radim.1008 5,877 Posted April 4 Share Posted April 4 Sousedovi je 60+, předělává "na starý kolena" chalupu, čeká ho střecha a navíc teď s tím trefil srnku. Řeší ten výfuk jen kvůli STK. Jezdí s bubláním už dlouho. Já osobně bych šel taky raději do staršího tiššího origa. Ale není to moje auto. Jsem rád, že můžu sousedovi pomoci aspoň takhle. Sehnáním dílů na opravu. On taky rád pomůže. Třeba dvěma kolečky písku mladýmu do pískoviště. Ani flašku tenkrát nechtěl. Fruktis, HanysR, MJSytic and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 2,079 Posted April 4 Share Posted April 4 před 2 hodinami, Scratch napsal: kdyz je pro nekoho moc 3000 tak tezko da za nerez 10 Bylo myšleno než dát 35 za origo tak raději např 10 za nerez Spíš se zeptám jako pitomec ale ten FAP je v které části? V tom tlumiči nebo kde? Jde mi o to jestli to lze z nerezi udělat i u nových aut nebo kvůli přítomnosti FAPu ne. Scratch 1 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,093 Posted April 4 Author Share Posted April 4 To nema fap Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,093 Posted April 4 Author Share Posted April 4 Tak dodany fotky po umyti Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,093 Posted April 4 Author Share Posted April 4 před 5 hodinami, radim.1008 napsal: Sousedovi je 60+, předělává "na starý kolena" chalupu, čeká ho střecha a navíc teď s tím trefil srnku. Řeší ten výfuk jen kvůli STK. Jezdí s bubláním už dlouho. Já osobně bych šel taky raději do staršího tiššího origa. Ale není to moje auto. Jsem rád, že můžu sousedovi pomoci aspoň takhle. Sehnáním dílů na opravu. On taky rád pomůže. Třeba dvěma kolečky písku mladýmu do pískoviště. Ani flašku tenkrát nechtěl. Kolik stoji ten polskej? Quote Link to post Share on other sites
MJSytic 4,961 Posted April 4 Share Posted April 4 Litr radim.1008 1 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,093 Posted April 4 Author Share Posted April 4 Aha, tak to fakt nic, litr je celkem malo. Me to neprekazi, tak si pockam az bude nouze Quote Link to post Share on other sites
Péťa 11,323 Posted April 4 Share Posted April 4 Originál 35 a polský litr? Tak to si za životnost auta koupím radši 5 polských výfuků než 1 originál Milan+, HanysR, vagi and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 2,079 Posted April 4 Share Posted April 4 Přesně. To jde vidět jaká je to zlodějina kor když rychle reziví i originály. A originál komplet cca 60 tisíc. Na hlavu že? vagi and Péťa 2 Quote Link to post Share on other sites
vagi 1,470 Posted April 4 Share Posted April 4 před 6 minutami, Péťa napsal: polský litr https://www.primavyfuky.cz/zbozi/19.162/ HanysR 1 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,093 Posted April 5 Author Share Posted April 5 před 11 hodinami, HanysR napsal: Přesně. To jde vidět jaká je to zlodějina kor když rychle reziví i originály. A originál komplet cca 60 tisíc. Na hlavu že? Nemuzes brat v potaz 407 vs 508, i 406 byla daleko poctivejsi nez 407, a co vyrabej ted, je uplne nesmysl, na vsem se setri, co se da, se ojebe..... Origo vyfuk taky vydrzel mrte km, kolikrat i 150 tkm. Na hlavu jsou predevsim kreteni v EU parlamentu.... HanysR 1 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,093 Posted April 5 Author Share Posted April 5 před 11 hodinami, vagi napsal: https://www.primavyfuky.cz/zbozi/19.162/ Vagi diky za ukazku. Uz od pohledu to vypada fakt kvalitne . Quote Link to post Share on other sites
vagi 1,470 Posted April 5 Share Posted April 5 Rozhodnutí, jakou cestou jít, je na každém HanysR 1 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 3,093 Posted April 5 Author Share Posted April 5 To samozrejme nikomu neberu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts