Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klepání v motoru? Peugeot 2008


jimyczech

Recommended Posts

Ahoj,

byl bych rád, kdybyste mi někdo poradil co může být klepání nahrané na videu? Jedná se o Peugeot 2008 rv. 11/2018 najeto pouze 3000 km, ještě v záruce. Ve skutečnosti je to slyšet trochu více než na videu, takový nepravidelný klepavý zvuk, který se ozývá jak při volnoběhu, tak i při jízdě, řekl bych, že ve stejné intenzitě. Děkuji za jakékoliv postřehy, už jsem objednaný samozřejmě do servisu, nicméně jak je znám, tak mě zase odbydou s tím, že je to normální, jako mě odbyli například se zamlžujícími světlomety, což každé malé dítě ví, že normální není!!!

Díky moc, Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuju. Sousedi mají nové Dacie, a jak stojí venku a je vyšší vlhkost, mají přední světla zamlžená :myslim  Jinak zvuk motoru, nebo spíš šicího stroje mi taky nepřijde nějak mimo normu. Ale nejsem odborník...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za postrehy, je to asi hur slyset nez na zivo..je to fakt divny zvuk, nikdy jsem takto cvakavy/klepavy zvuk neslysel na jinem aute, nechaval jsem si zatmavit okna a mechanik me na to take upozornoval, ze to neni normalni, zkusim to nahrat jeste jednou, treba to bude lepe slyset..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.

Tak na tom záznamu taky nic zvláštního neslyším. Celkově je to ale stále čerstvej motor, tak mu dej čas. Bude v plánu první výměna oleje? Je ale zvláštní, že píšeš, že to slyšíš i za jízdy, tedy v kabině? Já v kabině neslyším motor skoro vůbec, snad jen turbo když mu naložím a motor maká naplno. Pak samozřejmě od 5tot/min už je slyšet dost :)

Mára

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, olej uz tam byl menenej 2x, mel ho deda, ktery s autem moc nejezdil, ma 130 koni, jezdi to pekne, zadny problem s akceleraci atd..jen mi to tedy po tech 3000 km ukazuje spotrebu 8 litru, coz mi prijde dost, kdyz ma v papirech neco pres pet😁...v kabine je zvuk slyset jen lehce. Treba to nic neni, uvidim, co mi reknou v servisu, jdu dam 10.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.

Na tu spotřebu je to ještě brzo, stále je to surovej motor. My máme zatím 110 koní / 81Kw s dlouhodobou spotřebou cca 6,3l/100Km, ale je v tom i dost město, jinak delší cesty dává za 5,7 až 6 l/100Km. Krmíme ho 100 od benziny. 

Tak uvidíš, ale dej vědět co Ti řeknou, případně najdou.

Mára 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...