Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Diagnostika lexia


richmond

Recommended Posts

V 11. 4. 2021 at 21:48, HonzaZ napsal:

Dovybavit se to prostě nedá a pokud je výměna za vadný, tak se konfigurace na nový NAC stáhne ze serveru, kde je uložená dálková konfigurace podle VIN auta.

ze ješte nevis jak se co dela neznamena ze neco nejde..🤣🤣 dal sem si praci a hledal ty obchodniky na ebay kteri to prodavaji jako celek stim ze to uz nakoduji na zadany vin.....jak to delaji me nechtel rict cena je od 10 500az 13 000...jinak do urcite doby to slo....je dost lidi co si to predelalo ......jinak tu chybu(03) pro telekodovani me to hlasi i pri origos smeg jednotce na muj vin......budu zjistovat dale..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 4. 2021 at 20:34, ChouLu napsal:

Já když řešil přechod ze SMEG+ na NAC, tak mi to ital posílal rovnou nakonfigurovaný s VINem a potřebnou výbavou, takže on to musí být schopný na stole nějak nastavit.. :) 

 

Ahoj.

Přesně tak to stále dělá i jeden Brit z ebay. Takže cesta určitě je. Třeba by se šlo za rozumný peníz s ním nebo Italem domluvit na nakódování. Vlastně má i takovou nabídku na tom ebay, že se mu jednotka pošle a o jí nakóduje.

Zkusím najít a dát odkaz.

Tak aktuálně to přímo v nabídce nemá, ale nabízí celé jednotky s nakódováním, zkus mu napsat, třeba mu jí pošleš výměnou kus za kus, s angličtinou pomůže strejda Google.

Prodejce: Prodejce ebay

EDIT2:

Zde odkazy na forům zrovna na 308, jak to vše provést a co k tomu je potřeba, přeloženo Googlem, zdroj informací zahraniční diskuzní fórum, veřejně přístupné, bez členství:

Samotná výměna

Kódování

Upraveno uživatelem Markusenka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže potvrzeno jde to stale, domluvil sem se ze kdyz jiz mam celou sadu koupenou ....muzu zaslat jednotlku do italie a on me to nakoduje dle potreby na muj vin jak me to dojde nazpatek tak napisu a nafotim vymnenu jednotky a displeje a fungovani....cena poslanido italie je 425kc pres GLS cena kodovani je 75euro

Upraveno uživatelem lukas jandora
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě by byla možost udělat emulator na sběrnici, ale je to patrně zbytečné plýtvání časem. Diagbox to nedovolí nastavit, protože je to naprogramované tak, jak je. Kluci z fora si naprogramovali vlastní interface a program a celý to tím obešli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Péťa changed the title to Diagnostika Lexia
před 10 hodinami, ChouLu napsal:

@99petka nerozumím tvému dotazu... máš lexii ale není v CZ? Pokud ne, lze jí přenastavit do CZ ;) 

Nemá Lexiu.....kúpil pi*ovinu i970

Upraveno uživatelem ferinko2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nemáte návod jak pracovat s Lexii. Dostal jsem jí i s autem, naistalováno, spojeno, jen bych potřeboval trochu informací jak se v tom vyznat a jak jí používat. Používal jsem dříve Delphi.

Děkuji za pomoc a případný návod (ideál v CZ )

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak to je to co všude hlásám je diagnostik a Diagnostik ten s malým písmenem umí spojit konektor diagnostiky s konektorem auta a spustit test a pak dokáže přečíst to co diagnostika napsala pokud má dost sebevědomí tak zkusí odhadnout co by autu mohlo být. Ale Diagniostik umí propojit konektor přístroje s autem umí spustit test umí přečíst i to co ta mašina vyžvejká a navíc umí s tím co přečte pracovat takže umí tím přístrojem vlézt do dalších šuplíčků toho auta umí tím přístrojem i ledacos nastavit atd. A tohle se nenaučí na žádných kurzech ale jen a jen používáním a dignostikováním dalších a dalších aut. A takový člověk je pak pro servis k nezaplacení a bohužel i ve značkových servisech jsou diagnostici a těch Diagnostiků je pomálu a hlavně je to napříč značkami nejen koncern PSA ale bojují s tím opravdu všechny značky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

diagbox 9.91 ma niekto skusenost....sw mi bezi , vci tiez , rele v sode spinaju no s autom neprebieha komikacia , pritom v sw led blika ,

ze komunikuje , ale asi len usb so sondou,

frimware je 4.40. niekdo nieco ?

Upraveno uživatelem vladosr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...