Radek Hurvajz 5,150 Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) Tak zrovna Blýzkat není ten správný příklad Edited April 1 by Radek Hurvajz Quote Link to post Share on other sites
MotoMoto 1,195 Posted April 1 Share Posted April 1 Proto jsem to psal. Quote Link to post Share on other sites
Radek Hurvajz 5,150 Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) @MotoMoto nějak nerozumim, ale to maš fuk Vod začátku se drbu na hlavě jestli to není nějaký apríl od @Weri 605 páč tohle nějak není ona Edited April 1 by Radek Hurvajz Péťa, MotoMoto and ozzy56 3 Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,282 Posted April 1 Share Posted April 1 před 4 hodinami, Fruktis napsal: Dlouho nebyla v evrope valka... Tohle mně taky blesklo hlavou.... Quote Link to post Share on other sites
MotoMoto 1,195 Posted April 1 Share Posted April 1 Pokud by nedejbože byla válka, tak jdu bojovat na ruskou stranu. Raději budu jako zajatec na Floridě než na Sibiři. brixtr, VojtouNerCZ, Péťa and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
VojtouNerCZ 523 Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) Serou mě roušky, jako člověk se slabšími plícemi s tím mám problém, naštěstí v práci to nosit nemusím, ale sere mě i to, že to lidi nedodržují tam kde je třeba. Sere mě práce, protože jsme s chlapama zjistili, že nás fakt brutálně ojebávaj o peníze, sere nás to o to víc, jelikož tuhle práci moc lidí nedělá a točí se mu v tom fakt velký prachy, ale co teď můžu, nemůžu si dovolit o práci v této době přijít Naštěstí se špatně nemám, ale mohl bych se mít sakra lépe... A štve mě, že ze všech lidí musíme mít 2 děti autistický a jedno s vývojovou disfází, nicméně s tím nikdo nic neudělá. Snad bude čtvrté v pohodě.A mohl bych pokračovat. Naštěstí jsem optimista a tak nějak všechno beru z vesela, jinak bych si už hodil mašli xD Tolik k tomu, co mě aktuálně sere. Edited April 1 by VojtouNerCZ Péťa and Medvěd 2 Quote Link to post Share on other sites
Verýsek 886 Posted April 1 Share Posted April 1 @Radek Hurvajzvzhledem k tomu, že už všichni máme toho coronáče, roušek, zákazů a příkazů dost, tak konečně se založilo to správný téma, kde se můžeme pořádně vyventilovat.. Takže za mě super nápad Scratch 1 Quote Link to post Share on other sites
Péťa 11,367 Posted April 1 Share Posted April 1 před 8 minutami, VojtouNerCZ napsal: že nás fakt brutálně ojebávaj o peníze, To mi připomnělo manžela mé sestřenice. Byl zaměstnaný a pořád nadával na majitele firmy, jak je vykořisťuje. Postupně se u něj všechno naučil, pak se osamostatnil, má zaměstnance a co myslíte? Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 7,049 Posted April 1 Share Posted April 1 a to si tady můžu zaku.vovat kdy chcu ?? aji zítra ?? HanysR and Milan+ 2 Quote Link to post Share on other sites
h4wk3y 342 Posted April 1 Share Posted April 1 @Scratch Pha má teď lepší čísla jen proto, že se tady na všechno kašle celou dobu a vetšina lidí to už měla a mají tedy jakoustakous imunitu... Milan+ and Pe.Tr 2 Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 1,230 Posted April 1 Share Posted April 1 Hoši, mě je úplně u prdele kdo si kam jezdí. Vysvětlovat, že áčkový značky jezdí i mimo Prahu mi fakt nemusíte, debil nejsem. Zrovna tak poznám tady ty lufťáky, tvl. nejde ani vjet na hlavní silnici jak to sem od Prahy valí. Ale sere mě, když pak musím v televizi poslouchat nějakýho debila, kterej vykládá, jak to my venkovani Praze kazíme.... Milan+ 1 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,109 Posted April 1 Share Posted April 1 před 3 hodinami, Weri 605 napsal: Rozhodla sem se, že ten filtr je fakt na hovno... takže žádná moje výjimka..... Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 7,049 Posted April 1 Share Posted April 1 https://benesovsky.denik.cz/z-regionu/uzavrene-okresy-d1-zazila-kolaps-jako-kdyby-omezeni-pro-cestovani-neexistovala-2.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&do Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,109 Posted April 1 Share Posted April 1 před 53 minutami, h4wk3y napsal: @Scratch Pha má teď lepší čísla jen proto, že se tady na všechno kašle celou dobu a vetšina lidí to už měla a mají tedy jakoustakous imunitu... To si fakt nemyslim, ale budiz, taky zajimavy nazor Rikic339 1 Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 2,226 Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) To jen Moraváci vyrazili domů Edited April 1 by Medvěd Rikic339, Péťa and Scratch 3 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,109 Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) Tak ja dekuji moji materske firme, ze se i o me jako OSVC stara jako o zamestnance a uz jsme dostali vsichni 4.nanorousku v hodnote 800 Kc, dale take samotesty na 5 tydnu dopredu. Je potreba rici, ze se stara. O to vice mne serou ty dementi na naplavce a dalsi podobni, a je to vlastne jedno kde. Loni v breznu se kazdy bal a najednou ta cisla klesla, ted na to kazdy sere a vysledek vidime. Pustilo se to na dovolene, a pred vanoci zavrelo a nasledky resime jeste ted. Je to o lidech a jejich sebereflexi, ne o zakazech. Zakazy a restrikce vzdy byly jen diky chovani tech, kteri to nerespektovali.... Bohuzel, je to tak..... Edited April 1 by Scratch Zůza and Rikic339 2 Quote Link to post Share on other sites
Radek Hurvajz 5,150 Posted April 1 Share Posted April 1 Na dovolené jo? A ty jsi byl kde? Co? V Chorvatsku, hned jak to šlo. To chce klid. h4wk3y 1 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,109 Posted April 1 Share Posted April 1 Sere me celkove pristup lidi v ceske republice, presne to vystihl Kapitan Říp na mall.tv, cesi jsou banda zasranych vychcanku co se snazi se vsim akorat vyjebat. Ted se nadava na debilni policajty, ale az nekomu potece do bot tak je rad zavola, ale podekuje jim, rekne vlidna slova? Neeeee. My jsme takovy narod, ze dokazeme okradnout zachranare, kdyz nekomu zachranuji zivot. Tak to je.... MotoMoto 1 Quote Link to post Share on other sites
sitler 416 Posted April 1 Share Posted April 1 tvl... prej "pustilo se to na dovolene" ... od nekoho, kdo pri prvni prilezitosti vyrazil do chorvatska? Jako vazne? Tady si nekdo sakra nevidi do huby. Ale hlavne ze moralizuje. Radek Hurvajz 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts