Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, před čtrnácti dny jsem zjistil že mi nefunguje navigace. Prakticky vůbec ji nepoužívám, ale tehdy mě napadlo ji zapnout a hle vyskočilo na mě že chybějí mapové podklady. Včera jsem se konečně dostal k tomu abych NAC aktualizoval. Aktualizace FW proběhla bez problémů, ale mapy nic. Tam už žádná aktualizace neproběhla. Máte někdo s tímto problémem zkušenosti?

20210910_184713.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

@HonzaZJak jsi Honzo dopadl? Co tomu bylo? 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Honzovi jsem něco k tomu poslal, ale jelikož je na chalupě a má omezená data, tak to nemá jak stáhnout ;) Ale stejný problém se řešil několikrát a vždy to zatím pomohlo, tak doufám, že i u Honzy :) 

Odesláno

Tak snad to bude v pořádku, s tímhle jsem se naštěstí ještě nesetkal... 

Odesláno

Uvidím, až se dostanu na internet s neomezenými daty. On totiž ten soubor má přes 17 Gb a já mám tady na měsíc 30 Gb. Mě to zatím nějak moc nebolí, navi používám málo, ale chtěl bych to samozřejmě mít v pořádku.

Odesláno

To je zajímavé, tak snad to bude cajk. Hlavně, že @ChouLuví o co jde a dá se to řešit 👍 Díky za tvůj support. 

Odesláno

@HonzaZ a nedělala se aktualizace nějaká ještě předtím? Popř není to od té doby co jsme "programovali" kameru? :) Opravit by to mělo jít dle návodu co jsem ti poslal :)

@HanysR bohužel vím :D ale tohle je ještě jedna z těch v pohodě řešení :) 

Odesláno

Nevím jistě, zda navi fungovala po tom programování kamery, ale mám tušení, že jsem na ní někdy během roku ťuknul a že tam byla. V každém případě až se dostanu do Prahy, tak to stáhnu a uvidím. Díky

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dnes konečně provedena instalace map. Největší problém byl vytvořit instalační flashku. Dělal jsem to na noťasu s W10 a tam se to prostě nepodařilo. Na druhém s W7 se to nakonec podařilo. Tímto také děkuji členovi ChouLu za podklady a podporu.

Upraveno uživatelem HonzaZ
  • O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim,

potreboval by som pomoc od niekoho skusenejsieho - mam 5008 r.v.2013 a mapy updatujem kazde 2 roky - bez problemov...
teraz v decembri po aktualizacii mapy / update mi defacto prestala fungovat navigacia...:-(
Po nastartovani auta sa na display zjavi hlaska "Please insert navigation CD" a to bez ohladu na to ci je alebo nie je prave zasunuty USB s map update...
Navigacia sa tvari ako keby sa auto pohybovalo cca 20-50 m mimo cesty ..
Chybaju mi useky a casti mapy, ako keby boli vystrihnute, asi nema data pri jazde po SK, nedavno som bol v Rakusku a to chyba komplet iba seda zona..

Ak sa snazim zadat miesto kam ma navigovat neda sa vybrat ani krajina ani mesto...potom sa zjavi hlaska:"Loading of data base underway..."

Update som spravil opakovane, najskor som si myslel ze to pomoze - zial nie, zmenil som aj USB kluc (3rozlicne) bez zmeny. Obavam sa ze bude poskodena hlavna mapa?, ak teda take nieco existuje...Igo navigacia funguje tym sposobom, ze je zakladna mapa a potom detailne mpy pre jednotlive krajiny...u Peugeota nemam potuchy ako funguje 😞

Viete mi niekto poradit / pomoct? Dik

Mike

Odesláno

dik za odpoved....ten repas spociva v com? to niekto vymeni fyzicky pamat v radiu (myslim fyzicky svaba)? asi bude treba potom zase sparovat radio s autom? auto funguje aj bez radia, alebo bude v nudzovom rezime?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...