Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PaKrova 307 break RHY


PaKr

Recommended Posts

Tak zatím ujeto nějakých cca 1000 km a zatím celkem spokojenost, i když se projevují nějaké známky odstávky a věku. Vypadá to na ucpané ostřikovače a stávkující čidlo teploty vody. A někdy zapípá, ale nic nepíše, ani žádná kontrolka nesvítí...:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Dneska se auto odvděčilo za nové obutí:nevim při couvání najednou úplně zdechlo. Nešlo vůbec nic, ani výstražné, jenom rafiky na budících zůstaly, kde byly - nespadly na nulu.

Po chvíli pátrání jsem odhalil špatnou kostru, tak to zkusím nějak poladit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak podle všeho problémy s elektrikou dělá buď servo nebo dráty k němu. Vyndal jsem pojistku a vypadá to, že je po problémech, najel jsem dneska tak 40 km v pohodě, akorát musím víc zabrat:D akorát zítra po krvi to bude trochu sranda, ale snad to půjde:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Dneska zkušebně nahozen BT modul od @ChouLu a všechno v pohodě. V autě asi byl kdysi CD měnič, protože od rádia vedl kabel a nebylo potřeba nic aktivovat. Jediný problém je ten, že se nezdařilo opakované připojení. Musel jsem to z telefonu smazat a spárovat znovu. Ještě musím vymyslet, kde to umístím trvale.

IMG_20211111_130146.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Dneska jsem vyměnil zadní destičky ( a už vím, že příště budou i kotouče) akorát jsem si musel půjčit stahovák ( do příště musím koupit :) ) 

Jinak najeto lehce přes 6k a kromě (z nedostatku času) nedořešené elektriky serva a abs ( asi kostra ) jsem nezaznamenal žádný další problém.

Klubové nálepky a podtácky pod SPZ jsem nechal a sám sobě jsem si to zdůvodnil, že je to hlavně proto, abych byl dalšími klubáky poznán.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se včera hecnul a servo už zase funguje:cool: kouknul jsem na kostru u PP světla a protože se mi nezdál samotný šroub, tak jsem dráty nastavil a protáhl až k baterce. Teď jenom musím opatrně, ať nezatáčím po dvou kolech:D

Ještě abs, tam mám silné podezření na levou stranu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, třeba v tom je trochu nějakého oleje. Každopádně pravá byla naprosto suchá ( a velmi pravděpodobně je i dobrá) a na levé byl konec pístnice mastný a vzpěra šla zatlačit naprosto bez odporu a bez vrácení. 

A nebylo žádné pomalé padání dveří, nic takového. Prostě jsem jednoho dne šel do kufru a zjistil, že potřebuju třetí ruku:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Až budeš řešit nádrž, jestli to poteče od tý velký matice na čerpadlo, rovnou kup origo, druhošky mi nepasovaly + jsem musel dát 2 těsnící kroužky (origo jsem měl 1 mezi čerpadlem a nádrží, ale furt to uchcávalo, tak jsem dal nakonec ještě jeden mezi čerpadlo a matici a od té doby klid :) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@VojtouNerCZ uvidím, jestli se k tomu někdy vůbec dostanu. Bych potřeboval nechodit do zaměstnání a den o délce aspoň 72 hodin :D:D teď musím nachystat 206 na STK, začít spravovat tu třídvéř. 307 a ještě jsou další stroje na pořadníku... ( třeba moje 406 ) do  toho práce, barák....

 

307 jsem pro tento týden odstavil, zkusím na ní do konce týdne něco udělat a pak se tady ( doufám ) pochlubím :) a přesto, že mám tolik aut,  jsem si dneska půjčil 407 ( 2,2 lpg, AT) :)

Upraveno uživatelem PaKr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...