Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výměna startéru u P Expert Tepee 1.6HDI 2010


Kvltsson

Recommended Posts

Zdravím,

mám jakýsi problém. Už nějakou dobu nám zlobí náš Expert. Nejde vůbec natočit a je teď konstantně v eko módu, kdykoliv otočím klíčkem a dále je na displeji vidět i text ohledně airbagů. Od známého, který to měl nějakou dobu u sebe, jsem se dozvěděl, že by to mělo být něco s BSM modulem a nebo startérem, BSM modul jsem teda vyměnil za jiný a opravila se jen jedna věc, která ale s tím, čeho chci docílit, nemá nic společného. Nicméně mi zbývá se tedy kouknout na startér, který ale za boha nevím jak ho odmontovat, zda-li zespoda a nebo odmontovat motor a vyzdvihnout ho a až potom se k tomu startéru nějak dostat. Když vyjedu zdviží nahoru a koukám na startér, tak tam vidím jen jeden šroub, ostatní jsou někde zalezlé a vůbec si nevím rady jak to udělat co nejjednodušeji; hledal jsem i různá videa, možná hledám špatně, ale bez výsledku. Tedy alespoň co se týče modelu Expert Tepee.

Ve zkratce tedy - jak odmontovat startér z Expert Tepee 1.6 HDI r.v.2010 co nejjednodušeji nebo případně i nějaký jiným způsobem.

Předem děkuji za jakoukoliv pomoc a v případě, zda-li něco podobného již bylo zodpovězeno, se omlouvám ale nenašel jsem zde ani jinde svých potřebných informací. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tedy ahoj, peugeot umí připravit mechanikovi bezesné noci, ale zatím se kvůli dem. starteru motor vytahovat nemusí,  já bych začal nejdříve origo diagnostikou, protože demontovat starter může být přínosem, ale pouze když je vadný, a to ty nevíš :myslim, takže se zkus tady s někým domluvit, on ti řekne přesnou diagnozu co autu chybí a pak pokračuj v opravě , zpravidla je to i nejlevnější řešení 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...