Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 207, 1.4, 16V, nestartuje


peugeotka12

Recommended Posts

Jestli už tě trochu ten servisák prokouknul tak tě v životě nenechá aby jsi mu koukala pod ruce a i kdyby nechal jseš si jistá že z toho jak ti to tady kluci popisujou poznáš co je špatně já myslím že ne a věřím tomu že když bude mechanik chtít tě očůrat tak se mu to povede. Neoperuj s tím kolik času to zabere jsou mechoši který to zvládnou za hoďku někdo dvě hodiny to záleží na každém ale věřím tomu že když mu budeš koukat pod ruce tak to bude na celý dopoledne aby jsi si to užila a on dostal pořádně zaplaceno. 

Chápu to že jsi ženská a že ženské neumí přemýšlet tak přímě jako chlapy a že vymýšlíš jak to dohrát tak aby jsi na tom provařila co nejméně ale myslím si že v téhle situaci je nejlepší se toho zbavit.   

Hele  Devils Nihgt Ti udělal nabídku myslím si že férovou a i když nemusel tak rozpočítal a zdůvodnil všechny cifry v té nabídce takže se většina shodla že to je férová nabídka. Teď ti udělal nabídku  kirkiz a z pohledu člověka který se v autech pohybuje je ta nabídka velkorysá takže já bych neváhal a nechal to kirkizovy a měl klidné spaní. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji, Hafity. Predpokladam, ze to je nejjednodussi cesta. Spatne casovani muze byt nejpravdepodobnejsi pricinou mizivych tlaku na vsech valcich. A pokud ani toto nepomuze, pak bude problem s ventily, hydrostely, valcem atd. Nekde jsem cetla, ze lze nejakym grifem zjistit, zda jsou ventily poskozene...ze to jde nejak z vyfuku nebo co..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, peugeotka12 napsal:

Tento servisak je takovy machricek, ma asi 43, jezdi s farem jako kr..a, furt jen zvani, vyklada o buhvicem, o dceri, ockovani, jak bude sekat a stipat drevo...ted uz ovsem vim, proc...casu ma dost, kazdeho nejak trochu osidi, oskube...to se to pak dela..par minut, zakaznik stejne znovu prijede, protoze s emu neco pos..., kdyz jsem to tak odbyl. Spis jsem to pochopila tak, ze jen 1.servis vi, co udelal blbe, ale nejsem tak naivni, abych si myslela, ze mi to zadarmo spravi...spis rekne, ze je tomu zase nejaky jiny nesmysl a jeste vytaha nejake dobre a funkcni dily, vathne ze me zase dalsi prachy a anebo si to levne proda o par desitek vys, kdybych jim to nechala. Vycuranost  a drzost nekterych lidi je ohromna. 

 

.bohuzel to v tomto smeru my zenske nemame tak jednoduche.

1., servisák - sis měla odplivnout a přejít na druhý chodník. Ty ses s ním hodinu bavila, čímž jsi mu poskyla možnost ukecávat.

 

To není o tom, že jsi ženská, to je o tom, že nerozeznáš lidi.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obětuj ty 4500, dotáhni to do Zábřeha a tam ti na místě ukážou a vysvětlí, jak se kontrolují rozvody a co tomu autu vlastně chybí. Teď už je to taková detektivka, že by to stálo za to.

Anebo, jak jsem psal, dotáhneme to tam spolu na tyči zadarmo. Odtahovku nemám, ani řidičák na velký přívěs bohužel nevlastním, nabízím zdarma, co mohu nabídnout.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se neboj. Dokud budeš s námi, všechno dobře dopadne. Já jsem teď na dovolené, ale od 1.10. budu už doma a něco podnikneme. Slibuju, že pro tebe něco udělám.

Anebo to mezitím prodej, ale tady někomu z klubu, abychom se dozvěděli rozuzlení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Auto bylo na odtahovce převezeno do Zábřeha.

Auto je opraveno, byl to elektroventil v kanálku pro hydroštely. Vyměněn, startuje i jede normálně.

Startování vyzkoušeno mnohokrát, ráno, studené - potom zahřáto, případně projížďka. Studené jsme nevypínali, to mi nějak nepasuje.

Nyní je na prodej, viz inzerát

V pondělí ho převezeme do bazaru. Zimní kola ještě dovezeme ze Vsetína.

Auto je ve dobrém stavu a namísto EK bude mít čerstvou STK v ceně.

Pokud máte zájem, případné návrhy ceny zašlete do SZ.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekny den, pratele.

