Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 15 hodinami, Akoc napsal:

Stačí ale zrušiť bluetooth pripojenie a znovu prepojiť mobil s autom cez BT, a hneď ako sa objaví zelený pruh, tak sa jazda načíta.

Všiml jsem si, že když vypnu Bluetooth a pak se pokusím znovu připojit telefon, tak se připojí pouze pro zvuk a ne pro hovory. Musím na obrazovce telefonu potvrdit připojení telefonu. A po této šaškárně se aplikace nikdy nepřipojí k autu. Nabídne se připojení Android auto a tím končím. 

Takže počkám do další aktualizace a uvidíme...

Odesláno
před 18 hodinami, Akoc napsal:

Mne, ak občas jazdu, po vypnutí motora, nenačíta, tak je to preto, že apka nie je pripojená k vozidlu (neobjaví sa ten zelený pruh nad obrázkom vozidla s oznamom o pripojení). Stačí ale zrušiť bluetooth pripojenie a znovu prepojiť mobil s autom cez BT, a hneď ako sa objaví zelený pruh, tak sa jazda načíta. Ak by som BT prepojenie takto neobnovil hneď po jazde, táto jazda sa načíta pred ďalšou jazdou po zapnutí zapaľovania a automatickom prepojení mobilu, presnejšie apky MyPeugeot s autom cez BT.

Z toho vyplýva, teda aspoň v mojom prípade (Samsung A71), že BT prepojenie apky s infotainmentom auta nie je stabilné, teda nie je sústavné. Podotýkam, že apka mám v uzamknutom režime. Hoci BT prepojenie žiadne takého výpadky nemá v prípade telefonických hovorov.

Aky zeleny pruh prosim ta. 

Odesláno

Jj, je to skutočne odtieň modrej. Ten pásik s oznamom o pripojení nad obrázkom auta má rovnaká farbu ako je farba pod obrázkom auta (viď screenshot).

Na mojom Samsung mobile teraz verzia MyPeugeot 1.42.0 funguje bez problémov. Appku mám vždy aktívnu, občas ale prehrá minulú jazdu až po naštartovaní auta pred ďalšou jazdou. Evidentne to súvisí s tým, že v momente vypnutia motora nie je aktívne BT prepojenie medzi appkou a infotaimentom auta, hoci BT prepojenie medzi mobilom (telefonovanie) a autom sa nepreruší. Nevyznám sa BT protokoloch, ale môže to súvisieť s nimi.

Screenshot_20231030_161102_MyPeugeot.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

S tým prepojením je to ako na hojdačke. Minule po jazde a vypnutí motora jazdu neprehralo. Ten banner "Pripojené k vozidlu" sa totiž neobjavil. Skúšal som všetky overené postupy, vrátane zrušenia a obnovenia bluetooth prepojenia (obnovenie cez mobil), ale bez výsledku. Až keď som obnovil BT prepojenie dialógom cez obrazovku auta a následným potvrdením cez mobil, sa spojenie naviazalo a jazda sa prehrala.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Po včerejší aktualizaci se mi dnes ráno (po vypnutí motoru) nahrály jízdy za poslední týden i včerejší tankování, aniž bych aplikaci otvíral. Takhle bych si to představoval - po jízdě přijde notifikace a jízda se uloží - víc toho nepotřebuju :D

Uvidím odpoledne a zítra...

Odesláno

No, ta čtvrteční akce byla jen výjmečná situace a ochutnávka toho, jak by to mělo fungovat... dál probíhá ukládání podle náhodného skrytého algoritmu běžícího někde na pozadí aplikace :bacha

O víkendu jsem seděl chvíli v autě (308) a hrál si s aplikací. Stačí zapnout start/stop tlačítko (bez nastartování) a aplikace se asi po 20 vteřinách připojí (telefon přes Bluetoth pro volání  skoro okamžitě) - po jízdě se vše uložilo, ale včera proběhla jízda do Lbc a nic, žádná notifikace prostě po Francouzku na salámu...

Odesláno

Tieto možnosti ovládania uzamykania vozidla, zapínania svetiel a klaksónu cez aplikáciu MyPeugeot sú zrejme dostupné len pre novšie vozidlá. Pre moje 2008 SUV z r. 2020 sú tieto možnosti nedostupné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...