Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

AUKCE pro Dobrou věc -Hrneček s logem Peugeot trochu na ruby :) aneb přispěj a podpoř lva :)


ChouLu

Recommended Posts

Já vám nevím, dnes mi přišlo do mailu toto. Doufám, že to máš @ChouLu nějak ošetřené, že to takto můžeš používat :( Byla k tomu přiložena fotka z aukce, takže spam to asi nebude 😕 

 

Chère direction du club Peugeot Amis de Lion,

Nous avons reçu des informations selon lesquelles vous vendez aux enchères une tasse avec le logo de Peugeot mais avec cette impression inversée (voir photo ci-jointe). Nous n'apprécions pas du tout cette activité et nous aimerions savoir si l’utilisation d’un logo non autorisé a été discutée avec la direction de Peugeot France ou au moins avec la représentation officielle de Peugeot en République Tchèque. Nous vous demandons d’arrêter immédiatement la vente aux enchères de ce produit et d'entamer des négociations sur le règlement des partenariats.

De la part du service publicité de Peugeot

Patricia Villneuve

 

Po vložení do překladače:

 

Váženě vedení Peugeot-clubu Amis de Lion

Dostala se k nám informace, že nabízíte v aukci hrneček s logem PEUGEOT, ale s tímto negativním potiskem (viz. přiložené foto). Vůbec se nám tato Vaše aktivita nelíbí a zajímalo by nás, zda bylo použití neschváleného loga projednáno s vedením PEUGEOT FRANCE nebo aspoň s oficiálním zastoupením PEUGEOT ČR. Žádáme Vás tímto o okamžité zastavení předmětné aukce a zahájení jednání o narovnání partnerských vztahů.

Za reklamní oddělení Peugeot France

Patricia Villneuve 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...