Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Emotion Day(s) 2021 - Peugeot Roadshow


Verýsek

Recommended Posts

@JVT nestraším tě, ale jde o úplné ,,uzdravení". při poranění došlo k poškození vnitřní části uložení kloubu a k ,,narušení" vazů. To nějakou chvilku trvá. Pokud se nebude poraněná část namáhat, bude v klid, tak do 1-2 by mělo být vše na 90% v pořádku. Záleží i na věku postižené (zraněné) osoby. Čím vyšší věk, tím delší uzdravení. Ale jak bylo řečeno ve filmu Vesnička má středisková, tak na ,,funkci" řidiče to nemá po 1-2 měsíci vliv.

 Taky se těším, až se projedu v nové 508 v ČB:super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes navštívil tuto akci v Pardubicích a vyzkoušel si obě HYBRIDNÍ 3008 nejprve tu slabší a po té 4x4. Mé dojmy jsou velmi pozitivní , dovedl bych si představit mít to doma , stačila by i ta dvoukolka a jelikož mám doma manuál tak ten automat je opravdu pohodička. Ta čtyřkolka je opravdu zvíře, i při velmi rychlé jízdě to má chuť ještě zrychlovat a při sešlápnutí pedálu až dolů to reaguje velmi svižně. Jsem nadšen kromě ceny , přístup a ochota paní která se mnou jezdila byl skvělý a za vše děkuji, užil jsem si to.

O to smutnější bylo přestoupit zpět do mé 3008 s 1,2 i když jsem s tímto vozem max spokojen ale určitě bych si zvykl na Hybrid i automat velmi rychle 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem vytáhl rodinku na akci, kde jsme strávili pěkné dopoledne. Opět skvělá organizace :super malý si užil snad nejvíce 🤣 jak jízd, tak trenažéru 😂.

Začal jsem 508SW s hybridem,abych mohl porovnat se svou 508 bez ostatních vjemů a až na zvlážní zvuk z reproduktorů při režimu sport bych si ji dokázal představit . Pokračovaly jsme 3008 hybridem 300k, bohužel zde jsem byl zklamaný hlavně podvozkem, čekal jsem že bude komfortnější a chápu, že se jedná o "SUV" ale v trochu rychlejším průjezdů zatáčky jsem se až vylekal. Výkon je možné využít maximálně na rovině nebo při předjíždění. Za mne se bohužel tato motorizace do tohoto auta moc nehodí a nečekám ani nijak velký prodej s touto motorizací. Pak jsme otestovaly 2008 eGT, kde při komentáři malého "ono má zvuk skoro jako tramvaj" jsme šly do kolen, nicméně do práce by bylo optimální (tam i zpět to mám do 50km). Jako bonus jsme si vyzkoušeli i 100k 208 od které se nemohla manželka odtrhnout :D , kupodivu jsem byl výkonem překvapen, jen jsem nečekal takový hluk od pneumatik včetně tvrdšího podvozku,pro ženu ale dostačující 😂 .

Ps. Kdybych věděl,že bude i moje 508 budit takovou pozornost tak jsem ho umyl abych @Verýsek nedělal ostudu, bohužel jsem to ráno již nestihl :nevim.

 

 

20210627_110050.jpg

20210627_104923.jpg

Upraveno uživatelem chuck11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsme dnes taky udělali návštěvu a povozili se. Moc díky @Verýsekza super odpoledne, byla to fakt zábava 🙂👍 Auta příjemná ale přesvědčil jsem se, že jsem si vybral dobře. Nicméně 508 Hybrid docela příjemné auto, charakteristika výkonu je jiná než u mého. 3008 300k fajn, je to nicméně SUV a nesnese co 508 což dá rozum. 208 čistá elektrika do města výborná. Nicméně odpoledne bylo skvělé a to díky Verči 👍 Moc děkujeme 🍻

20210627_145821.jpg

20210627_163342.jpg

20210627_163353.jpg

20210627_163535.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@chuck11tebe jsem si vůbec nevšimla až když jsi odjížděl.. škoda..

Ale tvojí Čupr kháry jsem si všimla hned 😁

Hele ...GT vedle GT 😜 jsem u ní trochu slintala 🤣

 

Pak vyhlížím @HanysR,abych se pokochala až pojede ,ale neee on si to musí vzít skratkou na tajňáka a při odjezdu už jsem byla na jízdě, takže zase prd 😡🤣 ale aspoň jsem čučela na 508 @chuck11😀

 

Moc děkuju za super odpoledne moc jsem si to díky vám kdo se mnou dnes jezdil užila 🤗 a díky @Radovanekznám historii Ostravy, protože jsem to měla s pěkným výkladem 👍

 

 

 

 

IMG_20210627_135022.jpg

IMG_20210627_162526.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl to celkem fičák: registrace, chvilku s malým autodráha následně s ním trenažér,pak začal 2 hodinový maratón jízd, které navazovaly na sebe,chvilku se zase pohrát na autodráze a trenažeru -Páju strašně bavil a rychle spěchat domů v 14h jsem potřeboval být zpět, odjížděl jsem od Futura na poslední chvíly.

Koukám,že jsi měla oběhnuté celé parkoviště s foťákem 😂,  s vedlejším GTčkem jsme odjížděly dokonce současně :D

Příště budu muset auto lépe předpřipravit a nechat si mezi jízdami nějaký prostor na přestávkový pokec. :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...