Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klemoňův výlet Trike + Bike ;-) 2021


Klemoň

Recommended Posts

No tak už mi stojí ten prskolet pod okny ústavu, ale není to dobré .  😞   Jsem zase úplně na začátku , bojím se i odbočit na křižovatce . :mad:  Zase by to chtělo si to osahat , ale není kdy. Stojí tu pod okny a bude stát až zítra do rána, než dorazím zpět do práce . . .   😧    A na tom kousku cesty na místo startu se moc nerozjezdím . . .  :roker

IMG_20210820_175337.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlasto tak ráno vstaň o hoďku nebo hoďku a půl  dřív a vystartuj a jeď na start trochu delší cestou. To se podá. 

Jo jinak teda já mám spakováno. Kanystr hodím do auta ráno a cestou na start se zastavím @Klemoň pro tu málo bublinatou vodičku. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Klemoň vsak nejsme na zavodech, kdyz si privstanes, nebo si to osahnes este ted vecer (ale rano moudrejsi vecera) tak se to podda.
Je to pudove, proste to pude neb ti zase nic moc jinyho nezbyva. No a kdyz musis a pristoupis k tomu takhle tak das leccos na svete.

Jezdit na kole se taky nezapomina!

PS: ja budu vyrazet sice az od vojenske nemocnice, ale .. Mame vyrazit trochu drive a dojet s predstihem k tomu tvemu "ustavu" a jet za tebou jako alespon trochu chaby safety-car ?

Upraveno uživatelem xSilver
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

se zastavím @Klemoň pro tu málo bublinatou vodičku. 

Vendo kašli na vodu.  Nafasuji si ji zítra v práci místo odměn za přesčasy. Kufr pod sedlem je velkýýýý  😉

@xSilver and @Veverka Kluci jste hodní , ale jeďte podle svého plánu jako bych tu nebyl.  Ale díky za nabídku.

Domů jsem dorazil před 45 minutami , takže je vám jasné, že dnes jsem už opravdu nejezdil. 😟  No a zítra vstávám cca v 6,45 ale ne proto abych si zajezdil, ale abych zajel do práce a dodělal co dnes nestihnul.  Odhaduji start z ústavu tak cca po 9 hodině, tak mám cca 30 minut na projížďku . Je fakt, že dnes jsem jel navíc za mokra , po dešti , takže jsem se bál dvakrát.  Uvidíme zítra , ono to po pár kilometrech opatrnější jízdy zase postupně přejde . Potřebuji čas . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak jestli si někdo nezaujatej a neznalej přečet poslední příspěvky. Tak musí konstatovat že buď jsme spolek pacientů nebo že na některé platí že od určitého věku se chlap vrací do klukovských let😀. Půjčí si motku zorganizuje výlet a když má dojít k akci tak zjistí že z toho má vítr pak prohlásí že jedeme ale že to pro něj nebude úplně tak rajcovní jako to bylo vloni a že lepší to bude ve středu jinej mu na to odpoví že středa bývá označována připouštěcím dnem a nato se dostane odpovědi že na to si ani nevzpomněl ale že bude mít půjčenou jinou hračku. A vrcholem je že další hráč téhle party začne večer před odjezdem hledat motku kterou vlastní už x roků a necelé tři hodiny před odjezdem hlásí že je to náročné😀.

Ještě že 🦺🛠️🚐 je nachystanej od večera.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele Vendo víš , že jsi to ale fakt přesně vystihnul ???  Fakt mám strach a budu to muset překonat, protože se na akci těším.  Fakt to pro mne nebude tak rajcovní, protože nejsem duší motorkář, ale ten chopper trike je úplně něco jiného a byl jsem z té minulé akce opravdu nadšený . Za další ano středa se říká že je ten den , ale ta nastávající středa určitě pro mne překoná zážitkem i orgazmus , protože to už asi nic z dostupných hraček nepřekoná !!!  A toho "Homolku" co má brýle ve vlasech a dvě hodiny chodí po bytě a hledá je , nekomentuji  😇

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a pánové aby jste se měli na co těšit tak tady u mě je mlha jak na blatech s viditelností tak 100 metrů ale to jen tak na okraj teplotu to na patě domu hlásí 17°C. Ale tak víme z loňska že počasí umí vrchní plánovač @Pe.Tr naplánovat tak toho se nebojím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...