HonzaZ Odesláno 10. září 2021 Odesláno 10. září 2021 Ahoj, před čtrnácti dny jsem zjistil že mi nefunguje navigace. Prakticky vůbec ji nepoužívám, ale tehdy mě napadlo ji zapnout a hle vyskočilo na mě že chybějí mapové podklady. Včera jsem se konečně dostal k tomu abych NAC aktualizoval. Aktualizace FW proběhla bez problémů, ale mapy nic. Tam už žádná aktualizace neproběhla. Máte někdo s tímto problémem zkušenosti? Citovat
ChouLu Odesláno 11. září 2021 Odesláno 11. září 2021 Bohuzel bohaté pripomen se mi v pondělí až budu doma z výletu a já ti něco pošlu Citovat
Návštěvník Odesláno 24. září 2021 Odesláno 24. září 2021 (upraveno) @HonzaZJak jsi Honzo dopadl? Co tomu bylo? Upraveno 24. září 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
ChouLu Odesláno 24. září 2021 Odesláno 24. září 2021 Honzovi jsem něco k tomu poslal, ale jelikož je na chalupě a má omezená data, tak to nemá jak stáhnout Ale stejný problém se řešil několikrát a vždy to zatím pomohlo, tak doufám, že i u Honzy Citovat
Návštěvník Odesláno 24. září 2021 Odesláno 24. září 2021 Tak snad to bude v pořádku, s tímhle jsem se naštěstí ještě nesetkal... Citovat
HonzaZ Odesláno 25. září 2021 Autor Odesláno 25. září 2021 Uvidím, až se dostanu na internet s neomezenými daty. On totiž ten soubor má přes 17 Gb a já mám tady na měsíc 30 Gb. Mě to zatím nějak moc nebolí, navi používám málo, ale chtěl bych to samozřejmě mít v pořádku. Citovat
chuck11 Odesláno 27. září 2021 Odesláno 27. září 2021 Ani u mne zatím tento problém nebyl,tak snad se u tebe po aktualizaci zadaří a zase vše bude ok. @ChouLu včem bývá problém ? Citovat
HonzaZ Odesláno 27. září 2021 Autor Odesláno 27. září 2021 No ale já to měl už před aktualizací SW. Proto jsem dělal aktualizaci a doufal, že se mapy doinstalují. Citovat
Návštěvník Odesláno 27. září 2021 Odesláno 27. září 2021 To je zajímavé, tak snad to bude cajk. Hlavně, že @ChouLuví o co jde a dá se to řešit Díky za tvůj support. Citovat
ChouLu Odesláno 27. září 2021 Odesláno 27. září 2021 @HonzaZ a nedělala se aktualizace nějaká ještě předtím? Popř není to od té doby co jsme "programovali" kameru? Opravit by to mělo jít dle návodu co jsem ti poslal @HanysR bohužel vím ale tohle je ještě jedna z těch v pohodě řešení HonzaZ ohodnotil 1 Citovat
HonzaZ Odesláno 27. září 2021 Autor Odesláno 27. září 2021 Nevím jistě, zda navi fungovala po tom programování kamery, ale mám tušení, že jsem na ní někdy během roku ťuknul a že tam byla. V každém případě až se dostanu do Prahy, tak to stáhnu a uvidím. Díky Citovat
HonzaZ Odesláno 12. říjen 2021 Autor Odesláno 12. říjen 2021 (upraveno) Dnes konečně provedena instalace map. Největší problém byl vytvořit instalační flashku. Dělal jsem to na noťasu s W10 a tam se to prostě nepodařilo. Na druhém s W7 se to nakonec podařilo. Tímto také děkuji členovi ChouLu za podklady a podporu. Upraveno 12. říjen 2021 uživatelem HonzaZ MJSytic ohodnotil 1 Citovat
mikexxl Odesláno 26. leden 2023 Odesláno 26. leden 2023 Zdravim, potreboval by som pomoc od niekoho skusenejsieho - mam 5008 r.v.2013 a mapy updatujem kazde 2 roky - bez problemov... teraz v decembri po aktualizacii mapy / update mi defacto prestala fungovat navigacia...:-( Po nastartovani auta sa na display zjavi hlaska "Please insert navigation CD" a to bez ohladu na to ci je alebo nie je prave zasunuty USB s map update... Navigacia sa tvari ako keby sa auto pohybovalo cca 20-50 m mimo cesty .. Chybaju mi useky a casti mapy, ako keby boli vystrihnute, asi nema data pri jazde po SK, nedavno som bol v Rakusku a to chyba komplet iba seda zona.. Ak sa snazim zadat miesto kam ma navigovat neda sa vybrat ani krajina ani mesto...potom sa zjavi hlaska:"Loading of data base underway..." Update som spravil opakovane, najskor som si myslel ze to pomoze - zial nie, zmenil som aj USB kluc (3rozlicne) bez zmeny. Obavam sa ze bude poskodena hlavna mapa?, ak teda take nieco existuje...Igo navigacia funguje tym sposobom, ze je zakladna mapa a potom detailne mpy pre jednotlive krajiny...u Peugeota nemam potuchy ako funguje Viete mi niekto poradit / pomoct? Dik Mike Citovat
ChouLu Odesláno 28. leden 2023 Odesláno 28. leden 2023 @mikexxl Umřela ti paměť v jednotce RT6 jednotka na repas Citovat
mikexxl Odesláno 28. leden 2023 Odesláno 28. leden 2023 dost smutna sprava... das mi tip ako a co dalej pls? Citovat
ChouLu Odesláno 28. leden 2023 Odesláno 28. leden 2023 Vyndat jednotku a poslat na repas u nás je to např STB servis ve Frýdku-místku Citovat
mikexxl Odesláno 28. leden 2023 Odesláno 28. leden 2023 dik za odpoved....ten repas spociva v com? to niekto vymeni fyzicky pamat v radiu (myslim fyzicky svaba)? asi bude treba potom zase sparovat radio s autom? auto funguje aj bez radia, alebo bude v nudzovom rezime? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.