Domelfin 0 Posted April 8 Share Posted April 8 (edited) Prosím, mám dotaz, netuším, jak odpojit ty hadičky, tu bílou a zelenou sponku. Chceme zkusit vyčistit vstřiky motoru a potřebujeme odpojit přívod z nádrže a také vratné potrubí, které vede naftu zpět do nádrže.Mají se nějak nadzvednout, nebo jak? Jde o Peugeot 508 sw HDI 1.6Mám strach, abych to neulomila…Prosím, poradíte mi? Díky, Eliška Edited April 8 by pavelu96 Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,277 Posted April 8 Share Posted April 8 Zatlačit.... Quote Link to post Share on other sites
Domelfin 0 Posted April 8 Author Share Posted April 8 Zvrchu, z boku, nebo jak přesně prosím...?? koumali jsme to tam s tátou a na nic nepřišli..tlačili jsme na to, zkoušeli nadzvedávat a nic Quote Link to post Share on other sites
jarokare 3,368 Posted April 8 Share Posted April 8 Hadici zamáčknout nadoraz , zmáčknout a držet tu barevnou sponku a pak hadici vysunout (opatrně , je to plast) Hafity 1 Quote Link to post Share on other sites
Domelfin 0 Posted April 8 Author Share Posted April 8 Díky, půjdu to tam ještě zítra nějak zkusit znovu pomačkat, snad to nějak půjde... díky.. Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,277 Posted April 8 Share Posted April 8 A ač je to v podstatě plast na plast, tak se tomu někdy nechce a zcela nelogicky tomu občas i pomůže stříknout tam třeba Konkor.... Quote Link to post Share on other sites
PaKr 531 Posted April 8 Share Posted April 8 Hlavně při vracení zpět pořádně zkontrolovat, že je to dobře nacvaknuté, ať se to pak nerozpojí za jízdy. Hafity 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts