Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sabatonovo 5008 1.2 MAN 6 - červená Ultimate


Sabaton

Recommended Posts

Krásný den přeji všem,

když jsem minulý rok v říjnu zjistil, že budu po 3. otcem 😍, nastalo i uvažování o změně povozu, jelikož naše OII FL je sice díky speciálnímu lakování krásné auto, ale jaksi malé pro tak početnou rodinu.

Po dlouhém zvažování vhodného přibližovadla padla naše volba na Peugeot 5008. Mě uchvátil vzhledem, variabilitou a prostorností, ženu zase uchvátila červená barva Ultimate.

Výbíral jsem dlouho, snad i pečlivě a dnes nakonec vozidlo závazně rezervováno.

Jedná se o skladový vůz. Výbava Allure, chvilku jsem přemýšlel, zda nepočkat na jiné auto s výbavou Allure +, ale nakonec po osobní prohlídce a dodatečné slevě od prodejce jsem se hned zamiloval do auta, co stálo přede mnou. Barva zmíněná červená Ultimate.

Příplatková výbava obsahuje Pack Family, vyhřívaná přední sedadla, indukční bezdrátové dobíjení telefonu a příprava na náhradní kolo.

Prodejce vyšel vstříc a vykoupí i našeho deseti letého garážovaného mazla OII FL s " obrovskou " porcí 86 tis. km. 😄 Nyní zařizuji jen drobnosti, jako pojištění a pročítám si manuál k autu. 😆

Pevně doufám, že budeme spokojeni stejně dlouho, jako s mou milovanou OII.

Foto mám zatím pouze od prodejce, co bylo vystaveno na prodejním serveru. Až auto převezmu, pochopitelně udělám vlastní.

Můj první Peugeot, tak doufám, že mě nezklame. 🙂

 

ezbuc.jpeg

1NJtK.jpeg

b0qvV.jpeg

k40uI.jpeg

kt3uJ.jpeg

yilu1.jpeg

cuMuK.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@pavelu96 Moc děkuji. Abych se přiznal, mé nynější auto je OII a její barva je červená Vulcano metalíza. Auto je nádherné za slunečných dní a tak jsem již zvyklý jezdit v červeném autě.

A tato barva byla ženina priorita, se kterou jsem souhlasil.

Ve hře bylo více aut, jedno se základní oranžovou Cuprite ve výbavě Allure + ( žena zamítla, barva se jí nelíbila ) a pak ještě jedno vozidlo, ovšem předfacelift s full led světlomety. Ale nakonec to prostě v kombinaci více aspektů, které upozadili racionální volbu, byla emotivní volba a láska na první pohled. 😄 Auto chtělo být v mé garáži, prostě nás k sobě něco táhlo. 😄

Jinak tady můj " skoro " bývalý mazel, zatím je ještě v garáži.

 

10102012889.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@HanysR Moc děkuji. Zrovna Tobě to věřím, jelikož Tvé auto je nádherný kousek. Přiznám se, že od registrace zde na fóru jsem vcelku často " chodil " obdivovat Tvou 508 na fotkách ve Tvém topicu.

Upřímně musím říci, že jsem již od mládí byl fanouškem Škodovek, ale P 508 se náramně povedl, je to designově krásné auto a ve Tvé kombinaci nemá chybu.

@Petr 3008 Děkuji. Oba jsme s ženou malinko v očekávání toho, jaké bude dlouhodobé sžívání se s Peugeotem. Tchán od mládí vlastnil pouze Škodovky, můj taťka prožívá Hyundai a já vlastnil pouze mou OII, takže změna velká. V práci máme spoustu rozličných vozidel, ale ani jeden z nich není Peugeot. Já osobně jezdím po stavbách a mám k dispozici firemní Dacii Duster a nestěžuji si. Moc se těším na první kilometry.

