Béďa Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Zdravim, jake mate zkusenosti s proverovanim aut jestli nejsou kradene?? Chci si koupit P 306 a potrebuju si ho pred koupi poradne proklepnout. Znam stranky http://www.mvcr.cz/auta/index.html ale ty jsou jen na auta kradena v CR potreboval bych neco na auto dotazeny z nemecka. Pokud mi muzete poradit budu moc vdecny. O aute vim: ze je to dotazene z Nemecka, ma to orig. nemeckej technicak a u klicku je i karticka na pridelani dalsiho klice. Citovat
Gotrek Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Máš to na té samé stránce, kterou jsi sem postoval... http://www.eucaris.net/ Citovat
Béďa Odesláno 9. duben 2006 Autor Odesláno 9. duben 2006 Původně zaslal: Gotrek Máš to na té samé stránce, kterou jsi sem postoval... http://www.eucaris.net/ Gotreku nechci bejt stoura ale mohl by jsi dat presnejsi link, nejak sem to nenasel Citovat
Gotrek Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Eh. že by bota??? U linku bylo napsáno toto: Eucaris - informace o mezinárodním systémovém přístupu omezování krádeží a podvodů s motorovými vozidly s využitím výpočetní techniky - anglicky Takže jsem předpokládal, že se tam dá proklikat na vyhledávní kradených aut dle VIN. Omlouvám se tedy za mou chybu... Citovat
Tommy306 Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 mě to po koupi prověřovala Cebia v systému OCIS...ale platí se za to... Citovat
Neon Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Zjiš?ovat, jestli nejsou auta kradený? Jedině podle VINka - podle SPZ to je vcelku o ničem. Bohužel nějaký stránky (celoevropský) neznám a ani nevim, jestli existujou. Myslim, že ale existovat nebudou, protože to by potom firmy, jako je ta Cebia a jim podobné přicházely o nemalé kšefty... Ale kdyby náhodou někdo věděl nějakou sajtu, hned sem hoďtě odkaz:mrk:mrk:papa Citovat
Bohumil Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Doporučuju opsat VIN a zajet někam na hraniční přejezd a poprosit celníky, aby VIN zkontrolovali. [upravil dne 10/4/06 Bohumil] Citovat
Béďa Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Tommy: muzes mi zdelit na kolik te to prislo?? Neon: bohuzel mas asi pravdu Bohumil: no to bych klidne udelal protoze VIN mam ale k hranicim to mam peknou streku Citovat
Tommy306 Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Béďa Tommy: muzes mi zdelit na kolik te to prislo?? už si nejsem přesně jistej...musel jsem to udělat kvůli GE, ti to po mě vyžadovali, s tím že normálně to stojí cca 4500,- (snad nekecám:myslim) a já platil asi 2K (protože to šlo právě přes GE)...ale ruku do ohně za ty ceny nedám, už je to nějaká doba a je i možný, že je to třeba jen polovina:myslim Citovat
Aluška Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Béďa Tommy: muzes mi zdelit na kolik te to prislo?? už si nejsem přesně jistej...musel jsem to udělat kvůli GE, ti to po mě vyžadovali, s tím že normálně to stojí cca 4500,- (snad nekecám:myslim) a já platil asi 2K (protože to šlo právě přes GE)...ale ruku do ohně za ty ceny nedám, už je to nějaká doba a je i možný, že je to třeba jen polovina:myslim Ja jsem si taky půjčila u GE a za Cebii jsem u nich dala myslím kolem 2500kč, je to rok zpátky, ale myslím, že Dodo už platil kolem 3000Kč, takže to jde asi nahoru. Teď kolik to stojí, netuším . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.