Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot a Samsonite jsou partneři


Béďa

Recommended Posts

Peugeot a Samsonite jsou partneři

Značky Peugeot a Samsonite se dohodly na spolupráci. Prvním společným produktem je kabinové zavazadlo, které rozšiřuje řadu lifestylových produktů Peugeot.

Vzhledem k tomu, že světy automobilů a cestování jsou úzce propojeny, spojila značka Peugeot své síly se společností Samsonite a společně uvádějí na trh nové kabinové zavazadlo. Obě značky tak potvrzují svou pozici špičkových univerzálních výrobců. Ikonický design kufru ve tvaru mořské mušle je neodmyslitelnou součástí řady pevných zavazadel Samsonite. Střízlivá černá barva kufru podtrhuje nové logo značky Peugeot, erb se lví hlavou z profilu.

Nové kabinové zavazadlo s logem Peugeot vychází z modelu Samsonite C-Lite. Jeho pevný a lehký materiál CURV zajišťuje spolehlivou odolnost. Se svými rozměry (55 × 40 × 20–23 cm s možností rozšíření) a hmotnosti 2,1 kg je ideálním společníkem na víkendy nebo krátké cesty autem, vlakem či letadlem. Díky čtyřem kolečkům a teleskopické rukojeti s dvojitým táhlem se s ním snadno pohybuje.

Tento nový víceúčelový kufr vyráběný v Evropě doplňuje řadu zavazadel Peugeot, stejně jako kolekci oblečení a výrobků zdůrazňujících novou identitou značky. V internetovém obchodě https://boutique.peugeot.com je k dostání za 399 €.

Další společné produkty představí partneři v září 2021.

Peugeot

Peugeot je globální kreativní špičková nespecializovaná značka. Mezi její hlavní hodnoty patří dokonalost, perfektní vzhled a emoce.  Značka Peugeot je s 10 000 prodejními místy zastoupená ve více než 160 zemích světa, v roce 2020 prodala téměř 1 200 000 vozů. Poté, co oslavila 210. výročí, představuje v roce 2021 novou identitu s logem, který podtrhuje její osobitost a nadčasovost. Vedle kompletní řady elektrifikovaných osobních a užitkových vozů vyvinul Peugeot nový koncept Neo Performance. První v této nové řadě efektivních a vysoce výkonných vozidel je 508 Peugeot Sport Engineered.

1_SAMSONITE_PEUGEOT_CLite.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...