Vsechny Vas zdravim a soucasne chci timto velmi podekovat Oldovi, bez jehoz pomoci, ochoty a urputnosti(mysleno v dobrem), by autko dodneska nebylo opravene a nejezdilo. Jeho nezistna pomoc je v dnesni dobe opravdu velkou vzacnosti. Moc mi pomaha a ulevil od starosti, ktere nebyl zadny autoservis na Vsetine a okoli schopen vyresit.

Soucasne timto vsem majitelum Peugeotu a Citroenu, kteri maji taky "neresitelny" problem a nemaji to treba pres pul republiky, muzu autoservis Necas v Zabrehu jen doporucit.

Upraveno uživatelem peugeotka12
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rádo se stalo. Mě hlavně zajímala ta "záhada".

Odtah se konal 29.9., z dovolené jsem zavolal Nečasovi, kdy budou mít čas. Odpověděli "třebas hned to přivezte, my se podíváme při volné chvilce". Tak jsem zavolal odtah a on vyrazil do Vsetína. Pravda, bez ohlášení, takže pro majitelku to byl trochu šok, ale přežila to. Pán z odtahovky by byl chtěl auto moc koupit, a prý nestartuje. Odpoledne to zkusil pan Michal ze servisu, a startuje a jede normálně. (asi bylo teplé počasí). Ovšem ráno nestartovalo. Ventil nejprve vyčistil, pak už startovalo běžně, ale samozřejmě jsme ventil nechali vyměnit za nový. A pak jsme auto vícekrát zkoušeli, i po jednou dnu, i po více dnech. Jezdili s ním služební jízdy (odvozy aut na STK).

Teď ještě máme úkol auto nějak normálně prodat. O dvoudveřák bohužel není takový zájem. A protože se chceme oba vyhnout osobnímu jednání s různými kupujícími, budeme auto muset svěřit do bazaru.

Pozn. minulému zájemci bylo do telefonu sděleno, že je to dvoudveřák, přesto přijel, auto si podrobně prohlédl, pak absolvoval dvacetiminutovou zkušební jízdu, a pak prohlásil, že ne, že je to dvoudveřák. No, hlavně že měl sebou právníka...

Autu upřímně nelze nic vytknout, jediná známá závada je nefunkční dálka. Nemá vůle, je v hezkém stavu zvenku i zevnitř, STK projde při prodeji namísto EK.

Tak ještě rychle inzerujeme, protože bazar si pak vezme 5000.

PS: dálka šla naprogramovat, jeden den fungovala a pak už ne.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na inzerat, ktery mam sice jen 3 dny, se ozvali pouze aaa a esa. AAA by prijeli na misto, omrkli 30min, rekli sumu, za kterou by vykoupili...bezne "pry" tato vozidla vykupuji za 50-55, pripadne dle stavu i trosku vic. Jen jsem si rekla, ze nemam predtim, nez auto prevezeme do autobazaru, co ztratit. Prijeli by par minut pred odjezdem do autobazaru v Sumperku. Podivat se mohou, kdyz by nabidli urcite minimum, ktere bych mela stanoveno, brala jsem to tak, ze by mohlo byt rychle vyreseno a uzavrena kapitola jeste pred zimou. Pokud by nenabidli, co ocekavam, tak bych se s nima dal vubec nebavila. Na ukecavani a mleni o nicem, nema nikdo cas. Ale Olda me z nich zrazuje, ma strach, ze me utahnou na varenou nudli 🙂 takze to nechame na klasicky mensi bazar. Ovsem, stejne by me zajimalo, kolik by skutecne dali...nekdo chvali velke bazary, nekdo by do maleho nesel...asi vsechno ma sve plusy a minusy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak by se projeli z Olomouce do Zabreha zbytecne 🙂 Takze si usetrime i tech 30minut, aspon stihnu drivejsi vlak zpatky 🙂

Nemam s timhle zkusenosti, ovsem, pokud opravdu takto kecaji, tak se divim, ze si jeste dovoli nekomu lhat do telefonu a jezdit za clovekem buhvi kam, kdyz stejne vi, ze se vykup nezdari..asi to nazenou cenama na nekterych, ktere holt ukecaji. Cesko je vazne smelinarska zeme, co se aut tyce, tohle v DE vubec nebylo. 

V kazdem pripade Vam tady zase dame vedet, co je noveho a jak se to hybe a vyviji dal...tak nam drzte palce, at to dobre dopadne az do samotneho konce 🙂

Oldy uz je mi lito...ze ma se mnou stale trpelivost..jeste jednou mu dekuji.

 

Upraveno uživatelem peugeotka12
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...