Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

SW aktivace Mirror Link (Android Auto) v Peugeotu 5008


Mitja

Recommended Posts

Máte někdo zkušenosti jak provést SW aktivaci Mirror Linku (Android Auto) v Peugeot 5008 s autorádiem WLC4 (tj. "PEUGEOT Radio: Rádio MP3 (6x repro, bi-tuner), barevný kapacitní dotykový 8” displej + Hands-free Bluetooth + USB + ovládání na volantu")?

 

Ideálně oficiálně přes Peugeot jako dokoupení funkce, ale budiž i nějak bokem.

 

Autorádio v tomto konkrétním voze nemělo Mirror Link zakoupený z výroby, je z roku 2017 a byla to v té době příplatková výbava pod názvem WL3C (tj. "PEUGEOT Connect Radio: Rádio MP3 (6x repro, bi-tuner), barevný kapacitní dotykový 8” displej + Hands-free Bluetooth + USB + ovládání na volantu + Mirror Screen (MirrorLink / Apple Car Play / Android Auto)".

 

Díky za rady, Mitja

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

Tak jsem to dořešil. Z Polska jsem sehnal infotainment jednotku Continental NAC HIGH wave 2 již překofigurovanou na můj VIN a vyměnil jsem ji v autě za stávající Bosch RCC A1, plus doinstaloval GPS anténu.

Funguje mi origo TomTom navigace v češtině včetně hlasu, Android Auto taky šlape, doinstaloval jsem kabelem i druhé USB a mám VIN původního auta, takže se povedlo v rádiu oficiálně aktualizovat mapy i firmware.

Jediné co by chtělo ještě doladit je vypnutí zobrazování zadní parkovací kamery kterou fyzicky nemám a menu nastavení auta. Jelikož byla jednotka z 5008 s vyšší výbavou tak mám v menu tři položky co nejdou zapnout a naopak mi tam chybí položka na zapnutí "upozornění při opuštění jízdního pruhu". Nevíte jestli to jde nějak upravit jednoduše nastavením pár parametrů přes oficiální diagnostiku?

20220408_102827.jpg

Upraveno uživatelem Mitja
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Mitja Pro zjišťování servisní historie a náhradních dílů podle VIN je na klubu vyhrazené místo: https://www.peugeot-club.com/forum/197-servisni-historie-a-nahradni-dily-podle-vin-kodu-peugeot-citroen/

Již delší dobu je ale přístupné pouze řádným členům klubu. Tím se staneš nákupem člensví na eshopu https://www.peugeot-club.com/store/category/2/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, Mitja napsal:

To by taky šlo, jaké je prosím číslo dílu samotné kamery a číslo celého kitu? Je tam někde blízko konektor kam ji zapojit nebo kam se tahá kabeláž?

Určitě se vyplatí koupit kit, kde je vše potřebné pro instalaci. Kabeláž se musí tahat až k radiu. Mrkni do SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak mám ještě jeden dotaz k tématu. S příchodem letních teplot jsem zjistil, že mi nefunguje klimatizace. Chtěl bych se jen zeptat, jestli je možné že by to nějak souviselo s vložením jednotky NAC do auta? Nastavování teploty i vetilátoru přes displej funguje a tlačítko klimy na displeji se po stisknutí správně modře podbarví, tak zde je asi vše v pořádku, ale radši se ptám než začnu řešit na straně klimy kompresor, tlaky, chladič, apod.

 

Taky jsem doinstaloval druhé USB, ověřil se, že Android Auto funguje pouze na prvním USB portu, ale druhý jde krásně použít třeba na flashku a vyzkoušel jsem, že instalace nových map funguje i se dvěma současně připojenými flashkami. Podařilo se s AA-wireless rozchodit i bezdrátový Android Auto na 5 Ghz, připojuje se automaticky a nepadá.

Upraveno uživatelem Mitja
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...