Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ztráta členské karty_ chci tu kartu vlastně vůbec mít??????


Scratch

Recommended Posts

ahoj, ztratil jsem členskou kartu, společně s dalšími, vč. řp, op, ozp, makra apod (to je vcelku jedno, za skoro vše platím :D)...... pro spoustu instituci nyní neexistuji, a není to zcela špatné :D , ptám se, mám možnost si někde vyzvednout novou? Zároveň přemýšlím, po přečtení tématu v sekci Cirkus-Citace, kdy reakce módů (kteří za sebou stojí, ale každý vše posuzuje dle sebe, čili jinak aneb rovný a rovnější, zde na fóru ne zcela poprvé, že), a reakce vedení s .u.ak.m který je jen vlastně jako....... to ve mne evokuje postup mlč, plať, a my máme svoji pravdu. Jo ty máš nějaký názor? Jo to je špatný názor...... my se nad tím zamýšlet moc nebudeme. Nakonec to mělo nějaký výsledek, a snad akceptovatelný pro obě strany, ale prostě fórum tvoří členové a stejně tak klub, a pokud chcete mít platící členy, tak je třeba se o ně nějak starat, a ne z nich dělat idioty...... nebo lépe, dělat z nich malé děti.... po 10 letech možná třeba udělat nějakou inovaci (jo automat na neslušná slova je fakt pecka :D )  a ne se držet pravidel z roku krále klacka...... pak to tady půjde ještě více do kopru. Jo tu kartu už nechci..... rozhodnu se zda zaplatím vůbec tu další (demotivován jedním moderátorem....) :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Njn, po precteni toho vlakna a nekterych argumentu uz asi neslo jinak. Jsem tu moc dlouho a odesla spousta dobrych lidi, porad se kdekdo pta proc stari bardi odchazeji, nebo jak pritahnout nove cleny, no a muze to byt i diky takovemuto zpusobu komunikace ze kde nic, tu nic. Jako chapu zasahy moderatoru ve chvili kdy litaj osobni utazky apod., ale jak jsem psal vyse, ceho je moc, toho je prilis. Jak by rekla postavicka z rattatuille, chtelo by to spetku nadhledu 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemusím asi psát, že s tím souhlasím. Musím přiznat, že poslední rozkol mě taky tak trošku namíchnul ješitností, že kdybych neměl už pár dní zaplaceno, tak platbu asi neprodloužím. Jsou tady super lidi a mám to tu moc rád, což jde vidět asi i na četnosti s jakou se tu nacházím. Mrzí mě však, že se lpí na věcech za každou cenu a není možné někoho přivést k zamyšlení, že by něco mohlo být jinak. Přitom když přijde kartička, tak je součástí dopis, v kterém je napsáno něco ve stylu, že na našem názoru záleží a že se máme podílet na změnách a vylepšeních. Pokud ale něco člověk zmíní - slušnou formou, tak je odpálen že má být vlastně zticha a že to je vše v pořádku. Nakonec to vyvrcholí tím, že by se vlastně ještě měl omluvit. No... Já jsem se na to vykašlal, protože už nemám energii řešit nějaké spory i na místě kam se chodím odreagovat. Nestojí mi to prostě za to. Je to ale asi špatně. Nicméně vidím a jsem překvapen, že se objevují další členové, kteří to cítí stejně.

Přeji fóru jen to nejlepší, protože je to úžasné místo s úžasnými lidmi. Nečekal jsem, že ještě na něco takového narazím. Proto by mě mrzelo, aby tady nezůstalo jen pár členů složených z Modů, kteří budou platit a upravovat si příspěvky navzájem.

Není citace jako citace a za tím si stojím. Bohužel to dospělo do fáze, že se už moderují i soukromá vlákna, kde by měl být volný režim dle pravidel zakladatele.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Scratchi - pár let se už známe a ač máme na některý věci diametrálně odlišný názor, tak tady s Tvým doplňujícím příspěvkem plně souhlasím. Ten první byl - jak je u Tebe zvykem  - napsán na můj vkus až příliš konfrontačním tónem, ale přičítám to Tvé horké hlavě a vzteku nad ztrátou dalších dokladů. 

Máme spolu společný, že jsme oba kdysi v klubu skončili a oba jsme se sem zase vrátili - holt nás to tu i přes některé excesy baví. Já se naučil různé věci, co se mi nelíbí, neřešit - jak píše HanysR, chodím sem ta zábavou a ne se dohadovat (proto se snažím ignorovat třeba narážky některých přemoudřelých, což bych před lety nedal 😋).

Ve vlákně o citacích jsem se snažil poukázat na to, co je podle mě nesmysl - buď se vedení a módi nad vlaknem budou chtít zamyslet nebo ne, já se kvůli tomu asi nezhroutím. 

Buďme v pohodě, v dnešní době je kolem nás dohadů až příliš, tak proč si zvyšovat adrenalin ještě tady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Pepito ty jsi važně praštěnej. Psal někdo že se moderují SZ??? 

Přečti si to ještě jednou, soukromé vlákno je vlákno o mém autě třeba.

Takhle vznikají fámy a dezinformace, jen proto že jeden pořádně nečte a nebo neví o co se jedná.

 

Jak tě vubec muže něco takovýho napadnout?!

