Hugo Boss 757 Posted March 31 Share Posted March 31 Už několik let vlastním multi. Bylo na čase se do ní pustit , jelikož po nápadu že vyměním interier ze socky na gti dopadl kompletní rozborkou. Podlaha durch a to opět auto z polska ktere bylo skvělé zamaskované. A první fotky po koupi Pepito, radim.1008, čakom and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Hugo Boss 757 Posted March 31 Author Share Posted March 31 A hned jsem dal na auto příplatkové podnárazníky a alu r15 speedline Taktéž prošel nezbytným servisem a hned dobozova stk a přihlášení na SPZ čakom, Petr 3008, ozzy56 and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Hugo Boss 757 Posted March 31 Author Share Posted March 31 NO a takhle se za 3 roky vybarvil Pepito 1 Quote Link to post Share on other sites
Hugo Boss 757 Posted March 31 Author Share Posted March 31 A takhle dopadla kastle. Nema smysl uz takový ementál vyvařovat a tak jsem se rozhodl to celé přeskládat do jiné kastle , která je perfektni a bez jakekoliv rzi Petr 3008 and Pepito 2 Quote Link to post Share on other sites
Hugo Boss 757 Posted March 31 Author Share Posted March 31 Kastle po výměně a hurá do lakovny Petr 3008, ozzy56 and Pepito 3 Quote Link to post Share on other sites
Hugo Boss 757 Posted March 31 Author Share Posted March 31 A hezoun po laku Jak to bývá, už "jen" poskládat Béďa, radim.1008, Pepito and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,400 Posted March 31 Share Posted March 31 205 multi jsem ještě neviděl, zajímavé auto. Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 2,226 Posted March 31 Share Posted March 31 Pepito - něco mi říká, že byla i na nějakém srazu (neříkám, že přímo Hugova) A určitě s jednou takovou červenou a viditelně dost jetou si ke mě domů přijel kdysi kdosi od Loun či z Chomoutova pro cosi, co jsem dovezl tuším od Kouďáka (mám pocit, že to byly kola, ale fakt už si to nevybavím na 100%) Pepito 1 Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 2,226 Posted March 31 Share Posted March 31 před 11 minutami, Hugo Boss napsal: A hezoun po laku Jak to bývá, už "jen" poskládat To vypadá, že sis možná i trochu máknul Houby, dobrá práce, vypadá to, že z toho bude fajn auto Quote Link to post Share on other sites
Hugo Boss 757 Posted March 31 Author Share Posted March 31 Jojo je jich málo, ale občas se ještě vidí... Pár jich mám Multi , furgon i dimmu radim.1008, Petr 3008, Moral3z and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,897 Posted March 31 Share Posted March 31 @Hugo Boss máš ještě vůbec přehled, kolik toho vůbec máš? Já bych se v tom už asi ztrácel. Pěkná práce. Budu to muset ukázat známému, ten má několik CTIček. Ale jen jedno pojízdný na značkách. ozzy56 1 Quote Link to post Share on other sites
Hugo Boss 757 Posted March 31 Author Share Posted March 31 No popravdě mám momentálně rozdělaných asi 10 aut... Ve vlastnictví mam několik desitek aut Většinu 205ky , pak 106ky , 405 , 406, 309 atd... regius, radim.1008 and Pepito 3 Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,897 Posted March 31 Share Posted March 31 A myslíš, že by šlo někdy tyhle tvoje poklady ukázat místnímu osazenstvu? Mě by to rozhodně zajímalo. :mrk: regius, Petr 3008, MJSytic and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Hugo Boss 757 Posted March 31 Author Share Posted March 31 Nemám s tím žádný problém. Ale určitě bude stat za to si ještě chvíli pockat až dodělám rozdělané projekty. Pak bude na co koukat regius, Petr 3008, ozzy56 and 7 others 10 Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,400 Posted April 1 Share Posted April 1 před 6 hodinami, radim.1008 napsal: A myslíš, že by šlo někdy tyhle tvoje poklady ukázat místnímu osazenstvu? Mě by to rozhodně zajímalo. :mrk: Už jsem to tady někde na fóru navrhoval, že bychom mohli uspořádat jednodenní mínisraz. Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,400 Posted April 1 Share Posted April 1 Tomáši, super práce. Obdivuji Tvůj elán a pečlivost. Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 1,230 Posted April 1 Share Posted April 1 Je to nádherná práce . Fakt velký obdiv. Pepito 1 Quote Link to post Share on other sites
Moral3z 137 Posted April 1 Share Posted April 1 Asi se začnu živit tím, že budu posílat fake složenky na povinný ručení. To nemůžeš stačit kontrolovat Ne, opravdu nádherná vozidla. Skvělá práce! Pepito 1 Quote Link to post Share on other sites
BubakGS 60 Posted April 1 Share Posted April 1 (edited) .... natiskni vstupenky .. ... vezmu deti do muzea ..... EDIT: .... tohle uplne strelene auto vidim teda prvne v zivote i na fotce... ...i kdyz teda uprimne, jsem pezotak terpve 3 tydny ... Edited April 1 by BubakGS pavelu96 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts