Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

FM vysílač na radio pro přehrávání MP3

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: C.J.

tak mi to nedalo a dneska jsem to vyzkoušel v autě.. Ten trekstor má výhodu, lze na něm nastavit vyšší vysílací výkon než je v ČR (EU) povoleno.. Povoleno je jen 50nW, ale jde přepnout na 75nW. Výsledek - na povolený výkon (takový mají i ostatní FM tramsmittery) hraje hrozně, když člověk dá ruku na fofr páku (zastíní rádio), tak se signál úplně ztratí. Na plný "výkon" už pohyby ruky nijak signál nemění, ale kvality CD nedosahuje ani z daleka (spíše hraje jako ŠPATNÁ kazeta..), zvuk je osekaný, basy chrchlají, výšky taky, celkově šumí. Na sh*t repro ve Favoritu hraje "přijatelně", v Oplu si to raději odpustím a budu přehrávat MP3 z CD.. :P

[upravil dne 19.7.07 C.J.]

úplne súhlasím so vsetkym co je tu napisane tiez mam trekstor bol som plny ocakavania, zapojil som ho a prekvapenie zvuk ako zo ŠERBLA ale poriadne hlbokeho. Mam MP3 prehravac nejde pripojit napriamo cez USB konektor tak som ho pripojil cez jack a zvuk je neopisatelne plechový dalej som pripojil USB kluc? a hralo to o trosku lepsie ale stale hruza. Ked pocuvan CD z radia(mam original) hlasitost mam trebars na "3" a ked chcem mat rovnaku hlasitost cez vysielac musim dat hlasitost na !"10"! Kamos ma STILO jemu to hra trosku lepsie ale zase mu brnia repraky ked ma auto nastartovane u mna je to OK.

mate tiez taketo skusenosti? moze zavisiet zvuk v reprakoch od kvality MP3 prehravaca? prosil by som o radu ci to mam predat a kupit nieco ine alebo si dat vatu do uší a zatat zuby :(:myslim:(

toto je odkaz na ten zazrak http://www.faw.sk/index.php?sekcia=produkty&idprodukt=7130&back=%2Findex.php%3Fsekcia%3Dprodukty%26idk%3D57%26idpk%3D346

[upravil dne 20.7.2007 robozv]

Odesláno

to robozv: a zkoušel jsi to přepnout na ten vyšší vysílací výkon? Když podržíš déle než 10 sekund tlačítko "Ch", tak se přepne na oěnch 75nW a pak to hraje znatelně lépe.. (a na přístroji svítí místo zelené ledky ledka červená..)

Odesláno

ja mam s tim trekstorem jen dobre zkusenosti sice neprechrouska kazdou flash pamet ale po dobrem nastaveni je kvalit srovnatelna s prijmem normalni radiostanice. Asi hodne zalezi na radiu, ja jsem to zkousel na kenwoodu a origu blaupunku v pasatu

Odesláno
Původně zaslal: C.J.

to robozv: a zkoušel jsi to přepnout na ten vyšší vysílací výkon? Když podržíš déle než 10 sekund tlačítko "Ch", tak se přepne na oěnch 75nW a pak to hraje znatelně lépe.. (a na přístroji svítí místo zelené ledky ledka červená..)

Jasne skusal som to aj s tym vacsim vykonom no zvuk bol taky isty cize plechovy a ty si spokojny so zvukom??? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: robozv

Jasne skusal som to aj s tym vacsim vykonom no zvuk bol taky isty cize plechovy a ty si spokojny so zvukom??? :myslim

..nejsem spokojeny, jen jsem to vyzkoušel, nekupoval jsem to.. Chtěl jsem sice přehrávat MP3 z USB disku, ale v takové kvalitě to nemá cena.. A mám rádio s MP3, tak si to prostě budu nahrávat na CD..

Odesláno

Tento prodám za 500,- Kč (stál 621,- CZK). Důvod?

Koupil jsem si to s tím, že je to objednané přes internet a že to po víkendu vrátím. Jel jsem s kámošem na dlouhou cestu a on nemá v autě rádio s CD. Když jsem to vracel, tak mi řekli, že mi to prostě zpátky nevezmou. Když jsem říkal, že musí, tak mi řekl, že ať to dám k soudu. Takže ho mám nyní na prodej.

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Koupil jsem si to s tím, že je to objednané přes internet a že to po víkendu vrátím. Jel jsem s kámošem na dlouhou cestu a on nemá v autě rádio s CD. Když jsem to vracel, tak mi řekli, že mi to prostě zpátky nevezmou. Když jsem říkal, že musí, tak mi řekl, že ať to dám k soudu. Takže ho mám nyní na prodej.

..no to bych chtěl vidět.. :myslim:aut

jediný, komu by jsi to mohl vrátit, jsem já..

edit: Aha, ono to nebylo vůbec kupovano v Alfě, ten odkaz mě zmátl.. :papa

[upravil dne 25.7.07 C.J.]

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Napiš kde jsi to kupoval, alespoň budem vědět kterymu obchodu se vyhnout, a udělame jim trošku reklamu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...