Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, jake mate zkusenosti s proverovanim aut jestli nejsou kradene?? Chci si koupit P 306 a potrebuju si ho pred koupi poradne proklepnout. Znam stranky http://www.mvcr.cz/auta/index.html ale ty jsou jen na auta kradena v CR potreboval bych neco na auto dotazeny z nemecka. Pokud mi muzete poradit budu moc vdecny.

O aute vim: ze je to dotazene z Nemecka, ma to orig. nemeckej technicak a u klicku je i karticka na pridelani dalsiho klice.

Odesláno

Eh. že by bota???

U linku bylo napsáno toto:

Eucaris - informace o mezinárodním systémovém přístupu omezování krádeží a podvodů s motorovými vozidly s využitím výpočetní techniky - anglicky

Takže jsem předpokládal, že se tam dá proklikat na vyhledávní kradených aut dle VIN.

Omlouvám se tedy za mou chybu... :(

Odesláno

Zjiš?ovat, jestli nejsou auta kradený? Jedině podle VINka - podle SPZ to je vcelku o ničem. Bohužel nějaký stránky (celoevropský) neznám a ani nevim, jestli existujou. Myslim, že ale existovat nebudou, protože to by potom firmy, jako je ta Cebia a jim podobné přicházely o nemalé kšefty...

Ale kdyby náhodou někdo věděl nějakou sajtu, hned sem hoďtě odkaz:mrk:mrk:papa

Odesláno

Tommy: muzes mi zdelit na kolik te to prislo??

Neon: bohuzel mas asi pravdu :(

Bohumil: no to bych klidne udelal protoze VIN mam ale k hranicim to mam peknou streku :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

už si nejsem přesně jistej...musel jsem to udělat kvůli GE, ti to po mě vyžadovali, s tím že normálně to stojí cca 4500,- (snad nekecám:myslim) a já platil asi 2K (protože to šlo právě přes GE)...ale ruku do ohně za ty ceny nedám, už je to nějaká doba a je i možný, že je to třeba jen polovina:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: Béďa

už si nejsem přesně jistej...musel jsem to udělat kvůli GE, ti to po mě vyžadovali, s tím že normálně to stojí cca 4500,- (snad nekecám:myslim) a já platil asi 2K (protože to šlo právě přes GE)...ale ruku do ohně za ty ceny nedám, už je to nějaká doba a je i možný, že je to třeba jen polovina:myslim

Ja jsem si taky půjčila u GE a za Cebii jsem u nich dala myslím kolem 2500kč, je to rok zpátky, ale myslím, že Dodo už platil kolem 3000Kč, takže to jde asi nahoru. Teď kolik to stojí, netuším :myslim .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...