Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co Vám dnes udělalo radost


Medvěd

Recommended Posts

Pozitivního toho kolem nás není mnoho a přijde mi, že hlavně v poslední době je toho dobrého čím dál míň. 

Toto téma jsem "okoukal" jinde a myslím si (a přál bych si), že má na to, aby z něj časem bylo jedno z těch mnohastránkových vláknech. 

A z čeho tedy mám radost? Paradoxně z toho, že jsem mohl utratit 1200,- Kč za parkování v Praze 7 na další rok. Došlo k tomu ale tentokrát pouze přes internet, tzn. že jsem v noci jen vyplnil požadavek a ráno mi z úřadu do mailu přišla faktura, kterou jsem uhradil. Ještě loni jsem musel jít na radnici, mít s sebou VTP od auta (každý rok zas a znova) a čekat tam desítky minut ve frontě. Dnes jen asi 10 minut sedění u PC a hotovo (ani ten VTP jsem nemusel přikládat, úředník si sám v databázi ověřil, zda auto dané RZ opravdu mám na sebe napsané). 

Za mě super a jen tak dál 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No Medvěde, snad neposloucháš tohle úchylný rádio, kam volají trubky a říkají že mají radost že se jim dneska povedlo šišatější hovínko než včera 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008

Největší radost mi udělalo, že @HanysRnašel k večeři řízek, že @vagikoupil Ravenol, že @vendelinek měl super knedlíky, že @radim.1008nechodí spát hladovej, že krtek pořád stávkuje, že jsem přežil dnešní den  a  hlavně, že @Medvědzaložil tohle vlákno, protože se konečně dozvíme něco pozitivního.

:super 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásnej nápad Medvěde.... 🙂

Mě včera udělalo radost, že se mezi nás chce vrátit @Berkoff... :) i když osobně ho neznám, ale to vetšinu tady... 😅 Taky mi včera udělal radost žák.. Prej se mě bojí, ale má mě rád, protože sem prej taková správňácká... 😄 Další super mega radost včera - dorazil po skoro víc jak měsíci balíček.. lehce to upravím a budu rozdávat radost dál.... 😃 na to se moc těším... :) No dneska mi udělalo radost, že nemusím do práce... a mohla sem do teď spát.... 😂😂😂 a zítra už vím co mi udělá radost, ale protože to bude asi už od rána s flaškou, tak vám to rači napíšu teď... zítra totiž taky nejdu do práce... od rána budu udit maso..... 🤤

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...