Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak kdo se tady přizná,že ho vyhodily letos z emisí.Jedná se mi o to,že mě všichni přesvědčují jak ty moje dva starý vergly už neprojdou.Jsem nahlodanej tam dojet ještě tento měsíc.Auta sice nekouřej ale ty katalyzátory mají přes 20 let.Jinak statistika je údajně každý druhý auto neprochází na místních STK.

Odesláno

A víme co se změnilo? 

Můj ropak taky nebude v super kondici, ale mám ještě rok čas. A nechtěl bych aby to byl poslední rok života... 

Odesláno

Chlapy už jsem to tady jednou psal. Nevím jestli se dělali nějaký změny teď ke konci roku ale vloni to bylo tuším k 1.7 se měnila / měla měnit metodika ME a to tak že podle staré se nejdříve vyčetli chyby diagnostikou a pak se začalo měřit tudíž pokud v autě byli smazaný chyby těsně před měřením nebo tam byla nějaká drobná tak ji máznul technik a pokud vyskákali chyby po změření emisí tak to nikoho netížilo teď podle té upravené metodiky se nejdříve měří a až po měření se čtou chyby takže pokud si je smažeš těsně před ME a následkem zatížení motoru při testu nevyskočí žádná tak dobrá ale pokud tam něco vyskočí stran emisního systému tak je auto nezpůsobilé.  A tuším že někdy letos by se mělo v rámci ME ještě měřit kravál výfuku ale to nevím od kdy. 

Odesláno

Ahoj minulý týden jsem nechal dělat emise na 1 superbu 1.9tdi 96kw už rok dcera jezdila s hláškou-emise do dilny auto jezdilo úplně v pohodě nikdo nevěděl čím to je,teď před stk jsme všechny chyby vymazali a emise byli na 1 po odjezdu z stk cca 10km opět chyba -emise do dilny😁

Odesláno

Ty chyby myslíš readness kódy? Pokud těsně před měřením je smazes, tak tyhle kódy to poznají. Musí tam být nějaká jízda. 

Po zátěži dělat diag, to je zajímavé... by mě zajímalo, zda u mě jdou smazat chyby i poté, já readness nemám. 

Tak uvidíme za rok, jak to bude. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...