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všimnul jsem si, že citaci celého posledního příspěvku ve vlákně se "daří" po většinou novicům.... Nešlo by jednoduše to tlačítko u posledního příspěvku deaktivovat :myslim  Samozřejmě citaci "vypíchnutého" obsahu zachovat!!!

A ještě mi nikdo nevysvětlil ten, asi zásadní, rozdíl mezi citací a Ctrl+C, Ctrl+V....

Upraveno uživatelem Hafity
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, HanysR napsal:

Bohužel to dospělo do fáze, že se už moderují i soukromá vlákna, kde by měl být volný režim dle pravidel zakladatele..

Čekal jsem, že zrovna ty @HanysR, takový srandista pochopíš, že to bylo šťouchnutí do @Pe.Tr:roll

Bohužel nebylo pochopeno a majiteli vlákna jsem se omluvil. @Pe.Trovi jsem se neomluvil, protože na to nereagoval :P

před 11 hodinami, Scratch napsal:

 (demotivován jedním moderátorem....) :(

@Scratch můžeš být prosím konkrétní? 

@Hafity deaktivace citačního tlačítka u přímo předchozího příspěvku byla v řešení, ale zůstane to tak jak to bylo. Prosím, nic nekopíruj a nevkládej, jen cituj s rozvahou viz pravidlo 5...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Radek Hurvajz se NEPOSER!!! Každý asi není tak inteligentní jako Ty!!! Se pak nedivím že jsou zde na fóru nálady k odchodu z klubu nejen (služebně) starších členů!!! Už jsem o tom uvažoval i já, ale je tu spousta lidí které mám rád a kteří mi můj omyl dokážou rozumně (polopaticky) vysvětlit a Ty k nim evidentně nepatříš!!! :bojim :roll :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 53 minutami, pavelu96 napsal:

 

@Scratch můžeš být prosím konkrétní? 

Ty to nejsi 😉

Ale predstav si to, ze tu nekdo bojuje za slusne forum, nasazuje sem na cleny automatickeho hlidace a pak ho sam ochcava.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Schreeku - fakt od prvopočátku? Nějak si takovou věc nevybavuju ani za Mašinky a ani za dobu, kdy jsem tam nahoře seděl já. Je možné, že má stará hlava už je sklerotická a paměť mi neslouží, ale fakt jsem o tom, že tu "hlídač" není od prvopočátku, přesvědčenej. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Pepito jako chápu že asi nejsi v nejlepším rozpoložení a věřím že tvůj příspěvek o moderování SZ byl  z ranku  " rychlejší jazyk než mozek " . Ale tvoje reakce na Radka je i na mě dost přes čáru. 

A celkově pánové chápu že na některé z Vás asi dopadla nějaká chandra z končícího léta z nějakých osobních problémů nebo z bůh ví čeho ale opravdu za posledních x dní se tady otočila nálada do míst kam si myslím že by neměla a zbytečně.  

Tak pokud bych Vás mohl poprosit než sem začnete něco psát a pokud s Vámi zrovna cloumají nějaké emoce zkuste se zamyslet jestli zrovna tohle je ten správný způsob jak ze sebe ty emoce dostat a pokud přijdete že ano tak si ten příspěvek po sobě přečtěte klidně 6x nebo 10x než ho zveřejníte protože věřím tomu že až ty emoce opadnou tak můžete třeba i zalitovat své reakce.  Však je to taky o tom že to jsou jen písmena a z písmen málokdo pozná v jakém rozpoložení je autor napsal a jak se u toho tvářil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Scratchi - ještě k tomu útoku do řad vedení. 

Oba dva moc dobře víme, jak složité je vůbec sehnat lidi, kteří by byli ochotni si nechat vzít kus svého volného času a věnovat ho do něčeho, co je ze 60 % spojeno s ne příliš viditelnou prací. No a protože v případě Peugeot-clubu se dlouhodobě tak-tak seženou lidi na pokrytí povinných funkcí, tak se už nejedná o volby, ale v podstatě o vyjádření souhlasu s tím, že tihle budou vedení. 

Všechna čest Weri, že tu káru tak dlouho táhne a věřme že nedávno zvolené vedení bude fungovat k prospěchu sdružení. 

Kdybys kandidoval do vedení Ty, já a X dalších, byl by větší výběr a třeba by tam nebyl ten, co Ti pije krev. Ale nikdo z nás nekandidoval, mnozí ani nehlasovali (všichni máme milion důvodů proč) a tak je to tak, jak to je. 

Mě současné vedení nevadí (když jo, tak v detailech) a čekám, jak se projeví a kam to pohnou nové tváře. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to pozor Medvede, to neni utok, to je pouze obrana, protoze kdyz tady nekdo vysvetluje jak je ten automat dokonalej a nutnej a obhajuji ho, ze proste bude, dale argumentuji necim o slusnem foru a pak nekoho "obrazne" nazvu .u.a.e.m a vedome ocuram to, co tak moc obhajuji, tak promin, tady je neco spatne. Bohuzel to napsala Weri, ale to je me sumak, tady jde o to, ze to napsal velky zastance tohoto nesmyslu. S vedenim nemam problem. 

@Vena garážmistr asi bych nerekl, ze to je o panech a o naladach..... ale budiz.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...