Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co mě (nejen) dneska naštvalo..!!!


Weri 605

Recommended Posts

Tak dneska mě vytočilo že po roce bezproblémového a pravidelného objednávání z Aliexpresu mi poprvé celníci odchytli balíček! :D A jako na potvoru ten nejdražší co jsem kdy objednal :D Ale na druhou stranu musím říct že mě překvapilo jak pěkně to tam funguje, vše na jednom místě, žádné dlouhé čekání..

Ovšem u výdeje přede mnou byla paní (taky šla pro balík), která byla jak se říká na přesdržku.. Nepříjemná a arogantní. Slečna za přepážkou jí říká že bude muset zaplatit poplatek 103kč a jestli to bude platit hotově nebo kartou. Pani se arogantně zeptala "a za co jako?" tak jí slečna vysvětluje, že to je zkrátka takový manipulační poplatek (naskladnění, uskladnění a vyskladnění). Pani podražděně "ale já se vás o žádné uskladnění neprosila".. Chudák slečna za pultem se snažila být milá, ale pani nechtěla nic pochopit, snažila se ji to chvilku vysvětlit. Nakonec to pani víceméně uzavřela otázkou "bez zaplacení mi to ale nevydáte ne?" což slečna potvrdila. Pani odsekla "tak proč se vůbec ptáte" :D No velkej obdiv slečně za pultem, sedět tam já tak už mám padáka.. Nechápu že jsou lidi tak hloupí a nedojde jim, že ta osoba za pultem jen dělá svou práci, ona nerozhodla o tom že zrovna její balík bude bude muset být proclen, chápu sice nějakou naštvanost - taky jsem nebyl šťastnej že tam musím, ale trochu u toho přemýšlím přece..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
Návštěvník

Tak to je šílené. Já mám dost a to jsem si nedávno říkal že už to není tak špatné s těmi krádežemi na autech - rádia, kola atd. Tak jsem byl naivní... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Hafity napsal:

V práci na nehlídaném parkovišti před fabrikou.... 

Mám stejnou situaci za sebou ještě na 406ce, tehdy se mi to stalo na parkovišti v pražských Letňanech (u ACTIVY), a to mezi 7 ráno a 16 hodinou, tedy během dne. Zmizely tehdy 3 kaťáky jenom z Pažroutů a já byl moc rád, že mi na to fungovala havarijní pojistka. Tuším že jsem dostal asi 8 tKč na ruku 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad gumy

V pátek dopoledne mi přímo před barákem stál omlácený starý Boxer s částečně strženou, ale přesto čitelnou samolepkou na okně u řidiče ve smyslu: "Neparkuj na vyhražených stáních" - řidič se jí zjevně snažil strhnout, ale mrška měla dobrej lep. Když jsem v poledne dorazil domů, auto stálo o kousek níž zaparkováno kolmo přes vjezd do dvora baráku, kde je asi 5 garáží. 

V cca 15 hodin trvalé, snad minutové troubení a pohledem z okna jsem viděl, že z průjezdu kouká předek auta a Boxer furt blokuje vjezd. Když přišel "řidič" (špinavý zpocený pořízek s dlouhým mastným vlasem - tip, kterýmu bych v bytě nevěřil snad ani nic), sedl do auta a chtěl vyjet. Následně vylezl vztekle ven a koukal nejdřív na zadní (prázdné), pak na přední (taky prázdné) kolo, pak začal pokřikovat cosi na pána v autě v průjezdu, pak zjistil, že stejně prázdná jsou i kola na pravé straně a odešel kamsi do pryč. Řidič z průjezdu auto na několikrát zlomil a z místa odjel po chodníku, řidič Boxera po chvíli dorazil s X metrovým prodlužovákem a odkudsi si dotáhl proud, aby si kola mohl kompresorem dofoukst. 

Taky jsem s dodávkou vždycky neparkoval přesně v duchu pravidel, ale buď jsem se motal poblíž (abych mohl co nejrychleji reagovat) nebo jsem aspoň nechal viditelně papír s tlf. číslem - na to většina lidí fakt reaguje v pohodě. Nechat auto, které blokuje vjezd do baráku několik hodin bez kontroly, to si prostě o reakci formou školení přímo říká. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Havlicek.Lukas na poslední se nedostali, bo to bylo moc blízko zdi, jinak by to bylo komplet. A navíc za bílého dne:bacha Nakonec jsem sehnal dvě jiné a jednu stejnou jako původní. Byl jsem sice na PČR, ale na rovinu mi řekli, že u nás nejsou kamery, takže smůla:(

Ale připomnělo mi to událost před víc jak 20 lety, kdy někdo vybral všechny ventilky na všech autech, co měl po cestě. Tehdy hodně lidí nadávalo, ale škodu měl jenom ten, kdo si toho nevšiml.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, vagi napsal:

To jako fakt? :bacha

A to si to zřejmě noc před tím připravil, protože v sobotu ráno po noční jsem nastartoval a výfuk pod autem trochu brumlal vepředu.... Podezříval jsem vlnovec a že to vyřeším v úterý.... Po druhé noční jsem nastartoval a ozval se řev.... Kouknu pod auto a tam vysela trubka od vlnovce a dotýkala se asfaltu.... Jelikož jsem byl po druhé noční a čekala mně ještě dnešní třetí, tak jsem se "odeřval" domů, že se na to podívám ještě dnes dopoledne.... Když jsem tu Zafiru koupil, tak se mi vyvlékla trubka ze spony na katu, tak jsem si myslel, že to po třech letech udělalo znova.... Holt starej vejfuk má nárok.... Dopoledne jsem auto zvednul na jedné straně, že zasunu rouru do protikusu a dotáhnu znova sponu, ale jaksi tam kus chyběl.... Po příjezdu na parkoviště na dnešní noční jsem zapátral na tom místě, kde jsem včera stál a našel pár takových tenkých, ještě nezrezlých srpečků se stopami řezného nástroje.... Akorát to zjevně nemohlo být flexou, ale nějakým plátkem.... No, mám ještě komplet přední díl od sběrného s lambdou, vlnovcem a katem z dárce....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...