Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 308 2017, 60tkm, záruka 07/22, první majitel, ČR - prodej definitivně ukončen


Ajap

Recommended Posts

Ne, zlobit se určitě nebudu:)

Jo ten Fiátek je fakt boží - už se nemůžu dočkat, až se s ním svezu. Jsem pro něj prakticky rozhodnutej, ten měsíc půjčení na začátek chci hlavně z důvodu, že si budu moct to dané konkrétní auto pořádně vyzkoušet co se týká stavu a tak. Furt je možné, že narazím na něco, co bude "no go" - ale po pravdě si nedokážu moc představit, co by to tak jako mohlo být.:)

Až ho budu mít doma, tak dám vědět, však nebydlíš daleko...:);)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
Guest Petr 3008

Mě se to auto líbí strašně moc, ale teď není vůbec ten správný čas.  Žena by výhřev nepotřebovala, ale zase by to auto muselo být bílé 😂, takže to si prostě nevybereš.

Mimochodem, co Fiátek ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Ajap napsal:

Ne, výhřev bohužel nemá.

Pánové, kupte to někdo, furt mně opruzuje trojka Davocar / Esa / AAA, hlavně áčka jsou dost otravný. Mírná dohoda na ceně na místě možná.

Proč to neprodas do AAA? Tak jestli ti nevadí že doma jen stojí... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Petr 3008 napsal:

Mě se to auto líbí strašně moc, ale teď není vůbec ten správný čas.  Žena by výhřev nepotřebovala, ale zase by to auto muselo být bílé 😂, takže to si prostě nevybereš.

Mimochodem, co Fiátek ? 

Fiátka jsem konečně v pondělí dovezl;) Cesta z Prahy byla napínavá a dobrodružná, poprvé jsem nabíjel už asi po 20km (spojil jsem občerstvení a dobití) a pak jsem to dal na jeden zátah až do ČB - ale byly to nervy:D

Je chudák vevnitř trochu ušmudlanej - na žádné jiné barvě by asi nebylo nic vidět - ale je bílej. Zatím se seznamuju a testuju baterku (a nejen tu). Nějak jsem zhýčkaně odvykl ojetým autům, takže hodnotím hodně přísným okem:myslim Brzo napíšu víc.

 

Charlie 1: Ono to tak možná dopadne. Zatím mám slušnou nabídku z Davocaru (otázka je, jestli by se nabídka po telefonu kryla s realitou, to známe z Áček), ale odsouval jsem to kvůli dostupnosti Fiátka.

O opruzování píšu vlastně vyloženě kvůli AAA - tam už proběhla taková ta klasika - po telefonu "dáme vám 280 tisíc". Když jsem dojel do bazaru, tak na autě nenašli jedinou závadu, ale najednou z toho bylo "maximálně 250-260 podle detailnější prohlídky". Tak jsme se rozloučili - to bude tak 3 týdny. To jsem ale ještě prodat vlastně nechtěl. Včera jsem aktualizoval inzerát a hned dneska dneska mně volal borec, že má zájem o auto. Až na přímou otázku odpověděl, že je z Áček, představil se jen jménem. Řekl jsem mu už proběhlou story a jak to předtím nešlo, tak najednou to šlo a začal navyšovat cenu a prej jestli můžu prodat hned. Řekl jsem mu, že jo, resp. že zítra ještě jedu na výměnu vzpěr kufru na záruku a po víkendu můžu auto prodat. Ptal se proč ne hned, tak jsem mu řekl, že dneska nemám čas, zítra jedu na ty vzpěry a o víkendu jsem pryč.  No a borec začal úplně bezdůvodně tlačit, že dojedou dneska nebo zítra, a po víkendu je pozdě. Když jsem mu řekl, že se mně to fakt nehodí a nechci to řešit narychlo ("prosím vás, já teď fakt nemám čas to řešit a nechci to řešit narychlo, zavolejte po víkendu, navíc jsem na jednání") - tak místo domluvy na dalším kontaktu jen furt mlel, že mně k prodeji nepotřebujou (WTF??) a že to bude na půl hodiny max (jo to známe) a že má poptávku teď a po víkendu už nemusí být (no jasně...) - a furt dál a dál tlačil jak de*** a já mu několikrát velice slušně opakoval, že teď nemám čas, a že stejně nebudu doma a že se mně to nehodí a on prostě pořád pokračoval, až jsem ho (slušně) poslal někam a položil jsem mu telefon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U AutoEsa je to podobné - po telefonu - dáme Vám vaši cenu, na auto máme kupce, přivezte nám ho do Prahy a zaplatíme Vám náklady na dopravu atd. Reálně v Praze po odevzdání techničáku - cena o třetinu nižší, o žádném kupci nic nevím, proč jste sem jezdil, my Vaše auto za Vaši cenu vlastně nechceme, náklady na dopravu proplácíme jen při nákupu vozidla u nás...

Banda zlodějskejch dobytků :bacha

V AAA se Tě snaží vojet víc na rovinu :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám s Áčkama zkušenost, že když si dá člověk záležet, tak se dá vyhádat velmi rozumná cena - za pěkné, (relativně) mladé a nebourané auto. Už jsem to absolvoval 3x (u svého auta jednou) a jde to, ale je to zabít tím půl dne a je v tom spousta dramatiky (scény "volám manažera" ze strany výkupčího, odcházení ze strany prodávajícího, atd.). Ale mám toho teď prostě hodně a nechce se mně tomu ten půl den obětovat a hrát s někým komedii, zvlášť, když soukromník mně za auto dá nakonec víc (nebo aspoň stejně) a bude to zfouklé za hodinu bez hádek. A když vím, že auto je fakt ťip ťop.

MilanF1: díky:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008
před 11 hodinami, HanysR napsal:

Ta by tak nejraději 5008 a jezdila v tom sama 🤣 Ale minimálně s HDi 180

 

Tak jí ho kup, bude ráda.  Hele, jak tak sleduju ty ceny, tak myslím, že za chvíli budu jezdit na koníkovi. Nebo si včas musím koupit tu elektrickou tříkolku..😆

https://autaveto.skladovevozy.peugeot.cz/nove-vozy/detail-vozu/peugeot/5008/suv/gt-20-bhdi-180-eat8/43226

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...