadního levého třmenu ale nevim z jakyho tipu tam ta naprava je a proto by mě zajímalo jestli je rozdíl mezi brzdičem z modelu 1.6GTI nebo 1.9GTI.Předem dik za odpoved.:(:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zalomený odvzdušňovák je dos častá věc. Dá se opatrně odvrtat (či vyrvat vytahovákem), převrtat na větší průměr, vyříznout závit M8 a dát tam odvzdušňovák z Fiatu (je to i levnější :( )

Ten LP brzdič kdyžtak mám.

Zadní třmen nikoliv, mám jen bubny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, POtreboval bych radu. Mam na aute Chlazeny brzdy a trmeny od Girlinku. Precetl jsem si v jinem tematu ze se maj po zime brzdy poradne ocistit a kdyz jsem to rozebral tak jsem zjistil ze ty trny ktery jsou prisroubovany primo k tomu trmenu jsou dost vyjety a osoupany, takze cely ten trmen pak mam vuli a neni pak ve svisle rovine s brzdovym kotoucem a to bude mozna prolem toho proc mi to obcas jeste chvilku piska kdyz pustim brzdu, nebo kdyz jedu do zatacky. Mate nekdo zkusenost s tim jestli se ten trn da nekde koupit samostatny, asi bude potreba vymenit i ten dil ve kterym se ten ak bych trn pohybuje, takze vlastne tyhle dva dily ych potreboval novy. Podle me pokud bych tyhle dve casti vymenil tak by to melo stacit a nemuselo by to byt drahy. Kdybych to mel kupovat i s tim trmenem tak to bude palka, ale to se mi nechce kdyz je ten trmen sam o sobe dobry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslis tim trmenem to, v cem drzi desticky? Nebo to kde je ten pistek?

Ted jsem to zjistoval Harrymu: ty tycinky stoji kolem 1000 na jednu stranu a jestli bys chtel koupit i ten trmen (to co drzi desticky) tak to je za 2640,- takze celkem by ses dostal na nejakych 7000 K , coz si myslim, ze je dost. :( ale j aosobne bych asi zacaj tema tycinkama . ono precejenom: dat za tycinky 2t a doufat, ze to pomujuze je lepsi, nez rovnou vysolit 7 a pak zjistit, ze by pomohly jen ty 2 litry :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cely se to sklada ze trech casti, ty tycinky, trmen co je v nem ten pistek co tlaci na desticku a pak takovej verk s destickama v kterym ty ticinky jezdi a s kterym jsou spojeny manzety....ty tycinky jsou ojety to je videt..jak je na tom ten drzak destikek to nevim protoze do nej nevidim. asi bych nejdrive zkusil koupit ty tycinky a pak se uvidi. Rikal jsi ze jsi zjistoval ceny, kde by se to teda dalo sehnat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to tak jak to píše Voštík :-((( je to dost mastné...ty ceny jsou origoš Peugeot.Zítra budu shánět taky nejdříve ty tyčinky.Mi to zase blbne na zadních kotoučích,mi se to navíc sjíždí z vnějšá strany jen asi polovinou.Po tyčinkách uvidím co dále.Vypadá to,že ta část s t¨tím válečkem již byla \"nedávno\" měněna,takže maximálně potom co drží ty tyčinky.Jak to bude hotové dám vědět :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne dej vedet jak dopadnes. Ale podle me to muzou bejt jen dve veci bud ty tycinky nebo ta cast co je pevne prisroubovana k na napravu. Ta cast s tim pistkem pevne sesroubovana s tema tycinkama takze pokud je to pevne utazene tak tam zadne vule nemohou nastat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to si myslim taky, ale asi jsem se spatne vyjadril. Kdyz ta koukam na ty tycinky jaky na nich to opotrebeni udelalo udelalo plosky , tak to podle me musi byt zakonite i v tom trmenu co drzi desticky. Tim pistkem to urcite nebude ten zadny vule mit nemuze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Voštíku to jsme přeci již usoudili dříve,že je to v tom,ale nechápu proč je to tak drahé?!V té pevné části to má vůli,ale nějak moc velkou,více jsou \"ojebané\" ty tyčinky :-( tak zkusím je a uvidíme vo to udělá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bylo by dobry kdyby to bylo udelany tak aby se ojely jen ty tycinky ale ty diry v tom trmenu zustaly v pohode. Co se tyce ceny, tak tezko rici ale kdyz si uvedomis co to musi byt za tvrdost aby to udrzelo ten pistek pri poradnym brzdeni tak buhvi z ceho to je vlastne vyrobeny, treba je to nejakej kosmickej material :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stavil jsem se dneska v mem dvornim servisu a ptal se na ty tycinky a trmeny. Na felicii to cele stoji 700 kc a vydrzi to tak 50 tis. Kazdopadne mi rekli ze ze zkusenosti to nema cenu menit jednotlive prej je to vzdycky vyjety v obou dilech takze pokud to fakt stoji 3,5 na jednu tranu mam se na co tesit. Pomalu se zacinam smirovat s tim ze mi nic jineho nezbyva ono Bzdy jsou prece jenom na aute to nejdulezitejsi takze asi nebude co resit. Kazdopadne Harry dej vedet jak jsi dopadnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...