Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Citroen C4 Grand Picasso, dalsi citron :)


sitler

Recommended Posts

  • O 2 měsíce později...

265 000km padlo a auto aktualne stoji v servisu. Pretesneni vstriku a vika ventilu... nejak lehce saknul olej a pres vstriky nafta.

Jeden prej sel dost spatne ven, ale ostatni ok... tak jsem zvedav jak to dopadne. Na konci srpna pak technicka a pak snad na chvili pokoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak...servis hotovy, penezenka lehci o 13 000,- :D .. Takze tesneni vika, tesneni sani, tesneni vstrikovacu, nutne "nasilne" vytazeni 2 vstrikovacu, ktere to neprezily - vymena za jine (ne nove, ale z vrakoviste - odzkousene, 3 mesice zaruka).

Je to vic nez se cekalo, ale co se da...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

@ozzy56 je to jen v poznamkach, neni to v zavadach. Ve velkem TP je 7, coz sedi i na auto.  Prej je to jen kosmetika, nema to na nic vliv...  Navic, podle platnych instrukci jsou smerodatne kotevni body. V aute musi byt prvni rada sedacek a kotevni body pro ten zbytek, ale nesmi tam byt fyzicky vic sedacek nez schvaleno - tedy pokud mam v TP napsano 7, muzu na STK s predmina dvema, pripadne doplnenima o zcela libovolnou kombinaci do max 7.

Je to popsane treba tady: https://www.nomadem.cz/clanek/155/stk-a-pocet-sedadel/ , i s primym odkazem na dokument Ministerstva dopravy, ktery je pro STK zavazny.

Upraveno uživatelem sitler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Dalsi vymena oleje a filtru... naposled to bylo zacatek 07/2022 a menil jsem ted az na 18000 (fuj, stydim se :D ). Jeste me cekaji zadni desticky, zacinaj bejt dost sjety... 

A dokoupil jsem z druhe ruky origo sit za sedacky. Jsem ted klidnejsi z baleni na tyden na horach s dvema detma, kocarkem, lyzakama a dalsima podobnyma vecma :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Kruci, citron si zacal znackovat teriotirum... jen nemuzu identifikovat, jestli to znackuje olejem nebo naftou a odkud... nejaka nacernala kapalina je mezi vstrikama a pak je poblitej celej motor... Takze bud nafta kolem vstriku (tesneni?), nebo nejaky tesneni na ventildeklu ci nejakym vedeni... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...