pavelu96 Odesláno 27. říjen 2023 Odesláno 27. říjen 2023 před 15 hodinami, Akoc napsal: Stačí ale zrušiť bluetooth pripojenie a znovu prepojiť mobil s autom cez BT, a hneď ako sa objaví zelený pruh, tak sa jazda načíta. Všiml jsem si, že když vypnu Bluetooth a pak se pokusím znovu připojit telefon, tak se připojí pouze pro zvuk a ne pro hovory. Musím na obrazovce telefonu potvrdit připojení telefonu. A po této šaškárně se aplikace nikdy nepřipojí k autu. Nabídne se připojení Android auto a tím končím. Takže počkám do další aktualizace a uvidíme... Citovat
stankobn Odesláno 27. říjen 2023 Odesláno 27. říjen 2023 před 18 hodinami, Akoc napsal: Mne, ak občas jazdu, po vypnutí motora, nenačíta, tak je to preto, že apka nie je pripojená k vozidlu (neobjaví sa ten zelený pruh nad obrázkom vozidla s oznamom o pripojení). Stačí ale zrušiť bluetooth pripojenie a znovu prepojiť mobil s autom cez BT, a hneď ako sa objaví zelený pruh, tak sa jazda načíta. Ak by som BT prepojenie takto neobnovil hneď po jazde, táto jazda sa načíta pred ďalšou jazdou po zapnutí zapaľovania a automatickom prepojení mobilu, presnejšie apky MyPeugeot s autom cez BT. Z toho vyplýva, teda aspoň v mojom prípade (Samsung A71), že BT prepojenie apky s infotainmentom auta nie je stabilné, teda nie je sústavné. Podotýkam, že apka mám v uzamknutom režime. Hoci BT prepojenie žiadne takého výpadky nemá v prípade telefonických hovorov. Aky zeleny pruh prosim ta. Citovat
pavelu96 Odesláno 27. říjen 2023 Odesláno 27. říjen 2023 @stankobn vyfotil bych ti ho, ale 14 dní jsem ho neviděl P.S.: já mám ten pruh s hláškou o připojení k vozu modrý stankobn ohodnotil 1 Citovat
Akoc Odesláno 27. říjen 2023 Odesláno 27. říjen 2023 @pavelu96 Fakt je možné, že je modrý - objaví sa totiž snáď len na sekundu. Nebude jednoduché obrazovku s tým pruhom odfotiť alebo urobiť screenshot. Citovat
stankobn Odesláno 28. říjen 2023 Odesláno 28. říjen 2023 Nikdy som si nevsimol nejaky modry ci zeleny pasik vsimam si hlavne pravidelne nenacitavanie jazd Citovat
enikybeniky Odesláno 30. říjen 2023 Odesláno 30. říjen 2023 Ten pruh jsem měl modrý. Tak i přes uzamknutou aplikaci už se taky teď nepřipojím. Ještě zkusím připojit pres Andorid Auto, občas se to pak chytlo. Citovat
Akoc Odesláno 30. říjen 2023 Odesláno 30. říjen 2023 Jj, je to skutočne odtieň modrej. Ten pásik s oznamom o pripojení nad obrázkom auta má rovnaká farbu ako je farba pod obrázkom auta (viď screenshot). Na mojom Samsung mobile teraz verzia MyPeugeot 1.42.0 funguje bez problémov. Appku mám vždy aktívnu, občas ale prehrá minulú jazdu až po naštartovaní auta pred ďalšou jazdou. Evidentne to súvisí s tým, že v momente vypnutia motora nie je aktívne BT prepojenie medzi appkou a infotaimentom auta, hoci BT prepojenie medzi mobilom (telefonovanie) a autom sa nepreruší. Nevyznám sa BT protokoloch, ale môže to súvisieť s nimi. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
stankobn Odesláno 30. říjen 2023 Odesláno 30. říjen 2023 (upraveno) Ktory pasik mas na mysli prosim ta. Ja tam vidim iba jeden a to pod domcekom. Mozes ten pasik zakruzkovat? Diky Upraveno 30. říjen 2023 uživatelem stankobn Citovat
