Dave_k Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Počítáte že na největším pokoji se moc nevyspíte? Nebo že by u Vectora (jestli veme gytáru)? :D:D Citovat
Vvitty Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 stejne se moc spat nebude... dorazime, pokecame, popijeme a pak usneme kdekoliv nas nekdo hodny odlozi... kdyz nahodou usneme na baru, aspon to budeme mit bliz na snidani Citovat
aka Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 presne, kterou postylku potkam, tam zustanu:D:D:D Citovat
Vvitty Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Původně zaslal: aka presne, kterou postylku potkam, tam zustanu:D:D:D to vypada, ze kdyz dame jednu postel na chodbu z baru, bude tam peknej naval kazdej kdo pujde kolem padne a usne... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 20. duben 2006 Autor Odesláno 20. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: aka presne, kterou postylku potkam, tam zustanu:D:D:D to vypada, ze kdyz dame jednu postel na chodbu z baru, bude tam peknej naval kazdej kdo pujde kolem padne a usne... Tak tam dáme všechny přistýlky, ne? A problém je vyřešenej. Citovat
Netopýrka Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Já teda nevim jak ostatni, ale po sedme konci vecernicek a Netopýrka jde chrupinkat :D Proto doufám, že moje postel bude někde v zapadlém koutě, bych nerada, aby mi v ní pak parkovala půlka P-C, protože zrovna bude první na cestě z báru :aut:aut:aut:aut:aut:aut Citovat
Gotrek Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 A já myslel, že Netopky poletujou celou noc... Citovat
Netopýrka Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 ja uz jsem se tu kdysi davno snazila vysvetlit, ze nejsem zadny nudny seriovy netopyr :D Tudiz jsem aktivni ve dne a v noci chrapu (jako medved) :aut:aut Citovat
mk405 Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 odkdy netopíři spí v posteli, já myslel že budeš zavěšená hlavou dolů na báru :D:D Citovat
Marda106 Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: aka presne, kterou postylku potkam, tam zustanu:D:D:D to vypada, ze kdyz dame jednu postel na chodbu z baru, bude tam peknej naval kazdej kdo pujde kolem padne a usne... Jezisi tak to bude radnej grupac kdyz vsichni odpadnou do nejblizsi postylky...... A ten kdo odpadne posledni vyhrava protoze bude spat nahore na hromade a rano se ma sanci probudit jeste pohiblivej :D Citovat
Bohumil Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Od kdy chrápe medvěd jako netopýr ???????:o:o:o:o:o:D:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 to Bohumil: pokud vim, tak uz od narozeni Citovat
Vvitty Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Netopyrka: to ti stoji za to, jit v sedm spat, kdyz za hodku bude budicek a snidane? na to bych se vykaslal... Citovat
Zipík Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Zipík Ale ja mam zaplacenou chatu:myslim.Mohl by jsi se na to mrknout?Diky:)V objednavce jsem psal taky chatu. [upravil dne 19.4.06 Zipík] Opraveno. Díky;) Citovat
Dave_k Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Původně zaslal: Netopýrka Já teda nevim jak ostatni, ale po sedme konci vecernicek a Netopýrka jde chrupinkat :D :D:D:D Sama tomu nevěříš. :D:D:D [upravil dne 21/4/06 Dave_k] Citovat
Bohumil Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 2 Netopýrka : Budu se muset na to Medvěda na srazu zeptat. Citovat
aka Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: aka presne, kterou postylku potkam, tam zustanu:D:D:D to vypada, ze kdyz dame jednu postel na chodbu z baru, bude tam peknej naval kazdej kdo pujde kolem padne a usne... proc hned kazdej? ja rikala ze ja tam padnu, ne ze nekdo bude padat na me!:bojim Citovat
Neon Odesláno 22. duben 2006 Odesláno 22. duben 2006 Já proti \"zasedacímu\" pořádku nic nemám. Stejně nejsem moc spací tvor. Jenom mám strach, že jakožto určitě nejslabší z našeho pokoje asi zchytám tu přistýlku:roll:roll Jo a ještě mě mrzí, že jsem nevyfasoval na pokoj nějakou babu, ale to se snad taky nějak zkousne Citovat
Aluška Odesláno 22. duben 2006 Odesláno 22. duben 2006 Původně zaslal: Neon Já proti \"zasedacímu\" pořádku nic nemám. Stejně nejsem moc spací tvor. Jenom mám strach, že jakožto určitě nejslabší z našeho pokoje asi zchytám tu přistýlku:roll:roll Jo a ještě mě mrzí, že jsem nevyfasoval na pokoj nějakou babu, ale to se snad taky nějak zkousne A jakou by sis tak představoval?? :D :D 90-60-90 ?? :D :D nebo 60-90-60 ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.