HanysR 1,072 Posted February 22 Share Posted February 22 Tak vidíš to, je to k ničemu vagi 1 Quote Link to post Share on other sites
vagi 1,185 Posted February 22 Share Posted February 22 Jeden čas to tu ale frčelo jinač s tou ekovodičkou Quote Link to post Share on other sites
HanysR 1,072 Posted February 22 Share Posted February 22 Největší kouzlo klubu je, že se založí vlákno na téma pečení buchet a skončí to vybíráním žumpy Hafity, OK406, Péťa and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
brixtr 2,831 Posted February 22 Share Posted February 22 (edited) @HanysR jelikož jsi na to sám upozornil, tak jsem vám to oddělil do extra vlákna, Přece jen dvě strany se původního tématu už netýkaly Edited February 22 by brixtr Weri 605, vagi, HanysR and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 1,072 Posted February 22 Share Posted February 22 @brixtrA já na to koukám kde to jsem... Díky Ono to většinou bývá i tak, že po přesunu ta diskuze skončí brixtr 1 Quote Link to post Share on other sites
brixtr 2,831 Posted February 22 Share Posted February 22 v to doufám Péťa and skypeja 2 Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 1,662 Posted February 22 Share Posted February 22 Před hodinou, vagi napsal: Jeden čas to tu ale frčelo jinač s tou ekovodičkou Co je to "ekovodička" a co je na ní sprostého? Quote Link to post Share on other sites
vagi 1,185 Posted February 22 Share Posted February 22 Jo pane, to netuším. To se nelíbilo někomu tam "nahoře" Abys byl v obraze. Ekovodička = oleje ACEA C2 (obecně) Medvěd 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts