marthykral 0 Posted April 4 Share Posted April 4 Mám peugeot 2008 rok výroby 2017 amámk nefunkční originál vstup AUX. Je tam originální kabeláž, vše je připojené, ale po připojení telefonu pře propojovací jack stereo žádný zvuk a na displeji OEM se zdroj nezobrazí. Má někdo zkušenost co s tím? Quote Link to post Share on other sites
HonzaZ 727 Posted April 4 Share Posted April 4 Máš ho zaškrtnutý v nastavení audiosystému? Mrkni do návodu k obsluze. Quote Link to post Share on other sites
marthykral 0 Posted April 4 Author Share Posted April 4 Nikde jsen nastavení AUX nenašel Quote Link to post Share on other sites
HonzaZ 727 Posted April 4 Share Posted April 4 (edited) Jaké máš radio? Se zabudovaným displejem, nebo s navigací a centrálním displejem? To není v tomto nastavení. Je to v radio media. Edited April 4 by HonzaZ Quote Link to post Share on other sites
marthykral 0 Posted April 4 Author Share Posted April 4 mám samostatný displej na přístrojovce, jednotka rádia přišroubovaná za ní. V nabídce nastavení se mi AUX nezobrazí. Našel jsem, že snad nesmí být zasunuta USB Flash. Zítra vyzkouším? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts