marek327 0 Posted April 8 Share Posted April 8 Zdravim, dnes som bol na nakupe a cestou domov mi to začalo z ničoho nič buchotať pod nohami (v prednej náprave) ... zvuk alebo buchotanie si predstavte akoby ste s autom išli po nerovnej ceste alebo koľajniciach... Auto má 56tis r.v. 2010 vedeli by ste mi poradiť čo by to tak mohlo byť? Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,282 Posted April 8 Share Posted April 8 V prvé řadě bych zkontroloval utažení kol.... Quote Link to post Share on other sites
marek327 0 Posted April 8 Author Share Posted April 8 (edited) tie sú utiahnuté, nedávno bol aj v pneu kde mi to doťahovaľ. Edited April 8 by pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,282 Posted April 8 Share Posted April 8 před 18 minutami, marek327 napsal: začalo z ničoho nič Takže to znamená náhle.... Koukal jsi do podběhů a kolem poloos, jestli jsi něco nenabral a nemotá se to tam? Quote Link to post Share on other sites
PaKr 534 Posted April 8 Share Posted April 8 Však právě, po každém nahození kola (kol) je potřeba tak po 50 - 100 km zkontrolovat dotažení šroubů (hlavně na levé straně) Pak může být něco volného na podvozku (čepy/ramena, kosti stabilizátoru). Na klasické 206 jsem už zažil i ztracenou matici ze šroubu držící rameno. Quote Link to post Share on other sites
marek327 0 Posted April 8 Author Share Posted April 8 (edited) Neviem či to pomože ale mam už dlhšiu dobu problémy že mi píska z ľavého predného kolesa, najma keď idem do pravej zákruty ale robí to už aj na rovnejšej ceste (také pískanie ako keď boli tie staré hrdzavé hojdačky čo pískali ) Edited April 8 by pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,282 Posted April 8 Share Posted April 8 Tak to bych se juknul, jestli není prasklá pružina.... Quote Link to post Share on other sites
PaKr 534 Posted April 8 Share Posted April 8 Pak bych tipoval špatné ložisko, mohlo se rozpadnout Quote Link to post Share on other sites
marek327 0 Posted April 8 Author Share Posted April 8 dikes pozriem sa a uvidíme čím ma ten franc prekvapí Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts