Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kryty prahu


doctortom508

Recommended Posts

Tak opozedene dojel Jezisek s novou 5008, nadseni je velike, ale najde se i nejake zklamani ze zpracovani, mezi kapotou a maskou na jedny strane polovicni spara nez na druhy strane. Ale to je trochu mimo. Chtel jsem se zeptat, zda nekdo mate nerez kryty prahu. Ale ne tech vnejsich lakovanych, ale tech vnitrnich plastogych. Dcera z tohoto auta musi vyskakovat a vzdy se postavi na plastovy prah a vzhledem ke kvalite tech plastu to bude brzo poskrabany. Resil jste to nekdo? Nemusi to byt nerez, klidne by to mohla byt nejaka folie, ale obavam se, ze na tom hrubym lastu nebude drzet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, doctortom508 napsal:

Ja to mam firemni a jsou na tom loga, tak to nechci hazet na net. Po 508 je to celkem zmena, neco k lepsimu, neco k horsimu. A bypada jako ostatni 5008 jen to ma ten novej cumak

Co k horšímu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc ne, nema to full led, ale jen led, ktery se museji sklapet dle zatizeni koleckem, to me prekvapilo, nema prisviceni do zatacek. Nemam el.sedacku, ale to mi neva. V kufru neni v podstate zadna kapsa, kde se vozi voda do ostrikovacu? Tlaci me tunel do kolene, ale zase min nez u RAVky. Navod nedavaj, hlasovy prikazy jsem zatim vsechny neobjevil, ale to ovladani je ok. Zaplat buh nemam sklenenou strechu jako u 508. Nosnost podlahy v kufru bez 3 rady sedadel je 50kg, takze tam nejde nic dat. Otvirani kufru na kopnuti se mi nedari vzdy, mozna tak ze 60%. Ale treba to delam blbe.

Jinak je to pekny auto, podvozek ok, automat taky. Mam to v allure +pack a vyhrivany sedadla. Navigaci jsem cekal lepsi grafiku, to je dost bida. Necekal jsem jen gumovy koberce. Prekvapiue me jedno usb, kdyz tam mam flashku na pisnicky, uz nejde na kabel pripojit telefon kvuli android auto.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008

Jo, to jsou ty nové konfigurace a výbavové balíčky.. Chceš lepší, musíš připlatit..

Full led s přísvitem do zatáčky jsou až od verze GT, návod se v tištěné podobě nedělá, pouze v podobě elektronické. stáhneš si ho na stránkách Peugeot nebo do mobilu aplikace  My Peugeot app a Scan My Peugeot.

Koberce nejsou výbavou auta, gumové ti tam dal prodejce jako "bonus", stačilo jen si domluvit jiné dle vlastního výběru.

Jinak ať se ti dobře jezdí a ať auto nezlobí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to hezké, ale drahé. Takže tě bude opět mrzet, že dítě na to stoupá. A budeš hledat další způsob, jak to pokrýt, ušetřit proti poškození.

Šel bych cestou láce, a to navštívit někoho, kdo pracuje s foliemi (na skla, ale existují i ochranné), aby mi tam dal kousky odolné folie. Po roce případně vyměnit. Dítě povyroste, za pár roků už to potom nebude třeba.

Od výrobce je to nehezký trik, uděla prahy tak hezké a drahé, že se na ně nedá stoupnout. Ta moderní překombinovaná auta mě štvou čím dál víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...