Akoc Odesláno 30. říjen 2023 Odesláno 30. říjen 2023 @stankobn Ten modrý pruh/pásik/banner s oznamom o úspešnom prepojení MyPeugeot aplikácie s autom sa na objaví len na 1-2 sekundy. Pruh je umiestnený a približne vyzerá ako som dokreslil na screenshote. stankobn ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 30. říjen 2023 Odesláno 30. říjen 2023 Tak se zadařilo připojit. Ty pruhy se mi taky povedlo screenshotnout. Akoc ohodnotil 1 Citovat
Akoc Odesláno 31. říjen 2023 Odesláno 31. říjen 2023 @pavelu96 Dobrá práca . Teraz je to už každému jasné. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
stankobn Odesláno 31. říjen 2023 Odesláno 31. říjen 2023 Uz sa aj mne zobrazil ten modry pasik a bol tam stale az kym som nevypol appku Citovat
stankobn Odesláno 14. listopad 2023 Odesláno 14. listopad 2023 Od posledneho prispevku az dnes sa mi podarilo spojit s autom BubakGS, pavelu96 a enikybeniky ohodnotil 3 Citovat
Akoc Odesláno 15. listopad 2023 Odesláno 15. listopad 2023 S tým prepojením je to ako na hojdačke. Minule po jazde a vypnutí motora jazdu neprehralo. Ten banner "Pripojené k vozidlu" sa totiž neobjavil. Skúšal som všetky overené postupy, vrátane zrušenia a obnovenia bluetooth prepojenia (obnovenie cez mobil), ale bez výsledku. Až keď som obnovil BT prepojenie dialógom cez obrazovku auta a následným potvrdením cez mobil, sa spojenie naviazalo a jazda sa prehrala. Citovat
pavelu96 Odesláno 30. listopad 2023 Odesláno 30. listopad 2023 Po včerejší aktualizaci se mi dnes ráno (po vypnutí motoru) nahrály jízdy za poslední týden i včerejší tankování, aniž bych aplikaci otvíral. Takhle bych si to představoval - po jízdě přijde notifikace a jízda se uloží - víc toho nepotřebuju Uvidím odpoledne a zítra... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
stankobn Odesláno 3. prosinec 2023 Odesláno 3. prosinec 2023 @pavelu96 gratulujem. Ja musim zapnut appku pred odomknutim auta, aby sa mi jazdy nahrali, inac nemam sancu Citovat
pavelu96 Odesláno 4. prosinec 2023 Odesláno 4. prosinec 2023 No, ta čtvrteční akce byla jen výjmečná situace a ochutnávka toho, jak by to mělo fungovat... dál probíhá ukládání podle náhodného skrytého algoritmu běžícího někde na pozadí aplikace O víkendu jsem seděl chvíli v autě (308) a hrál si s aplikací. Stačí zapnout start/stop tlačítko (bez nastartování) a aplikace se asi po 20 vteřinách připojí (telefon přes Bluetoth pro volání skoro okamžitě) - po jízdě se vše uložilo, ale včera proběhla jízda do Lbc a nic, žádná notifikace prostě po Francouzku na salámu... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
stankobn Odesláno 4. prosinec 2023 Odesláno 4. prosinec 2023 žeby nas postupne vypinali od aplikacie, ako nas uplne odstrihli od novej verzie máp (v120 - Q1/23) pre SMEG a RT6 ? Citovat
Zabak22 Odesláno 7. prosinec 2023 Odesláno 7. prosinec 2023 (upraveno) Funguje vám odomknutie a zamknutie z aplikácie ? Upraveno 7. prosinec 2023 uživatelem Zabak22 Citovat
Akoc Odesláno 7. prosinec 2023 Odesláno 7. prosinec 2023 Tieto možnosti ovládania uzamykania vozidla, zapínania svetiel a klaksónu cez aplikáciu MyPeugeot sú zrejme dostupné len pre novšie vozidlá. Pre moje 2008 SUV z r. 2020 sú tieto možnosti nedostupné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.