@chuck11 Děkuji za pochvalu. Pokud bude vše fungovat jak má,  tak věřím, že budu mít radost, jelikož jsem se opravdu zamiloval na první pohled, takže emoce již hledat netřeba. 😆

@OK406 Děkuji Ti. Pokutu jsem bohužel naposledy dostal před týdnem a to při služební cestě. Je to má druhá pokuta v životě, řídím přibližně 17 let, tak doufám, že mám zase na dost dlouhou dobu od pokut pokoj. 😄

Malinko mám jen strach z parkovišť. Má OII byla za 10 let poměrně dost obouchaná dveřmi těch, kteří neumí být buď ohleduplní, nebo neumí parkovat. P 5008 je kus auta, je to velké auto, takže mě asi bude znepokojovat parkování při nákupech atd.

A parkování na druhém konci parkoviště nefunguje dle zkušeností. Zaparkuji na druhý konec parkoviště, kolem auta nikdo a když se vracím k autu, tak kolem mne parkují auta a většinou nebývají v pěkném stavu. No ( klep klep ) snad se nám to bude nějakou dobu vyhýbat.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásné auto, ať ti dobře a spolehlivě slouží. Hlavně bez nehod. Já začínal také škodovkami, první byla Š 110L, potom Š120GLS a nakonec Š Favorit. V roce 1996 jsem pořídil Peugeota 405 SRDT. Od té doby mám pátého Peugeota a už bych značku neměnil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Sabaton Díky za komplimenty 😉 Jinak zrovna včera jsem obdivoval novou 5008 a je to fakt krasavec. Jediné co se mi nelíbilo, že kamera na masce (zřejmě night vision) je nevzhledná bradavice a působí to rušivě. Nevím proč si s tím nedali víc práce jako u 508 kde je zapuštěná a nejde téměř vidět. Jinak i nový čumák vypadá velmi zajímavě a šmrncovně. Věřím, že budeš spokojen. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@HanysR Mě se to auto také strašně líbí. Proto se zmiňuji o tom, že ve volbě auta malinko více zavládli emoce. 🥰😆 V jednání bylo i vozidlo v předfacelift verzi s full led světly ve výbavě Allure, ale bylo o něco dražší a nechytilo mne za srdíčko tolik, jako to, které jsem nakonec závazně rezervoval.

Velice se mi líbí ta přepracovaná maska a světla ( byť né full led ) na mě působí skvělým dojmem, ale více vyzkouším, až vozidlo převezmu a uděláme nějakou noční vyjíždku. Nebo spíše večerní, když je nyní ten zákaz vycházení. 😄

Elektrický kufr nakonec oželím, je to taková " nice to have " věc, ale důležitější pro mne bylo, že mne auto chytlo za srdce hned, jak jsem ho uviděl. Co jiného kupovat emocemi, než auto?! 😆 A na zbytek věcí mám svou ženu, která narozdíl ode mne dokáže o věcech i více přemýšlet. 😄

No, už se nemůžu dočkat, zatím řeším pojištění ( nejlevněji mě to zatím i s GAPem nabízí Kooperativa ) a dnes jsem i od servisu objednal dodělání dojezdové rezervy. Když je tam příprava na náhradní kolo, tak ať tam je i to kolo. 😆

Než se vyřídí papírování a věci kolem, nějaký čas ještě uplyne. 🙂 Tak snad koncem příštího týdne povezu mou OII na výměnu.  🙂 Jen doufám, že si ji koupí někdo slušný.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Sabaton Ty emoce znám protože přesně takto jsem se zamiloval do 508. Nejdřív byly videa, to jsem si říkal že je zajímavá ale interiér je divočina. Zavrhl jsem ji. Pak se podíval asi po měsíci a řekl si, že se musím zajít podívat naživo protože na cestách jsem nepotkal ani jednu. No a když jsem ji s manželkou viděl stát před námi, tak jsme si oba sedli na prdel a věděli jsme, že musí být doma 😁 Oba jsme chtěli od počátku červené auto a perleť Ultimate je naživo boží. Měl jsem hodně bezesných nocí než byla doma 😊 Chtěli jsme původně Passat ale ten prostě po prvním setkání a jízdě s 508 neměl šanci 🙂

Takže vím o čem mluvíš a to nadšení ti přeji. Je to super. Užívej si to. 😁👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...