Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stříbrňák 308 SW


Michael205

Recommended Posts

Má najeto přes 211000km, je z AAA, má zazebou přetěsnění vstřiku a ceká nás ještě výměna par dílu. Má to JBL i se subíkem vzadu, navigaci. Nebýt té výbavy tak ji nevezmu, ale jelikož auto jede jak má, motor podle technika slape v pořádku. Má senzory v predu i vzadu. Má i v kufru sit, aby v případě prudkého brzdění nebo nedej bože nárazu aby neletěli věci z kufru dopředu. Jelikož nechtěli s cenou dolu kvůli poblitému motoru tak jsem z nich dostal lité kola na fotce i s pneu na jednu letní sezonu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak jelikož je auto za 60 000 kč , je mě jasny ze musím něco investovat, první co bylo tak Byla výměna oleje a filtru a do toho se museli přetěsnit vstřiky to bylo 9934 kč a pak následně se musel vyměnit interkoler s hadicemi, horní uloženi tlumičů, silenblok na uloženi stabilizační tyče to bylo 8209 kč a a z poslední návštěvy mě bude cekat výměna EGR ventilu a cítím vibrace do spojkového pedálu a to tuším že to můze byt asi setrvačník . Foto konečně na letních pneu. 

IMG_20210525_201242_6.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve výčtu oprav mi chybí výměna rozvodů a řemene příslušenství. Nebo máš hodně dobře doloženou jejich výměnu? Aby se Ti po všech investicích nakonec nepotkal motor. :myslim

Jinak za mě dobrá volba auta a přeji mnoho bezstarostných km 👍

Áčka stejným způsobe před lety řešila požadavek na slevu, když jsem před lety u nich kupoval svého mazla. Auto mělo tenkrát na hraně olej tak jsme se dohodli místo výměny na sadě AL kol. Bohužel disky nejsou originál, ale aspoň si ho poznám 🙂 

Asi stejný motor (nyní se 160 kkm) má dcerka na 207 a také mě čeká přetěsnění vstřiků. U jednoho se objevuje nafta, tak uvidíme jak se k tomu postaví mechanik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...