Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 807


DanaM

Recommended Posts

V neděli mi prodávající volala vedl jsem s ní docela dlouhý rozhovor. Co jsem vyzvěděl a prodávající slíbila že sem doplní fotku techničáku kvůli počtu sedaček tak v techničáku je údajně 5/7 nebo 5-7 to si nebyla jista a sedaček je v autě 5 bylo 7 ale dvě byli před časem prodány do zdejších řad. Jinak auto je údajně dobře přístupné pro odtah. A prodávající je vcelku dost rozladěna z přístupu potencionálních kupců a protože auto stojí na jednom místě už delší dobu tak začíná mít obavy aby to auto nepřizpůsobivý nezačali rozebírat.  Myslím si že by byla přístupná i nějakému slušnému jednání o ceně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Vlado81 napsal:

 Vena garážmistr. Ty dokážeš navnadit. 😉 Napiš mi do SZ za kolik bys to dokázal odtáhnout k tobe a z provoznit ty pružiny.....

 

Ahoj kluci, včera večer se mi ozval nějaký kluk přes FB, kde také inzeruji a nabídl mi 11.000. Napsala jsem mu, že pod 13 nepůjdu, odpoledne se přijede na auto podívat.  Kdyby projevil zájem, dám včas vědět a stáhnu inzerát. Veno, děkuji za pomoc, škoda, že jsi tak daleko, potřebuji vyměnit vstřik na P307, ale nemůžu si dovolit být třeba 2 dny bez auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 minutami, kirkiz napsal:

No pružiny problém nebudou, ale to těsnění. Pokud nepůjdou vyndat vstřikovače.......

 

Vstřiky by měly jít vyndat, kámoš, který tam dával jiný motor, každý vstřik rovnou ošetřil nějakou zinkovou vazelínou právě pro ten případ, že by se musely někdy vyndávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...