Guest Urbanek Tomas Posted May 9, 2002 Share Posted May 9, 2002 Shanim perko, ktere vraci plynove lanko (zavira skrtici klapky), u Mi 16 jsou mam 2 perka, z nichz to horni je uplne uvolneny a uz nepruzi. To jedno to neutahne, tak mi obcas zustanou viset otacky na 2000, protoze se nedovrou skrtici klapky. Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted May 9, 2002 Share Posted May 9, 2002 Dej tam pérko z propisky :D :D Sorry byl to joke Nemám, jsem spíš na ty 205 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jindra Posted May 9, 2002 Share Posted May 9, 2002 Čau, já už ti taky nepomužu.Na vrakači ti to asi samostatně neprodají.Já bych zašel do P. servisu.To bude stát pár korun.Pokud se to ovšem prodává zvláš?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted May 9, 2002 Share Posted May 9, 2002 na vrakaci jsem se prave ptal, tam ani nevedeli, ze neco takovyho existuje a chteli mi prodat takovy veliky pero . asi zkusim toho prodejce, ale moc neverim tomu, ze by to prodavali zvlast, kdyz uz tak mi to prodaji i se skrtici klapkou :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts