Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 208 je nejprodávanějším vozem v Evropě


Béďa

Recommended Posts

Peugeot 208 je nejprodávanějším vozem v Evropě

V prvních dvou měsících letošního roku zaznamenaly nové modely značky Peugeot na evropském trhu mimořádné výsledky: Peugeot 208 se stal nejprodávanějším vozem a Peugeot 2008 obsadil čtvrté místo. Oba modely se tak dostaly do první pětky bestsellerů v Evropě.

 

Peugeot 208 se již druhý měsíc v řadě dostal do čela žebříčku nejprodávanějších automobilů v Evropě. Je to také poprvé v historii značky, kdy je první jak v měsíci, tak i kumulativně.

I Peugeot 2008 dosáhl vynikajícího výsledku, v rámci měsíčních prodejů obsadil třetí a kumulativně za rok 2021 čtvrté místo, což představuje nárůst o 64 % oproti roku 2020, a to na trhu zaznamenávajícím pokles o 21 %.

Umístění na vrcholu žebříčku je povzbudivé, protože naposled obsadil tuto pozici vůz značky Peugeot v březnu 2008. Je to výsledek vytrvalé práce, kterou po několik let odváděly všechny týmy značky.

V době, kdy Peugeot obnovuje své logo a uvádí na trh nový Peugeot 308, potvrzuje úspěch obou uvedených modelů segmentu B správnost strategických rozhodnutí značky.

Také v České republice oba zástupci „dvojkové“ řady odolávají silné konkurenci a podávají dobré prodejní výkony, zejména pak Peugeot 2008, který za první dva měsíce letošního roku registroval meziroční nárůst o 89,3 % a obsazuje 4. pozici v segmentu B. Peugeot 208 rovněž meziročně rostl, a to o 19,7 %. V rámci svého segmentu je na 12. místě.

 

DUO_E208_E2008_v001.jpg

Upraveno uživatelem Béďa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...