Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Citace přímo předchozích příspěvků


Návštěvník

Recommended Posts

@Pe.Tr tak nějak jsem to chtěl napsat taky, takže dík. :) a právě mám pocit, že na to někteří zapomínají a přitom se na pravidla odvolávají....  

@Weri 605 příměr sice dobrý, ale tady nesouhlasím. Protože, pokud se tady děje, to co jsem napsal, tak je to špatně. Nechci nijak shazovat ( dobrovolnou ) práci moderátorů, ale pokud někdo nemá pravdu, tak ji nemá ( i když je mod. ) Pochopitelně, pokud udělám chybu ( nejen tady, všeobecně ) tak to uznám a snažím se to neopakovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, PaKr napsal:

Pochopitelně, pokud udělám chybu ( nejen tady, všeobecně ) tak to uznám a snažím se to neopakovat.

Jenže @pavelu96 tu chybu neudělal, proto je tady ta vášeň úplně zbytečná. Jenže někteří nemají rádi, když dostanou červený puntík nebo se jim šáhne do příspěvku (aniž by se změnil jeho kontext).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem netušil, že lze takto jednoduše změnit pravidla - tj jakoby zákon ku prospěchu svému abych byl v právu. No ještěže nejste ve vládě, to byste byli nedotknutelní. To mi připomíná Putina který si změnil ústavu za účelem další volby. 

A jinak @Péťajá žádnou vášeň nevidím. Jen normální diskuzi, která se vám nelíbí. Přitom nejde o nic, teď už jen o ješitnost, že vypíchnutí jedné části předchozího příspěvku je prostě špatně a dělá to bordel a je to srovnáváno s citacemi příspěvků celých. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejde jen tak změnit pravidla... 😊

Právě probíhá diskuze a velice obsáhlá nejen mezi mody ale i s vedením... chceme, aby pravidla byla naprosto jasná a pochopitelná pro "obě strany"...

CITUJTE S ROZVAHOU evidentně nestačí..... 😂 a každý si to vykládá po svém...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano. Jsem ten, komu se nelíbí zásahy jiných (byť módů) do textů, které jsem já nebo kdokoli jiný napsal. Tím, co píšu, kupodivu většinou něco sděluju a pokud vypíchnu něco z příspěvku předešlého, asi k tomu mám jako autor komentáře důvod. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nevadí. Tak budeš dál jeden z těch :) 
Edit: Jééé, proč to upravuješ :D 

EDIT2: Pokud příspěvek odpovídá pravidlům, není důvod, aby do něj MOD zasahoval :myslim Když neodpovídá, MOD zasáhne. Tak už to na našem fóru chodí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem "starej pes", co to tu má tak rád, že se s tím, že mi někdo z moci vyšší upraví text sdělení, holt nějak porvu.

Ale "nové xichty" takové bazírování na pravidlech bez lidského pohledu může celkem spolehlivě odradit.

Přirovnejme to k povolené rychlosti - nikdo jí nedodržujeme (kdo jo, ať se přihlásí), ale pojedu-li + 20 km/h nad limit na volné silnici mezi obcemi nebo na dálnici, většinou to projde- i když mě uvidí ochranné složky. Pojedu-li ale + 20 km/h v obci kolem školy, jsem debil a zasloužím mastnej postih (a je-li takový debil přistižen, tak se žádná ochranná složka na druhou stranu neotočí, ale po právu si ho vychutnají). No a s citacema je to podle mě podobné - někdy je holt potřeba citace předchozího příspěvku, aby ta reakce vůbec dávala smysl a na modech by mělo být max. posouzení, zda je na citaci v tomto případě možno hledět z pozice a) nebo zda je to b) a potřeba zasáhnout

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak @Medvěd tobě nechybí empatie a to je super. O tom už jsi mě přesvědčil na sraze, kdy jsi jako JEDINÝ (a ještě @Verýsek) přišel, představil se a udělal první krok. Máš prostě pochopení a nejsi studený čumák. To je pro bažanty hodně důležité a třeba já si toho fakt cením 😉👍 Není totiž jednoduché přijít mezi velkou tlupu skalních stylem - Tak já jsem tady. Totéž je to s pravidly. Je blbé když se někdy stane že se objeví někdo nový a hned dostane sprdung a ještě se čeká, že se z něj stane platící.

Takže lpění na pravidlech je věc fakt důležitá a já s tím SOUHLASÍM! NICMÉNĚ by se mělo dodržovat, zda-li cituji: 1) často 2) v jaké míře obsahu atd. Pokud někdo potřebuje vypíchnout nějakou větu nebo část příspěvku předešlého a reagovat pouze na ni, nelze toto považovat za citaci jako takovou a za tím si stojím. 

Není citace jako citace. Rozlišovat délku příspěvku a na základě toho rozhodnout zda vypíchnutí ano nebo ne je hloupost. Délka je totiž relativní. 

Nějaká tolerance je nutná, jde to vidět třeba na OT čehož se dopouští i sami MODi, že se pouští do diskuzí ve vláknech které tomu nepřísluší. Je to ale v pořádku protože jsou to také lidé. Hloupé pak ale je, když na druhé reaguji se strojovou přesností co se týče dodržování pravidel. Oni to nepociťují, druzí ale ano. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych necitoval předchozí příspěvek, tak jsem si to zkopíroval.

Tak @Medvěd tobě nechybí empatie a to je super. O tom už jsi mě přesvědčil na sraze, kdy jsi jako JEDINÝ (a ještě @Verýsek) přišel, představil se a udělal první krok. 

Já jsem také k Tobě @HanysR a k @Petr 3008 na sraze před Zoo přišel a pozdravil se s vámi. :papa

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je v pohodě, to byla jen zmínka z mého pohledu a navázalo to na ty nové xichty které @Medvědzmiňuje 😁 @Pepito Omlouvám se ale nebylo to jak píšeš, pozdravil ses s @vagi s kterým jsem byl a tak se poznali i my dva ale to neber že je něco špatně! 1) neviděli jste se všichni dlouhou dobu takže jste měli vy skalní co dohánět (do toho provianty apod 🤣) a 2) jak říká Medvěd, lidí bylo dost. Myslel jsem tím jen to, že první dojem dělá dost 😉🍻

Teď jsme OT ale naštěstí Cirkus to jistí 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008

Docela teda koukám co se z pouhého normálního dotazu vyvinulo... 🤣

před 3 hodinami, Medvěd napsal:

Ale "nové xichty" takové bazírování na pravidlech bez lidského pohledu může celkem spolehlivě odradit

a já si myslím, že i odradí. V poslední době jsem si párkrát všimnul jak někdo nový, kdo se na něco zeptal dostal okamžitě za uši. To, že třeba dotaz nebo příspěvek nebyl až tak ve správném vláknu je sice asi pravda, ale... to je přesně ono, je nový, tak je ho prostě třeba hned utřít. Já bych třeba i klidně normálně odpověděl a až pak ho normálním způsobem navedl k nějakým pravidlům..  Pak to snad každý normální člověk je schopný pochopit a nějak se s tím srovnat.

No a jestli si budeme hrát na bažanty a mazáky ???  To teda nevím, na to už jsem asi starej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Pepito napsal:

Abych necitoval předchozí příspěvek, tak jsem si to zkopíroval.

No tak a mame z toho tady paskvil, fakt výborný, ted to začnou dělat všichni a bude tu takovejhle bordel v každým vlákně.

To se tady na to mužu vykašlat. Fakt naprosto skvělý výsledek

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...