Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

já myslím, že by to chtělo tak na měsíc komunistu--a všichni by zas drželi hubu a neměli roupy na demonstrace, služební cesty s rodinou do Krkonoš atd., jak je ostatně český národ znám svým ojebáváním všeho možného, prostě utáhnout opratě, bo té demokracie je někdy fakt moc, zbytečně se v historii nepíše, že český národ musí být pod knutou, dál nebudu pokračovat, bo bysme se dostali do politiky a tam už je to úplně unter hund..., a co je v tomto národě chytrých lidí, co všemu rozumí líp než ti druzí 😯😲

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak opět prodloužili nouzový stav do 11.dubna 2021. Snad už to bude poslední  schválení nouzový stav! Ale jak znám vládu, tak 10.4.2021 bude vláda opět žádat o prodloužení. Ale snad se mýlím. Těším se na sraz a jistě nejsem sám. Jinak vládou vyhlašovaná omezení a prohlášení se míjejí účinkem. Sami neví, kde se covid 19 šíří, když už to není v rodinách a ani na pracovištích, jak hlasitě prohlašovali. Ale oni (vláda) si něco vymyslí. Už tak je ČR dost zadlužená a ekonomika je na tom opravdu zle. Je třeba otevřít podniky a OSVČ, ať se státní kase ,,ulehčí". Dokonce i ceny PHM razantně poskočily nahoru:(.
Naděje umírá poslední ....

Upraveno uživatelem OK406
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Přátelé a kamarádi...

Zajmá mě váš názor na konání tohodle srazu.. Jak to vidíte..? Otevřou ubytko nebo ste spíš skeptičtí jako já a myslíte si, že ne... Byl by nejvyšší čas to ňák spustit..

Dneska jsem mluvila s provozní a taky tomu úplně nedává.. vikend před námi už akci zrušili...

Upraveno uživatelem Weri 605
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Weri 605 já jsem Ti na tohle téma psal SZ.   Ale když se ptáš tak to napíšu i veřejně. Za mě ano ještě je čas ale moc to nevidím. Takže já navrhuji z dvoudenního srazu udělat sraz na jen na sobotu a vyrazit za naším lvem do ZOO protože tam víme že fungují. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Weri - já sám jsem dvě akce rušil a po pravdě řečeno, i kdyby se nakrásně zadařilo a mocní by dovolili setkávání lidí v jednom prostoru, jak dlouho předem myslíš, že Ti to dají vědět?

A kolik lidí bude chtít být v pohotovosti a během těch několika dnů být připravena vyrazit? 

Víš o tom, že jsem býval velký srazista, ale myslím si, že odsun třeba na září bude v tuhle chvíli asi jediné schůdné řešení (pokud to rovnou nechceš odložit o rok nebo úplně odpískat, což by Ti těžko někdo zazlíval) . Ale chápu, že když jsi tomu věnovala nějaký čas (dala si s vymýšlením programu nějakou práci), tak se z toho blbě utíká. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jak píšou kluci . . .      Téma víkendový sraz , veškeré vymyšlené věci , včetně místa atd . . . bych nechal nachystané v šuplíčku.  Škoda vynaložené energie a tak bude naštítku místo 2020 třeba rok 2022 .

A jako náhradu bych udělal ZOO sraz na jeden den :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zoo je krásnej nápad, a určitě už mi to pár lidí řikalo, ale aby bylo otevřený celý..... :(  víte co.....

jinak samozřejmě, pokud by nás jela banda, tak bych asi chtěla aspoň na chvilku i toho průvodce... :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já myslím, že za ten sponzoring a velkou skupinu znovu platících by se asi průvodce našel .  Já jsem kdysi udělal sponzoring zbylým stavebním materiálem , trubky a mřížky na vzduchotechniku . . . Věnovala se mě a Kůstce dcera majitelky , otvírala výběhy kde to šlo no paráda jen pro nás dva . To těch prár trubek, mřížek a montážní pěny ani nemělo takovou hodnotu . . .   :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008

Dneska se dá téměř na 100% předpokládat, že ubytování, natož restaurace v květnu otevřeny nebudou. Budeme rádi když to bude reálné někdy začátkem prázdnin..

Výlet do ZOO není špatný nápad, ale jak psal @Pe.Tr je to třeba dopředu vykomunikovat.  Nevím přesně podmínky, ale mají nějak omezen i počet návštěvníků..  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja sem s pani v zoo domluvená, že až budeme chtít přijet, tak jí zavolám... Ale když už se tam vydáme, tak bych chtěla, aby byla zoo otevřená celá a ne jen venku... Nehledě na to, že někteří z nás se tam potáhnou docela z dálky a rádi by si dali třeba i oběd někde v restauraci.., tak mi ten květen nepřijde úplně ideální.... :( ale pokud na tom budete trvat.... tak ok.... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...