PanOtakar 31 Posted March 29 Share Posted March 29 Po nějaký odmlce jsem se zase vrátil v Peugeotu, sice ne nějak plánovaně, ale přišlo mi škoda nechat 306 sešrotovat a jak se říká "no neber to, za flašku" 1.9TD 66kW, rok 1999, 205***km. Rok a půl ležela v trávě, chytla na drc. Pršelo do ní, takže trochu plísně.. MJSytic, ozzy56, vagi and 4 others 7 Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,897 Posted March 29 Share Posted March 29 Pěkný interiér. Mám stejný v cabriu. Doufám, že si ještě chvíli pojezdí. Quote Link to post Share on other sites
PanOtakar 31 Posted March 29 Author Share Posted March 29 (edited) Sedačky jsou super, lepší než v nových autech. Udělal se takovej základ - filtry, oleje, náplně. - Díky tomu dost utichl motor, takže se ještě najezdí dost. Edited March 30 by Péťa Necituj předchozí příspěvek radim.1008 1 Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,897 Posted March 29 Share Posted March 29 Kdyby jsi to někdy rušil, tak dej vědět. Ten introš by slušel mojí 306ce. Ps: necituj předchozí příspěvěk. Je to proti pravidlům fóra. Quote Link to post Share on other sites
Béďa 1,866 Posted March 30 Share Posted March 30 dobrý počin! škoda šrotovat, pokud není nějak v dezolátu.. Quote Link to post Share on other sites
Radovanik 67 Posted March 30 Share Posted March 30 Tak toto je pecka XT Urobil si fakt dobre že si ho zachránil! Quote Link to post Share on other sites
PanOtakar 31 Posted March 30 Author Share Posted March 30 Žádná bída, kromě kosmetiky to není. Bývalý majitel nechával dělat spoustu věcí, než to odstavil. Chybí doladit jen topení, kterýmu přestal fungovat panel, tak to někdo nabastlil natvrdo na vypínač. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts