Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 605 r.v. 1998 benzín, tažné zař. ...


Honza Peugeot 607

Recommended Posts

Ahoj . Jmenuji se Honza jsem z Nového Jičína a potřebuji prosím radu, protože si opravdu s mou paní už nevíme rady. Přejdu tedy s dovolením přímo k věci. Předmětný vůz uvedený v názvu tohoto tématu Peugeot 605 .. jsme získali s mou paní po kamarádovi, který předčasně po nemoci zemřel. Kamarád byl naším rodiným přítelem a v neposlední řadě také naším automechanikem a opravdu zarytým fandou zn. Peugeot. Auto které jsme s mou paní řádně po kamarádovi získali je však na mne příliš silné, protože jsem hendikepovaný a pro mou paní zase příliš velké . Vůz je vyroben v roce 1998 a na svůj věk je velice zachovalý, garážovaný a na mne řádně přepsaný. Ekologická daň je zaplacená, je samozřejmě plně pojízdné , asi ještě rok platnou STK a SPZ jsou mnou řádně uloženy v depizitu. Prosím Vás fandy tímto o radu a to: Prosím jaká je přibližně skutečná cena předmětného vozu na trhu ? Má smysl do budoucna takový vůz mít v garáži a nebo ho raději prodat ? a to i přesto že je to památka - vzpomínka na skvělého člověka. My s paní již 21 let provozujem zahradnictví a automobilům opravdu nerozumíme. Zkoušeli jsme se ptát, ale narážíme jak na internetu tak v reálu stále dokola jen na překupníky z bazarů a nebo nabídky z autovrakovišť, od kterých se stěží pravdy dočkáme a vůz opravdu zlikvidovat nechceme. Dovolil jsem se tedy zde zaregistrovat v těchto pozdních hodinách a poprosit Vás títo upřímně o pomoc - informaci na základě toho že onen kamarád byl také jako vy opravdovým fandou zn. Peugeot .. Předem věm za každou reakci děkuji. poz. Vzhledem že v zahradnictví nam začala sezóna a jsme jak časově tak pracovně vytížení, tak tady příjdu s dovolením pro případnou odpověď až ve večerních hodinách .. V případě potřeby zde samozřejmě doložím podrobnější informace o vozu z TP .. Pokud jsem snad tématicky narušil svou prosbou zdejší zvyklosti, tak se Vám všem omlouvám, nebylo to úmyslné ..  

 

Ještě jednou děkuji předem všem za případné reakce - odpovědi ..

 

S pozdravem a přáním pohodových dní všem přeje Honza Nový Jičín

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj Honzo--je to jako bys chtěl prodat produkty tvého zahradnictví, aniž bys je někomu ukázal :myslim, dále si uvědomte (s manželkou), že pro vás dva má auto vyšší cenu, než pro případného kupce..., takže poradím auto připravit na prodej--umýt zvenku a vyčistit zevnitř, nafotit cca 15 fotek a dát inzerát třeba na Sauto s vyšší cenou, než je pro tento typ pežotu obvyklá, pokud nebude žádný zájem, cenu postupně snižovat--tak se dopátráš reálné prodejní ceny, navíc na internetu inzerát uvidí nepoměrně více lidí než tady, takže se může přihlásit sběratel, který zrovna hledá tvoje auto 🤠

a nereaguj na zájemce z ropných plošin, nebo pilota amerického letadla v indočíně, co nemá na letenku :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ta cena může být 10-250 tisíc , dopln sem minimalne

presnou motorizaci 

jde-li o automat či manualni prevodovku 

jestli jsou videt znamky koroze

kolik km ma na tachometru 

kolikaty jsi majitel 

zdali je auto koupene jako nove v cr nebo dovezeno z nejake zeme, popr jake  

a par fotek celku z venku , interieru a motoroveho prostoru 

nebude naskodu sem uvest i VIN auta pro overeni puvodu, km popr poctu pripadnych nehod .

pak by se dala urcit cena presneji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhoduje taky, zda ho máš kde mít, v suché garáži, a zda ho můžeš aspoň jednou týdně projet. Když je sucho a není sníh.

Měl jsem 605 a lituju, že jsem prodal.

Kdybych teď měl auta, která jsem prodal, tak bych byl šťastný. Např. DKW 700 kabrio v perfektním stavu, Fiat 500, 600, 850, Peugeot 605, na ten vzpomínám nejraději, třílitr v kůži, ale i XM.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Obavam sa ze cena bude niekde do 500€, max 1000€ , aj napriek zachovalemu stavu, bez ohladu na motorizaciu. Takychto aut jazdi len zopar, a cena ide aj tak dolu.
Mal som 605 2,5 td, manual, ale plna vybava, plus kolesa na diskoch a pred 4r som ho predal lahko cez 1000€ s tym ze 1/2 roka bola na inzeratoch.
Na veterana je to este mlade, ale mozna sa nejaky fanusik najde co by to bral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...