Béďa Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Oficiální zprávy stejně většinou upravuji, takže pro mě asi žádná velká změna. Péťa and Pepito 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Nejdou nastavit výjimky, třeba pro @jarokare ??? Kopie ze serviceboxu jsou fakt hodně špatně čitelné. Pepito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 (edited) tak na pc muze pouzivat vystrizky, na mobilu je to horsi. Edited August 14, 2021 by pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek jarokare 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Výjimky jsem tam nikde neviděl Jako chápu, že je to komplikace, ale pruhovaný příspěvky jsou horší... @jarokare A to vážně na MT označuješ jen tu tabulku ze SB, a pak jí vkládáš? To se musí dělat i tak naprd, ne? Buď teda snímek obr. a oříznout, nebo vložit do Excelu a přiložit jako přílohu. Ale myslím, že i ten prostý text stačí k tomu, aby si z toho člověk odvodil, co potřebuje - co bylo v kolika km opravováno tam poznat jde bez většího problému Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarokare Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 @MJSytic Mobil na tohle používám v nejkrajnějším případě , protože už na to nevidím , tohle bylo z PC . Ale jak psal @Pe.Tr , budu používat výstřižky Vena garážmistr, MJSytic and Péťa 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 @Schreek @MJSytic zeptám se , forum nemá nějaké výchozí pro všechny uživatele, tlačítko pro výpis nových příspěvků ? Něco jako historicky z předešlého fora , tlačítko příspěvky za poslednich 24 hodin ? Vím že to byla celkem hojně využívaná funkce. ted to sice forum umožnuje nastavit kazdemu uzivateli solo , ale nelze to udelat jako universal pro all * ? na jinych forech bezne mas moznost kliknout na neprectene temata, aktualni temata, nove prispevky , a treba horke temata. * u mne to vypada takto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 (edited) Já tam mám toto - viz foto. Je (mělo by) to být za posledních 48 hodin. Ale někdy to tak úplně nefunguje... Edited November 13, 2021 by Veverka Pe.Tr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 @Pe.Tr Standartně je tam tlačítko "Nepřečtený obsah" , které ti vyjede seznam všech nepřečetných příspěvků na fóru... To lze přepnout do zobrazení "Příspěvky za posledních 24 h" , tak že si v seznamu hledání vybereš "Nastavit jako můj hlavní stream" Pe.Tr and Péťa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfred0809 Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Can someone translate this for me in english...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelu96 Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Hi, welcome to the Peugeot club. Do you need to translate the whole topic - or? Try Google Translate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted April 22, 2022 Share Posted April 22, 2022 Is the lower left switch not working? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts