Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

budu mít asi blbý dotaz ale třeba se s tím už nekdo setkal- něž mi sepne turbo, tak to vždy zarachotí,

jak starý traktor cca od 1500 do 2000tis./ot a pak se to uklidní...dělá to hlavně při lehkém přidáním plynu... výkon auto neztrací

Turbo asi pomalu odcházi že? Najeto mám 140 000

Jinak je to Peugeot 508 2.0 HDI 103kW 2011

Odesláno

Turbo nespíná. Turbo se po nastartování točí rychle nebo hóóódně rychle. 140tis nejsou pro 2L žádné km. Kdyby to byla 1,6 tak možná :myslim

Odesláno

jj vždy, když mám otáčky mezi 1500-2000( při zrychlování) tak to je jak traktor a pak se to uklidní ale pokud šlápnu na plyn při předjíždění, tak prostě nic. I když jedu plynule, tak je to auto prostě tiché, jen při přidání plynu.

Tak snad to nebude to turbo nebo něco horšího

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zkusim jen tak od boku, protože tenhle motor ani model moc neznám, ale nemá to třeba řetěz mezi vačkama? Takhle přesně mi totiž rachotil na Astře, jakmile se motor točil nad 1500 a mírně se zrychlovalo, tak to rachtalo. Nebo druhá možnost třeba ložisko na spojce. Já mam teď podobný rachot na 406 a taky to tipuju na jednu z těhle věcí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...